Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Milís |
| • |
12.4.2006 13:53:36
No já se pokusím si to taky nějak zdůvodnit.
Malá mě dva dny nespala a byla protivná jak noc - že by zuby :((. Tak nestíhám vůbec nic a dnes od rána sedím u PC a makám a doháním - mimo procházky s mrňouskem. Je potřeba utahat. Dnes mě ušetřila a vytuhla celkem v klidu. Taky bych někam vyrazila, ale můžem jen s prckem a taky přes velikonoce je všude nával a já mám radši klid a pohodu. Tak to vidím na kuličkiádu a dlohou procházku. |
| Lí | 12157 |
|
|
11.4.2006 21:08:25
Milís - tak tebn váš botičkový zdroj bych ráda věděla, já při letošním shánění jarní bundy a botiček málem vypustila duši :/ nikde nic! Moje nervy - já nesnáším nakupování, Soňa nesáší nakupování :) taková dobrá dvojka.. prodavačky z nás mají obvykle ohromnou radost! :))))
Velikonoční úklid jsme omezila na odlepení vánočních ozdob z oken :))) a narvala jsem zlatého deště, vyhrabala staré kraslice co mám už asi 5 let a nakoupila čokoládky pro malé mrskače a fernet pro ty větší. Na malování vajec asi letos nedojde. Nějak nestíhám. Dnes jsem unavená z ingliš, zítra máme jakous rodinnou párty, ve čr´tvrtek jedu možná s M do prahy, možná až do pátku.. o víkendu mám jet popařit s kamošema na chatu... a pak už jsou myslím velikonoce a na úklid není žádná skulinka. není nad to si to umět zdůvodnit! Lí |
| ada |
| • |
11.4.2006 18:58:28
Ahoj,neva že sem lezu? Nemá někdo zájem o kočárek ABC desigen s brzdou na rukojeti,otočné přední kola s aretací ve velmi dobrém stavu,modrý s pískově žlutou kostičkou.Taška,pláštěnka k tomu.Je v prodejně s děc.věci vedle Rosmana v prostřední ulici za 2.600 původní cena 9.000
|
| Milís |
| • |
9.4.2006 20:46:07
Tak ahojte po víkendu,
úklid z tohoto víkendu se přesouvá na některý vhodný den v týdnu. V PÁ jsem s M vyrazili na krátkou procházku :)) - dopadlo to na 11km chůze i s malou, ta to střídala s kočárem. A pak jsem v SO s malou vyrazila na nákup botiček. Mám tu výhodu, že miluje zkoušení oblečení a bot - ty jsou její prozatím menší vášeň, snad se to nebude stupňovat :)) jinak nás to bude stát majlant. Bez problémů jsme vybraly - máme vyhlídlou malou obuv mimo UH - kde mají vcelku široký sortiment aspoň pro naše potřeby a náš vkus. Tak jsme tam nakoupily všechny boty od těch prvních. Z toho uklízení mě zůstávají okna. To není až tak špatné. Snad to do velikoc stihnu. Pekné pondělí všem. |
| Italka*+Sebík | 41121 |
|
|
9.4.2006 18:49:27
Díky moc za rady, já jsem byla u dr. Červinky potvrdit, jestli jsem skutečně těhotná a ani mně nevzal krev, že až za měsíc..... já jsem chtěla taky chodit k dr. Rajmicové, byla jsem tam hned, když jsme se přestěhovali, ale nebrala nové pacientky... no v pondělí to jdu obvolat, fakt se mně k němu nechce vůbec chodit... jak jste prožili krásný jarní víkend? doufám, že ne jak všichni předvelikonočním úklidem...
|
| Zdenka |
| • |
6.4.2006 22:42:48
No já sem k dr.Červinkovi chodila a nebyla jsem moc spokojená,tak jsem přešla k dr.Rotterovi na polikliniku.Úplně sem hleděla jaký je to obrovský rozdíl.Červinka vám nic neřekne ,za pět let mi nebral krev (kromě toho když jsem byla těhu),neprohlížel mi ani jednou prsa,žádné stěry nic.No už bych tam prostě nešla,nevyhovovala mi ani jeho prac.doba.Rotter je tam pořád.
|
| Lí | 12157 |
|
|
6.4.2006 14:21:18
Já chodím tam co berush a jsem spokojená, jinde jsem zatím nebyla.. ldi má na objednávku ale i taks e občas musí čekat, ale to je asi normálka.
Jinak co nového? já dnes obíhala město a sháněla bundu pro malou a boty a všude je kulové :o( u bati dnes mají dostat hromadu zboží, tak ještě mrknu zítra tam, ale jinak nevím, asi bude Soňa chodit bosky?!? Je to o nervy s ní nakupovat.. největší psinu má když mi pořád utíká z obchodu... no moje nervy, jsme vyčerpaná jak po maratonu. Lí |
| Milís |
| • |
5.4.2006 22:50:14
S MUDr. Rajmicovou jsem taky spokojená, jen ty čekačky - ale snaží se pro to něco dělat. Už má praventivky na objednávku.
Já bych asi k chlapovi moc nechtěla - byla jsem jednou ne ne více. |
| Italka*+Sebík | 41121 |
|
|
5.4.2006 12:37:37
Ahoj holky, dneska máme ale zimu,co? to krásné teplé jaro snad nepřijde...chtěla jsem se vás zeptat jestli některá chodíte k Červinkovi na gyndu? S kým máte v UH dobré zkušenosti?... já nevím, co si mám o něm myslet....mějte se
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.