| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 5325  [Dalších 5035 >>]
12157
3.5.2006 13:52:37
Italko - na sousedy mám štěstí veliké - řekla bych že celý náš vchod je plný bazvadných jedinců :) se kterými je legrace a dá se s nimi v dobrém vycházet. Srazík - no já nebudu tzůstávat ve městě, jak vyřídáíme papíry tak hurá domů, maličkou bude hlídat babi, tak ji pak vystřídám.. kde a kdy se můžem vidět píšu ti mejlem :)

Milís - co to je paměť? nějak jsem na MD pozbyla zbytky tohoto umu.. cokoli si zapamatovat :) Křeče v žaludku - mně pomáhala jen ledová voda po ránu... ale co vím tak každá těhulka má specifický způsob uklidňování žaludku.. někomu pomáhá zelený čaj, někomu piškoty hned poránu..

Tož tak

Jsem nějaká rozhozená.. ani nevím čím to? :o)

Italka*+Sebík 41121
3.5.2006 7:42:51
mně je taky 28 (o nějaký měsíc déle než Lí, to už taky nebude pravda).
Lí, tak to jsi měla a máš štěstí, že tam máte takové dobré sousedy, ono to pokaždé nemusí vyjít, já zase tak dobré zkušenosti nemám.
Tak dneska se můžeme buď potkat ve městě před pátou, mělo by být hezky,že? nebo můžeš doklusat k nám kolem té šesté... mně je to jedno. doufám, že to stihneš dát vědět, než půjdu z práce
Užívejte si sluníčka PA
Milís
  • 
2.5.2006 22:27:05
Ahojte holky,
s těma pláštěnkama deštníkem a gumákama nejste sami, malá je taky takový šílenec. Snad to počasíčko chvilku vydrží.
Stěhování - hrůza, vyklízet byt po rodičích taky nic moc a do 2-3 let stěhování do nového. Snad to proběhne dobře. Pěkně popisuj krabice jinak nic nenajdeš - nebo bys musela mět geniální paměť.:))
Hanči má 21m a já 30.
K těm křečím v žaludku - mě to moc nechutnalo, ale v nouzi nejvyšší jsem se uchylovala k zázvorovému čaji a pomáhal.
Syrový zázvor nastrouhat/kávová lžička na šálek/ - přelít a nechat chvilku louhovat jak čaj a pít a pít.
Jinak PROVERU jsem měla jako antikoncepci, když jsem malou kojila.
Pěkný večer
12157
2.5.2006 21:59:52
Ado - mně je ještě chviličku 28, ale za měsíc už to nebude pravda :) K tomu dvorku - sonička by na něm potřebovala děti, potřebuje kolektiv :) když je na hřišti sama tak ji to tam za chvilku nebaví, jakmile příjdou děti tak se rozjasní a začíná ji to teprve bavit :) Taky jeden z důvodů proč nechceme do rodinného domku. Prostě jsme my dvě pavlačové drbny a samotné nás to nebaví :)
ADA
  • 
2.5.2006 17:03:36
Ahoj,já chodím na polikliniku k Roterovi má taky svůj ultrazvuk,hlavně se mě líbí že tam nesedím půl dne není tam na objednání takže jdu kdy se mě to hodí.
S tím stěhováním máš pravdu,my bydlíme v rod.domě a když nám ho naši přenechávali a stěhovali se a my ho zrekonstruovávali a ještě jsem měla 40teplotu a malou za zadkem tak to byl záhul.
Konečně se nám vypěknilo,co?Adelku nemůžu dostat z venku,tak se hraje na dvoře /to je výhoda mět dvůr./Můžu se zeptat na váš věk?
12157
2.5.2006 13:40:12
Italko - byt je rozjetý a vlastně už je i prodaný, vzali ho hned třetí zájemci :) zítra už se jde podepisovat smlouva o smlouvě.. takže nás čeká v brzké době stěhování, na to se netěším.. taky se mi odsud nebude chtít, mám to tu moc ráda, prožila jsem tu zatím nejkrásnější část svého života - svatbu, těhotenství, maminkovství.. ale je to malé a ten přesun o 200m zase nebude tak zlý. Jen mi budou chybět tady ty holky (sousedky) a jejich děti.. budeme se vídat na hřišti, ale už to nebudou návštěvy v bačkorách :))))

Co teda zítra? ve tři jdeme něco podepisovat, ale myslím že kolem páté - šesté budeme redy. S tou únavou si to pamatuju živě. seděla jsem na náměstí a přemýšlela jak se mám dostat do staré tenice :( myslela jsem že nedojdu. ta únava bývala hrozná a nepřekonatelná. Mně teda ještě bylo i blbě tak jsem byla docela vyřízená. MNo prostě ten první trimestr stál zato, už se těším :(

Gynekoložka - taky chodím k Mudr Hrabcové a jem moc spokojená :) Jen je tam teda nával když je poradna těhulek :)))

Takže tak, abych šla pomalu skládat věci do krabic.. Jak to je? lepší jednou vyhořet než se stěhovat??? :o)

Italka*+Sebík 41121
1.5.2006 20:21:56
Ado, já jsem v 10.t. a nedávno jsem tady s holkama řešila právě gynekologa, chodila jsem k dr.Červinkovi a nebyla jsem s ním spokojená, tak jsem hned na začátku těhotenství šla raději k dr.Hrabcové, je perfektní, že už má v ordinaci ultrazvuk, tak mně ho hned udělala, u něho musíš chodit do nemocnice. já nejsem přímo z UH, my jsme se sem přistěhovali, tak to bylo docela kruté, hledat si nové doktory, většina totiž nebere moc nové pacienty. a ty chodíš ke komu?náš dům má samostatné 4 vchody a já se orientuji pouze ve dvou a Lí je právě v těch dalších dvou...
tak vy už to máte tak rozjeté s tím bytem! tak až budeš vědět, co a jak, tak napiš, já sem nahlídnu :-))) škoda, kdybych nebyla tak unavená, tak bych za váma vyběhla nakouknout, tak příště!!! my jsme dojeli od našich, jsem ráda, že to ségra zvládá a nějak jsem tu podřimovala, už se vidím, že až budu mít jít spát, tak to bude zase naopak... v tu sobotu jsme přijeli z brna a že si na chvilku zdřímnu, na půl hoďky a málem jsme do toho divadla zaspali, m mrkl na hodinky a že je skoro sedm...
já to těhotenství zvládám zatím dobře, nejhorší je ta únava, vstávám brzy totiž do práce a koncem týdne je to už nesnesitelné.... chuť je a jím všechno, takže kila půjdou vesele nahoru... sice někdy je mně těžko, ale vcelku se to dá, už mám odpozorované, že když jsem doma, tak je mně fakt líp, než když se ráno vleču do práce, tak je to o něco horší...
Hezký zbytek večera

ADA
  • 
1.5.2006 15:39:58
Ahojky tak už je konečně zas docela hezky.M šel s malou ven,má nový deštník tak s ním chodí i když neprší a každou chvilku
se zeptá ,PLEŠÍ?Jmenuje se Adelka a má 3a půl,tak v září jde do školky,jsem z Kunovic.
V jak velkém baráku bydlíte,že se neznáte.
Nevíš co by mě uklidnilo žaludek,mám v něm strašné kreče?
12157
1.5.2006 13:26:01
Ahojek,

Italko - no b ve stredu maji prijit nejaci lide mrknout na byt, nevim kdy, budou mi volat az v utery vecer, tak sem pak mrkni a ja pisnu kdy budeme free. Co podnikame_? no asi te to jako budouci matku dojme ale chodime ven na hriste.. lopatkou nabirame kaluze do kyblicku a babovicek a mame hroznou radost kdyz jsme durch mokre... teda já moc ne, ale malé se to očividně líbí. Co se dá dělat? doma už lezeme po stropě, tak musíme ven i ldyž je takhle hnusně. mezi tím vyřizujeme prodej a koupi bytu, M teď jede na dva dny do pryč montovat takovou jedu obludu :) tak si musíme vymýšlet zábavu kde se dá.

Ado - moc tě zdravím!!! Já mám Soničku, v květnu 15tého jí budou 2 roky, tak nějak do tří let bych chtěla být zase těhulka nebo už mamča :) Mně se na MD moc líbí, naše holka je docela zlaté dítě (žádné velké období vzdoru, je taková milá, šikovná.. vysmátá a je s ní legrace) táta se moc snaží a má nás obě rád.. tak je to taková dobrá motivace do dalšího kousku :) Chceme to zkusit po dovolené, mně totiž bylo zle už 8mý den po otěhotnění tak chci ještě dovču užít v poklidu. Doufám, že mě v těhotnění předběhneš, proveru jsem taky brala.. kdysi, už ani nevím proč? Já jsme přímo z UH a sranda je že bydlíme s Italkou v jednom baráku ale vůůůbec se neznáme :o) a o tom inetrnet je, že?!? Už se těším až na sebe budeme ve středu zírat a budeme si říkat - no jo, dyť tenhle xicht znám!!! to je ta jak... (?) No znáte ju, ne? :o))))) No tak to je přesně ona!

Co jinak? soník spí a já jdu dělat úlohy do ingliš, až se vzbudí, dostane baštu, pak příjdou další lidé na byt (kdyby to už někdo koupil, to by byl klid! nějak mi nedělá 2x dobře když sem chodí lidé které ani neznám a koukají mi do postele.. takové zvláštní, jsme asi cíťa) a pak úpůjdeme dělat bábovky z kaluží. (PS: Italko - po šesté večer až uvidíš na hřišti nějaké dvaě stvoření tak to jsme my! nikdo jiný by totiž ven nevylezl ani omylem!)

Tož tak holky! Jsme včera viděla moravu, zase už vypadá jak řeka a ne jak potok... jde to rychle..

ADA
  • 
30.4.2006 14:07:35
Ve kterém si týdnu? My se snažíme od ledna a teď mě zjistili že mám málo estrogenu tak užívám ESTROFEM aPROVERU,tak doufám že to zabere.Ke komu chodíš na gyndu?
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 5325  [Dalších 5035 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.