Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lí | 12157 |
|
|
21.4.2006 19:56:32
J8 neměla co přehodnocovat, já nějak bždycky věděla že chci rodit ve ZL a nemám pro to žádné rozumné vysvětlení. Bylo to tam moc fajne, hlavně to soukromí v boxu, kde nakonec M nechali do rána přespat se mnou. ´Byli moc hodní. Nejvíc mně dojala péče pana primáře z dětského, kdy sonička měla probléms e srdíčkem a musela být na monitorech 24 hodin, já bulila jak želva... a ten hodný pan doktor za mnou chodil i v noci každou hodinu aby mi vysvětlil jak vypadají výsledky, když mi ve 3 ráno řekl, že to vypadá dobře, že kdyby to bylo zlé tak už by se to projevilo teď.. tak pak jsme pak konečně usnula. Všichni na nás byli moc hodní, M tam se mnou bývat až do večerky a nikomu to nevadilo. Věřím že dobré je to i tady, ale já měla jasno.
Předporodní kurzy + cvičení 2x týdně jsme absolvovala a myslím, že mi to dost dalo. Chce to kontaktovat tu PA co to pořádá (Dominiková) a domluvit se s ní. Bylo to fajn i v tom, že se s pár maminkami, co jsme tam poznala, doteď stýkám. Jen už je mi jasné že při druhém těhu na to nebudu mít asi čas :o)))) Tož tak, celé dny trávíme ponoření v písku.. je to paráda když už je tak krásně. Teď trošku řešíme koupi většího bytu (ne že by bylo za co.. ale chybí nám prostor), sháníme kde se dá... kdybyste někdo měli zbytečný 3+1/kk nebo větší v OV někde mimo záplavovou zónu a mimo hlavní cesty v UH tak to berem :)))) Lí |
| Hanka, Ani 5/2001, Luki 1/2006 | 43699 |
|
|
21.4.2006 7:03:15
Ahojky! Já jsem obě děti rodila ve Zlíně, mám to tam blíž. V obou případech jsem byla spokojená. Od začátku máte svůj porodní box, který se dá úplně uzavřít, takže o druhých maminkách téměř nic nevíte, pokud se nepotkáte ve sprše či na záchodě. V UH jsem se byla dívat, ale vadilo mi právě to, že tady není při orodu soukromí. Pokud uvažuješ o odběru pupečníkové krve, tak to provádí jen v Hradišti, ve Zlíně ne (alespoň v lednu to ještě neprováděli)!!!
Ale také si myslím, že je důležité na jakou porodní asistentku narazíš. Já měla štěstí a tak na Zlín nedám dopustit. Na druhou stranu jsem absolvovala předporodní přípravu u p. Kadlicové, která je super (jak ona, tak příprava)! Potkat ji u porodu, tak určitě rodím v Hradišti! Pěkné dny a hodné bříško přeje Hanka z Luhačovic |
| Milís |
| • |
20.4.2006 18:30:56
Ahojky,
i v těhotenství je co dělat. V ÚT a ČT je cvičení v UH nemocnici na rehabce. Pak se ještě chodí plavat to se taky přesně dozvíš na té rehabce. Vede to tam sestra Dominiková. Cvičení jsem absolvala a plavání ne - bazény mě moc nevoní.Taky jsem si všimla v plavání, že tam bude nějaká jednorázová akce s dulou. To by tak pro přesnější informace chtělo zavolat do Bonifácka nebo p. Slivečkové. Do ZL bych nešla rodit i pro to, že M má nemocnici v UH blízko a co to šlo, tak se stavil.Bylo to příjemné. |
| Italka*+Sebík | 41121 |
|
|
20.4.2006 13:24:02
díky, no s tím porodem to bude ještě zajímavé, jsem strašná citlivka... známá rodila taky v UH a byla spokojená, teď mně ale v práci vykládala známa, rodila ve zlíně a strašně moc si to tady chválila, taky jsem se víc přikláněla k tomu, že bych chtěla rodit radši ve zlíně, ale nevím, musím to ještě později prosondovat.... a co jste podnikaly v těhotenství, je v UH nějaké dobré cvičení a co plavání? mějte se hezky
|
| Milís |
| • |
19.4.2006 23:19:02
ahojky holky,
tak s tím ultrazvukem v ordinaci se to rozmáhá. Já nedávno byla u Rajmicové a měla ho tam taky. Je to lepší, když není potřeba běhat do špitálu. Já to mám s porodnicí u druhého mimíska vyřešené. I za cenu asi ještě nezrekonstruované budovy to bude UH. Mám to blízko a personál byl v pohodě a na oddělení 6ti nedělí se o mrňouska velice pěkně staraly i když tam bylo tenkrát úplně plno. Všechny pokoje obsazeny, ty velké max. po 3. Ono to nijak jinak nešlo když v jeden den přišlo na svět 10 drobečků. Těhulka nejsem. Jak Lí píše třeba letos. Lí ty kroužky jsi vyjmenovala všechny a s tím hlídáním máš pravdu. Zkoušela jsem nějaké splašit a nic. Tak v blízké budoucnosti se pokusím znovu. Pokud někdo máte někoho kdo by do toho šel napište. Dík a pěkný večer |
| Lí | 12157 |
|
|
19.4.2006 22:12:01
Italko - už jsi přemýšlela nad tím kdy budeš rodit? já jen tak.. já rodila jen jednou ve zlíně a už bych jinam asi nešla..a le to je otázka, nemám s čím srovnávat.
Přeju ti příjemný průběh těhu!!! |
|
|
19.4.2006 20:00:43
ciao, no právě že ten ultrazvuk už má přímo v ordinaci, tak jsem tam šla poprvé toto úterý a zrovna mně udělala vaginální, začínám teprve 8.t. takže tam jde vidět jen taková šmouha ve vaku.. ale je to perfektní, že už ho tam má, vím, že dřív mně taky známá říkala, že ho neměla. to jsem ráda, že jste s ní spokojené, čekám první mimi. hezký večer
|
| Lí | 12157 |
|
|
19.4.2006 16:17:35
ahojky Helčo, no v UH je toho na takové malé město docela dot -a le spoň myslím. Moje holčička má (bude mít v květnu) taky 2 roky. protže jsem hradišťačka už dýl mám víc možností.. takže už jsem tu psala víckrát: v Po dopoledne nebo ve St odpoledne je sokol - od 2 let, ale berou všechno co už chodí, musím přehodnotit že sokol je jedno z nej vyžití pro malou co máme. Pak je tu Yamaha - jednou týdně pro mrňata hudební školka (první krůčky k hudbě se to myslím jmenuje), je to sice finančně náročnější ale musím říct, že na Soni je nádherně vidět jak obrovské pokroky v rámci hudebky dělá, když vidím její nadšení nemám to srdce jí to odepřít. Potom tu funguje Bonifác který má vícero programů - jak hudební tak výtvarný, vím že něco je v úterý ale nevím kdy? Holky jsou vesměs spokojené co jsme slyšela - hje to naproti nemocnice v UH. Taky se tu dá chodit plavat... a pak taky některé školky dělají jednou týdně předškolku - hodinu pro děti které ještě nechodí do školky (i s maminkami můžou yužít všech hraček a programu školek). Tady an východě je to jednou za 14 dnů v pondělí odpoledne od 16ti.. maminky si to velice chválí. Víc mně nenapadá ale na maloměsto je ažaža :) ještě mi tu chybí nekuřácká restaurace s hracím koutkem a hlídací agenturta, ale to už bych toho chtěla moc....
IUtalko - těhule nejsem, zatím jen plánuju že bych mohla letos být :)U Mudr hrabcové je UTZ? myslíš vedle u té doktorky? já tam byla jen 1x a pak jsme chodila na UTZ do nemocnice, protože ten UTZ u ní je (tehdy byl) už letitý. Mudr. Hrabcová proti tomu nic nenamítala.. ale nevím jestli už nemá přímo ona svůj UTZ, má to tam nově zrekonstruované tak možná jo... Jako Mudr. mi příjde moc dobrá... Ve kterém jsi týdnu? Z mých kamarádek jsou teď dvě těsně před rozpadem tak mě to docela bere.. Lí |
| Helča, 2 kluci |
| • |
19.4.2006 9:56:21
Ahoj holky,
chtěla jsem se Vás zeptat, jestli není v UH mateřské centrum nebo nějaké místo, kam se dá zajít s dvouletým chlapečkem, aby byl mezi jinými dětmi. Nedávno jsme se přistěhovali do Traplic a moc to tu neznáme, vlastně tu nikoho neznáme. Moc Vám děkuji Helča |
|
|
19.4.2006 9:12:43
ahojky holky, tak nám to volno uteklo, ještě že už je konečně hezky... no my jsme to měli náročné, než jsme všechny rodinky pobobjížděli. divím se, že to můj žaludek vydržel. včera jsem byla u dr.Hrabcové a viděla jsem mimiska na ultrazvuku, tak snad už to bude fajn :-)
není tu nějaká těhulka?????? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.