Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lí | 12157 |
|
|
26.4.2006 12:43:10
Hanko - to jsi mně docela uklidnila :) i když to šestinedělí musel abýt teda perná robota. Šátkové maminky se mmi moc líbí, jen vím že dost dětí v něm nechce být dokud jsou uplní prcci. Nebyl problém?
|
| Italka*+Sebík | 41121 |
|
|
26.4.2006 9:38:29
čauky Lí, tak to je náhodička, jsem si to myslela, to jsme skorosousedky, bydlíte C nebo D ?! no my bydlení řešíme už pěkně dlouho, tak snad se nám to letos a příští rok povede... manža teď pracoval nějaký čas doma a tak mu pracovna dost chyběla a teď bude snad mimísek, tak nám to už nebude fakt nějak stačit. Pa :-)))
|
| Hanka, Ani 5/2001, Luki 1/2006 | 43699 |
|
|
25.4.2006 23:02:31
Já mám děti o 4 roky a 7 měsíců. Andulka tedy je už velká a rozumná holka!
Když přijela poprvé do porodnice podívat se na bráchu,přivezla mu dáreček. Ona zase dáreček od bráchy dostala. Bohužel si ho odvezla i se zvýšeno teplotou. První dva týdny měla žaludeční problémy. Prostě její tělíčko se s tím vypořádávalo posvém. Při kojení jsem ji měla na sobě přilepenou. Malého jsem bez ní nemohla ani přebalit, natož tak vykoupat! Během šestinedělí se to srovnalo a teď už využívá, že na ni není upřena veškerá péče a pozornost! Malého zbožňuje a hlídá ho líp než babička :o)))) Pořídila jsem si šátek, takže malého šupnu ráno do šátku(je to míň práce s oblékáním) a utíkáme do školky. Po obědě ji vyzvednu a jdeme na prochajdu nebo na hřiště. Ještě hledáme optimální řešení večerního koupání a ukládání. Srovnám-li život s jedním dítětem se životem se dvěma, musím říct, že to mladší dítě není tak "učebnicové". Prostě mám nějaké zkušenosti, víc dám na mateřský cit a ono se to vždycky nějak vyvrbí :o)))) |
| Lí | 12157 |
|
|
25.4.2006 22:26:43
italko - jojo, ten.. byt je to krásný, což o to.. kdyby M nepotřeboval pracovnu a neplánovali sjem druhé tak mně odsud nikdo nedostane. Místo pro bydlení je tu nádherné. Do školy, školky, obchodu, cukrárny, kadeřnictví a na hřiště to mám kousíček a nemusí se přes žádnou cestu... vše v dosahu chůvičky. Ale prostě.. začíná nám tu být ouzko. Uvidíme. S jedním dítětem uplně v pohodě.. ale se dvěma už asi těžko..
Li |
| Italka*+Sebík | 41121 |
|
|
25.4.2006 21:25:56
Lí a ty myslíš ten do "L" oranžovo-žlutý? to je fakt, že pro rodinku je to malé. tak to je fajn, že už máte vyhlídlý větší
|
| Lí | 12157 |
|
|
25.4.2006 8:16:25
Holky co máte už 2 děti, vysvětlíte mi jak se to dá na začátku zvládnout? já si vzpomínám že se soničkou jsem stíhala jen ji... ona by sice teď mimi hrozně chtěla.. ale.. je mi jasné že neví vo co go (stejně jako já). Jak jste řešili žárlivost? a tak? zajímá mě to... ale jen tak. Třebas když chovám nějaké miminko tak je to OK ale za chvíli příjde sonička a řekne mi - tady polož a poď.. :o))))
Uplně jasně to vidím v realitě :o))) JInak už teda víme který byt chceme koupit, teď potřebujeme prodat ten náš.. zájemci, stavte se do fronty :)))) 2+1 v novostavbě na východě.. DB zatížený hypotekou :)))) |
| Hanka, Ani 5/2001, Luki 1/2006 | 43699 |
|
|
24.4.2006 9:56:52
Pokud by neměla pak s kým drandit s kočárkem, ať se ozve. Ani je přes den ve školce, takže jsem s Lukáškem sama :o)
|
| Lí | 12157 |
|
|
23.4.2006 21:13:04
Ta před porodem se jmenuje Verča, ona není uplěbn ak luhačovjanka, je přivdaná :)
|
| Hanka |
| • |
21.4.2006 20:50:56
Ahoj Li,
nanás byli v porodnici taky moc hodní. Pan primář Macko je frajer - po všech stránkách!Je mi líto, cos musela prožít. Doufám, že sonička je v pořádku.Malý zas měl novorozeneckou žloutenku a nechtěl baštit, ale nakonec se to všechno zvládlo a v dobré obrátilo. Jinak řešíme podobný problém,3+kk nám začíná být těsný. Před porodem znám Dášu a Mirku. mějte se:-) |
| Lí | 12157 |
|
|
21.4.2006 19:57:15
Hanko - mám z Luha kamarádku, je těsně před porodem :))))
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.