Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Klara P |
| • |
19.5.2006 16:39:04
Li
no,to sem si nemyslela ze budeš se stěhováním ještě rychlejší než my. Mam z UH naráz tak nepříjemný pocit, že jsem s novou majitelkou "našeho" bytu na klidné Vysočině usmlouvala ještě květen navrch. Jsme tu bez táty, který už pracuje v a bydli v Hradišti, (ted je beztak týden v Americe). A nelitujem. Je tu nádherné počasí, stromy v květu, modro z pomněnek, ptáci řvou. Maly si zrovna hraje s kamaradkami Zoe a Anjou, ktere hlidame a tak migrujeme mezi jejich, nasim bytem, rajským dvorem a klasterni zahradou. Bude se mi asi stýskat. Stehujem se koncem května vlastně za týden. Nevim ani jestli budu moct pokračovat v těhu cvičení a plavání i v létě o prázdninách. Tady by to nebyl problém. A v Hradišti? A ty jsi snad už těhotná, když jste rychlejší než vitr z hor :-) (to jako my), ne? zdravi Klara |
| Milís |
| • |
18.5.2006 21:41:21
Tak ta oslava 2 narozek nás čeká až v srpnu.
Když se občas kuknu na malou, tak až žasnu jak je velká. No asi bude hůř:)) Jinak sonduju tu angl., zatím jedinný zdroj je soukr.školka Štěpnice. Jinak prý od září má být něco i pro mrňousky ve ZL. Tam se mě ale nechce jezdit. Tak to vypadá až na tu školku. |
| Lí | 12157 |
|
|
18.5.2006 8:08:52
Milís - nějaká ingliš pro předškolní děti v tom comeniu je, ale zatím jsme se tím moc nezabývala. Nám jsou teprve 2 roky a to tu nikdo neučí.
Tak jsme oslavili soniččiny narozeniny a nějak mi pořád nedochází že už mám doma dvouletou slečnu :o))) Pozvolna se připravujeme na stěhování - to jest - vybírání "nábytku" (tj. smontování nábytku po rodičích a pod.), krabicování.. taky mě čeká umývání oken v new bytě.. včera jsme ho asi 3 hodiny vytírfala a dnes mě bolí záda jako koně. Od té doby co jsme rodila mě vůbec docela brávají záda. Asi bych měla cvičit.. ehm. Italko - jak ti je? pořád dobře? doufám že jo! dáme zase někdy kafčo? A tož tak Lí |
| Milis |
| • |
10.5.2006 22:26:29
Ahojte,
ADO byla to fakt Depo Provera. Mě v těhotenství nic netrápilo jen ten žaludek - mořská nemoc. Jinak žádné příznaky. Tak třeba se usmálo štěstíčko. Lí, o té anglině ve školce jsem slyšela. Mám malou zapsanou do soukr. školky na Štěpnicích kde je. Víš ještě o jiné školce?Jen jsem chtěla pro malou něco intenzivnějšího. S M nám ty jazyky moc nejdou tak ať to má jednodušší. Jaké máte zkušenosti se školkama v UH? |
| Blažka + Jája a Mája 10/04 | 12908 |
|
|
10.5.2006 10:58:26
Ahoj mamky, omlouvám se za vpadnutí do diskuze, jen chci pozvat všechny mamče od dvojčátek na burzu do Kyjova - 16.6., tak pokud tu některá máte dvojčátka a máte zájem, ozvěte se , prosím, na můj emailík.
|
| Italka*+Sebík | 41121 |
|
|
8.5.2006 17:56:55
Ciao, ale vůbec jste mě nepolekaly, je to perfektní, že to u vás tak hezky funguje a děti si spolu aspoň pěkně zařádí....
já jsem dneska musela dohnat úklid, který jsem nějak od pátku nestíhala a zítra zase do práce... vůbec se mně nechce, ale už to nějak doklepu. |
| Lí | 12157 |
|
|
6.5.2006 12:37:46
Ahojky holky,
tak jsme se viděly s Italkou a kupodivu jsme se neznaly ač bydlíme v jednom domě :) nojo, taková je doba :) Doufám, že jsme ji moc nepolekaly, zrovna jsme totiž uspořádaly se sousedkou u nás v bytě školku (2 děti + miminko) a bylo tu veselo. teď jsme tu měli se soničkou taky na návštěvě "miminko" půlroční.. dá-li se ještě mluvit o miminku? Neskutečně hodnou holčičku.. táta pracuje, Sonička spí a já se jdu prokousat žehlením a učením.. do obojího se mi nechce :) tak mám na výběr! Lí |
| Lí | 12157 |
|
|
4.5.2006 8:32:44
Milís - na ingliš tu chodím já a je to docela sranda.. byla jsem zvyklá že můj geniální mozek my prostě bere všechno :) jenže co jsem na MD tak jsem mozek moc netrénovala a tak byly začátky krušné. jsem člověk který měl inglkiš už od základky (8 třída) ale protože po revoluci to neměl kdo učit tak nás nic nenaučili, každý kantor začal s novou učebnicí a tak umím ze všech učebnic prvních 5 lekcí :) pak učitelka zpravidla otěhotněla a my dostali zase novou. potom vzali starší paní aby už neotěhotněla a ta pro zmněnu měla infarkt. No měla jsme na angličtináře štěstí :) takže ač jsem se ji učila 1 rok na ZS pak 4 na SŠ a 1 na VŠ tak umím vcelku kulové :) teď už je to lepší. Ale moc zase ne. chodím na 3 hodinovku 1x týdně, příště si dám raději 2x2 hodiny. Chodím do Komenia a jsem moc spokoojená. Soňu jsem chtěla dát taky, ale tady v UH nic není. Existuje nějaká metoda ale je to moc finančně náročné. Ale paní z Komenia vyučuje ve školkách v UH. Vím že si to švagrová moc chválí a její Nikolka na mě už od dveří pokřikuje - helouuu!!!
|
| ADA |
| • |
3.5.2006 15:40:30
Milís,nemělas tu antikoncepci Depo-proveru? Toto je jen provera a už jsem zjistila že je na upravení cyklu. S tím žaludkem,už jsem ode dvou slyšela jesli nejsem těhotná.Kéž by ale to by byly divné příznaky.
Adelka taky potřebuje kolektiv ale co dělat když ji doma neudržím a potřebuju něco doma udělat.Teď mě zdrhla se švagrovou za jejich malou,tak jdu za chvilku pro ni a jdem na hřiště. |
| Milís |
| • |
3.5.2006 15:21:30
Ahojte,
s těma sousedama je to hodně rozdílné. Já mám tady na ně štěstí. Paměť :)) trénovat trénovat. Italko jak to máš s tou Anglinou? Já bych ráda vzdělala celou rodinu vč. mrňouska. Máš nějaké zkušenosti? Jinak pěkný slunný den |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.