Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lí | 12157 |
|
|
4.4.2006 22:28:00
tak daním atak nerozumím vůbec, M má svého daˇ%nového poradce a zapla´tpánbu za něj, kdo se v tom má taky vyznat, že? :o)
Voda - no začínají prosakovat hráze, už je to dlouho... ale to že je průběžně opravují a monitorují jejich stav je docela dobrá zpráva, snad to těch pár dnů ještě vydrží, navíc už je daleko míň vody :o) Mám za sebou 3hodinovku ingliš a jsem docela slušně odvařená. Nějak mně to unavuje víc než dřív. Hlava mi kupodivu bere dobře, ale není času to do ní hustit, co je hezky jsme celé dny na hřišti :o) Lí |
| Milís |
| • |
3.4.2006 22:27:17
Ahojte holky,
já bych ještě moc nejásala, ale věřím tomu, že máme pokoj. Daňové přiznání všechny odevzdány jen ještě jedna zdravotní pojišťovna. Tam už jdu / na zdravotní všechny/:(( i s malou tak máme limit jedna denně.Ono se toho stejně s ní nedá víc zvládnout. Jen v PÁ na OSSZ mě dali zabrat - docela dlouhá čekačka. Jinak FÚ mě v PÁ velmi mile překvapil - odbavena hned, na podatelně nikdo a v patře taky úplná pohoda. Na pokladně do 10min i s úhradama. To jsem ještě nezažila a byla to paráda, tak snad i příští rok to zopakují. |
| Italka*+Sebík | 41121 |
|
|
3.4.2006 21:22:02
zvládly jste podat všechna přiznání? já jsem dělala na poslední chvíli taky jedno mimo práci a manžílkovo, nemáte některá zkušenost s ročním zúčtováním pokud je příjem ze zaměstnání na Slovensku? to je hrůza ty povodně a ještě to má tak dlouho trvat...
|
| Lí | 12157 |
|
|
31.3.2006 14:13:34
holky klesá! a já už se tak těšil ana ten smard, bahno a komáry! uf! asi bouchnu šampáňo, já už bych to podruhé zažít nechtěla i když se mně to přímo netýká i tak to byl hnus.
Takže 3x sláva!!! Je mi líto těch co neměli tolik štěstí jako UH. Lí |
| Milís a Hanči 1rok |
| • |
30.3.2006 22:35:48
Čau, něco se tam vylilo?
Já jsem ještě kolem 17hodiny tama jela a kromě Baťáku to vypadalo dobře. Rybníčky nepočítám. |
| Lí | 12157 |
|
|
30.3.2006 16:05:34
berush? copak, už je morava místy venku? viděla jsem bvčera že se vylil baťův kanál... ale morava ještě držela v korytě. Jen ty pytle u rybáren nevypadaly moc pozitivně.. na lávku bych as nevlezla, max přes železňák nebo přes moravní most... u železňáku se prý zase propadla kanalizace, jako tehdy.. taky tam byla 3metrová džuzna. SAle jinak to vidím dobře, Přerov klesá a ty cm co to jde u nás nahoru to neprovalí, chybí tak metr, místy jen půl.. ale tolik to určitě neudělá, hlavně že už neprší!
|
| Berush | 5363 |
|
|
30.3.2006 10:48:48
no ze Starého Města by se mi šlo na finančák dost těžko....
|
| Milís |
| • |
30.3.2006 10:26:13
Čauec,
já si to taky myslím. A během noci ještě o prár cenťáků klesla. Taď jdem provést další kontrolu. Osobně si myslím, že to bude dobré. Přece musíme v ještě podat ta přiznání.:))))) |
| Lí | 12157 |
|
|
29.3.2006 11:37:42
Ahoejk,
taky se mi zdá že tehdy měla tak o 50 cm víc a bylo to dýl tak proto prdla ta hráz za mesitem. Tpo bylo právě ono, vrchem by se nevylila ani tehdy, ale že to nevydržela ta hráz tak to bylo docel av pytli. Myslím ale že hráz je zpevněná a je pod vodou jen 2 dny tak že to v klidu do neděle vydrží. |
| Milís |
| • |
29.3.2006 9:25:23
Tak a máme třetí povodňový,
malé se to líbí, chodíme na procházku kontrolovat stav našich vod, a tam u břehu jsou kačenky a ona je nikdy z takové blízkosti neviděla:)). Jinak sklep máme vyklizený - bylo tam jen kolo:) zbytek máme v patře. Evakuační baliček nechystám - pokud bude zle balím PC, tašku s hadrama a jedu k našim. Mám to nacvičené již jednou tak to podruhé bude na pohodu:). Taky má Morava ještě víc jak metr k dobru, tak jí věřím, že to vydrží. A mě ještě pořád chybí přiznání. Jinak pokud bych neměla zázemí kam se přesunout, tak bych asi nebyla tak klidná. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.