| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Uherské Hradiště

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 5325  [Dalších 5025 >>]
Italka*+Sebík 41121
30.4.2006 11:33:58
Ado, vítám tě tady....tak ať se vám to brzy podaří a čekáte miminko.... já jsem právě taky těhotná, v úterý jdu na kontrolu, tak se už těším, ať vím, jak mimi roste....
Italka*+Sebík 41121
30.4.2006 11:31:53
ahoj Lí, tak jo, v tu středu můžu, ale jsem doma až před pátou? tak kde se potkáme?
včera jsme byli ve slováckém na DONAHA, bylo to super, fakt se člověk dobře odreaguje...škoda, že nám to tento víkend nevyšlo s tím počasím, pořád lije a lije... co podnikáte? to je děs, ale má být příští týden zase hezky!já jdu navštívit ségru, byla na operaci s očima....
ADA
  • 
29.4.2006 20:13:33
Ahojky,jsem kousek odUH,mohla bych se sem tam připojit???Je zvláštní komunikovat s někým a vědět že je kousek a že známe stejné místa.
Mám 3letou dceru snažíme se o druhé.Nevíte někdo o nějaké kinezioložce,docela by mě to zajímalo.
12157
28.4.2006 13:48:33
Italko - co tak středa? v PO je st.sv. , v úterý mám anglinu.. tak středa je první volnější den.

Italka*+Sebík 41121
26.4.2006 19:49:34
aha, takže tak.... já právě bývám doma až před pátou.... jen pátky jsem doma už kolem třetí. tak na příští týden bysme se mohly domluvit, co? ty tu býváš často, tak si písnem, co a jak.

12157
26.4.2006 16:04:30
Jo právě tu kolíbku hodně miminek nesnáší, že jsou tam zapadlé.. aspoň to hodně maminek nemile překvapilo, ten sedací úvaz je prej super. Je to rozhodně lepší jak klokanka (na páteř) a účel to splní.. už chtějí koukat po světě, sejim ani nedivím! no uvidíme co budu podnikat, viděla jsem mamči sšátkem a mimčem v něm a starším škvrnětem v sokole a tak a docela to vypadá pohodově.. ale kdo ví jaká bude ta naše realita?

Italko - mám Soničku, takovou ne zrovna štíhlou slečnu. Já tady pobíhám věčně v džínách, triku, teniskách a s batohem (kostýmek a kabelku sjem schovala až zase budu dáma pracující.. teď na MD to jaxi nemá smysl). takže tak. za chvilku jdeme ven směr obchod a pak dál někam na hřiště směr koně... jsme v D hned nad vchodem máme balkon. V létě tam malá mívala bazén :) Ty jsi doma? Můžem dát kafčo kdykoliv.. a jestli chceš vysledovat kdo jsem tak přímo naproti chdníku tady parkuje M šedostříbrnou octavii combi (teda až večer) a na zadní straně auta má napsanou reklamu na svoji firmu s webem, tam je příjmení.. :) nechci to psát sem přímo, jsme jaxi opatrná či co...

Takže tak..

Hanka, Ani 5/2001, Luki 1/2006 43699
26.4.2006 15:12:30
Malého jsem v šátku nosila od šesti týdnů. To už byl velký chlap a odmítalbýt v úvazu, kterému se říká kolíbka. Takže se nosí na bříšku, oči mu šmejdí po okolí. Když bude zájem napíšu víc, ale teď se malý vzteká, že se mu nevěnuji...
Italka*+Sebík 41121
26.4.2006 13:49:09
jo jo, bydlím taky tam, jenže v B! právě že ty lidi z těch dalších dvou vchodů-jak bydlíš i ty-moc neznám, právě přemýšlím, kdo tam má tak malou holčičku a vůbec nevím, jestli jsem tě někdy viděla! to bych byla ráda, kdybychom se domluvily na to kafe :-))) písni, jak budeš mít čas.
to jsme na tom stejně s těma věcma, taky jsem si říkala, že se mně ani odtud nechce, všechno je po ruce, pro dítko ideální. my jsme se rozhodly pro domeček, pozemek máme, tak teď už jen začít, pracujeme na tom. taky se těším, až to bude za náma. taky jsme se rozhodovali pro větší byt, ale když jsme viděli ty ceny, nám by se líbil fakt nějaký prostorný s terasou, tak nakonec začneme letos stavět. tedy doufám¨.....
Milís
  • 
26.4.2006 13:45:37
Ahojte,
tak jsem tu pár dní nebyla a diskuze frčí.
Jak se oteplilo, tak s tím stěhováním se to nějak všude rozmohlo. M chce na barák a na dědinu. Já na dědinu ne. Tak se snažíme to vyřešit a doufáme, že do 3 let budeme bydlet. Do té doby musíme vydržet v 2+1. Nic moc. Kdyby byla pracovna, tak by to bylo veselejší. U nás je kancl z 1/2 poloviny obýváku. Paráda:((. Takže chápu jak chlapi toužící pomístnůstce, tak nás a po tom mět tu práci a papíry někde schované.
S tím druhým mimískem a zvládáním všeho nejsem až tak optimistická. Pořád doufám, že s tím druhým to vyjde tak že malá půjde do školky. Jinak nevím nevím.
Snad to bude v poho.

12157
26.4.2006 12:45:31
Italko myslím že je to Déčko. Ty bydlíš taky tady??? Kde? Dáme někdy kafčo, ne? :) je tu moc fajně a nechce se mi odsud, ale pracovna je nezbytná, M lejstra zabírají v bytě už téměř polovinu skříní a všech jiných prostor, kupí se to kolem PC a už to prostě pomalu leze ven okny. takže prostě nezbytně nutně protřebujeme větší prostór! :)

Jak to řešítěe vy? Stavíte si domeček? nebo kupujete větší byt? pro nás je to teď dost horké téma.. už se těším až to bude za mnou.

[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 5325  [Dalších 5025 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.