Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lí | 12157 |
|
|
28.3.2006 14:38:11
Ahojky,
náš kočárek je deltims port a je furt OK? golfky vůbec nemáme, nějak to ani nebylo potřeba, už chodíme pěkně pěšo.. a kvůli tomu že občas za čas potřebuju vyjet kočárkem nebudu užgolfáč kupovat. Náš kočárejk je OK? jen je těžký jako kráva, ale to sem věděla a nevadí mi to, nemusím ho nikam tahat takže to jde. Jinak už máme druhý povodňový a blíží se to pomalu ke trojce.. sice bydlíme na kopci ale vůbec mit o nedělá dobře... Tož tak Lí |
| Milís |
| • |
27.3.2006 21:47:42
Ahojky,
třeba se zájemců o klubové členství rozroste:)))) Jinak jsme byli dnes reklamovat kočárek, už podruhé stejná závada.Že to opraví - nedělají s tím žádné problémy, ale kočár mám 7 měsíců, 1 měsíc reklamace a 2-3m v něm malá spí jen na balkoně (žádná velká zátěž). S golfkama se v tom marastu nedalo jezdit. Tak mě to trošku štve. Snad je to naposledy, nebo ať se to pokazí zas a brzo ať to můžem řešit jinou cestou než opravou. Holky jak jste na tom s kočárkama a jejich kvalitou? |
| Lí | 12157 |
|
|
27.3.2006 20:34:00
Tak koukám, že tu máem další nové tváře! Co to, že bysme tu z toho udělali diskuzi účetních z UH a okolí??? :o)))
U nás se marodí, nějaký blbý kašel, ještě že už je to jaro!!! :o) Už jsme dnes byli prohlížet sněženky, to se malé moc líbilo. Jinak nic moc nového. Lí |
| Hanka, Daniela 13.02.04 |
| • |
24.3.2006 0:15:54
Ahoj Marťo, právě procházím, s kým by se dalo pokecat a vidím "Martina, Anežka, Šimon". Jsi z Antonínské, ne? Já tam taky bydlela, téměř na konci (jak mám sem vložit smajlík???). Teď jsme se přestěhovali z Veselí do UO, takže si zvykám na nové město, nové lidi a protože těch tu moc neznám, hledám pokec na internetu. Danielka měla 13.2. 2 roky. U našich jsem pravidelně, ale tak daleko (teda až na konec ulice) nechodíme. Snad budeme mít příležitost někdy pokecat.
Pá, Hanka |
| Milís |
| • |
23.3.2006 9:14:31
Mám jednu FO můj M =:)))), který platí daňového poradce a v případě nouze se obracím na něj i s problémy nesouvisející s ním.
Jinak využívám daňaře z Daně a účetnictví bez chyb a penále -předplatitelé tam májí bezplatnou linku. Prďolku máš doma nebo dáváš do školky?Předpokládám , že si pořád na MD. Mě chybí jedna malá FO, já a vytisknout jednu PO. A ještě jedno DPH. Pořád si ale říkám, že su na tom líp než loni. To mě v půli března chybělo cca 10 přiznání.:(( |
| Berush | 5363 |
|
|
22.3.2006 22:45:29
Já mám děti 15,14 a 3. Dělám hlavně v noci, ještě mi chybí uzavřít jedna velká PO (měli tam binec v dokladech - tedy spíš se zjistilo, že fakturantka nevystavila nějaké faktury), řeší se to od ledna, ale konec v nedohledu...a pa dvě malé FO a pak padla!!!!! Máš tady spřáteleného daňového poradce?
|
| Milís |
| • |
22.3.2006 21:06:55
Čau tak to zkusím ještě jednou.
Ten pokec pracovní by se určitě hodil. Každou chvíli žhavím linky k daňařovi nebo další kolegyňkám. Ti zákonodárci nám né a né dát pokoj - zas máme potom bystřejší hlavičky :))). No a s tím přibíráním dalších firem - aj kdyby mě slibovali hory doly tak ani omylem, mám toho tak akorát a spíš ještě trošku víc. Teď mám prostě úplný STOP stav, který mírně porušuji tím že známým a blízké rodině dělám společné zdanění. Jak máš vůbe staré ratolesti? Můj mrňousek má 19m. Tak školka padá a s tím dopoledním hlídáním se nějak nemůžu hnout z místa, porád si říkám, že to nějak zvládnu a pak večer sedím u bedny a datluju a datluju. No v dubnu to už bude lepší. Měj se M |
| Berush | 5363 |
|
|
21.3.2006 23:14:36
Bohužel, nepřišlo nic.
|
| Milís |
| • |
21.3.2006 15:04:05
Čau Berush,
dostalas tu odpověď? |
| magda1 | 42512 |
|
|
16.3.2006 15:00:51
Ahoj hledáme malé i velké kamarádky na povídání i procházky a tak. Sice pocházím z Brodu,ale dlouho jsem tu nebydlela a znovu jsem se dostěhovala ,tentokrát už i s dcerkama. Budeme rády když se některá ozvete. Magda 31,holky 7 let a 16 měsíců.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.