Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Berush | 5363 |
|
|
15.3.2006 21:39:38
Milís - a neměla bys zájem o nějaký i profesionální pokec? Minulý týden jsem se rozešla po 10 letech s klientkou, její chování se nedalo už vydržet. Takže kdyby tě kontaktovala firma, která sídlí v nemocnici - nebrat. Případně napiš o podrobnosti.
|
| Milís |
| • |
15.3.2006 21:30:15
No Lí nevím co je ve vzduchu, ale
všichni jsou marod. Já a M. Jen prcek je na tom dobře :)) to je tím otužováním - plaváníčko a taťka má doma snahu otužovat což se mrňouskovi moc nezamlouvá ale M to baví a snaží se aby ji to bavilo taky....třeba až bude starší. Třeba v PÁ ta školička uvidím jak na tom budu ať to neodnesou ještě další. No ale říkám si, dobře že je ještě pořád hnusně aspoň mě nemrzí, že sedím u bedny a dělám přiznání hm hm :). Jen malá mě teď trochu zmáhá. Tak se pěkně uzdravujte. |
| Lí | 12157 |
|
|
15.3.2006 19:00:28
kakara - to s dopolednem mi nedošlo :) leda by chodila studentkla za školu :o))) to asi neprojde. MNo tak už leda nějakou babi - vysloužilou učitelku, to je ovšem otázka jestli bude mít ještě na prcka nervy :o))) nicméně inzerát ničemu neublíží...
Jojo, teplo mám taky ráda :o) a už se nemůžu dočkat.... My dnes máme za sebou po dlouhé době yamahu, malá byla tak spokojená a šťatsná! to bylo super, doufám, že do příště zase neomarodíme! ještě že jsem se rozhodla že plavčo odložíme až od dalšího kurzu! jsme furt nahromadě, to je síla! já dnes dobírám biseptol, ale že bych se cítila OK to se teda říct nedá. Sonička má rymu (ale to už neberu jako nemoc :o))) a M taky (tam je to horší, chlap jak má rýmu.. ) Tož tak u nás na kopci! Lí |
| Milís |
| • |
14.3.2006 10:02:08
Čauky,
tak konečně zas doma. Přemýšlím nad tou studentkou, jen bude asi problém s dopolednem. Nechám to ještě chvilku uzrát. Nevíš náhodou kolik platí hlídačce? Včera jsme byly na očkování a máme po plavání, teplotka. Snad aspoň školička nám vyjde. Jak se ti líbí letošní zima? Já jen netrpělivě vyhlížím to sluníčko - jsem teplomil a sluníčkomil. Při teplotě na 20 stupňů začínám rozmrzat a těším se na teploty vyšší. Tak uvidím jestli letos se vyhřeju.=:))) |
| Lí | 12157 |
|
|
10.3.2006 13:18:27
milís - to je otázka, já jsem doma a mateřství je pro mě hlavní prací i koníčkem zároveň, hodlám se vzdělávat v tomto oboru dále a to na novém exempláři :o))))
Kdybych pracovala těžko říct jak bych uvažovala? Joa ke shánění hlídačky, kamarádka je z jednoho českého města velikostně odpovídající UH.. přistěhovali se tam z ameriky před pár měsíci. Dala si inzerát že jledá studentku na hlídání dětí a přišlo jí hodně nabídek, první kterou vybrali je prej super. Fakt se prý o tu práci ucházelo dost holek. Jestli potřebuješ hlídačku tak to zkus. Já si taky myslím, že je to lepší brigáda jak mytí nádobí nebo oken :o)))) Co jinak? žádná další hradišťačka na pokec? Lí |
| Milís |
| • |
9.3.2006 14:26:02
Jó tak to já nevím, můj by aj hned a já bych počkala. Asi to nechám náhodě a pak se uvidí. Teď ještě by měla nějaký čas působit injekce. A pak se budu muset učit za provozu. Pokud bych plánovala já tak na to druhé asi nebude čas vůbec. A malá bude jedináček hm hm.
|
| Lí | 12157 |
|
|
8.3.2006 12:43:04
Milís - já nemohla chodit ani na bazén... takže i proto. Ráda jezdím s malou na kole a ráda jsem na koupáku, tobogány to je moje vášeň. To by mě mrzelo kdybych v létě nemohla tydle věci podnikat :o) Já dělal s břichem taky kde co a ještě měsíc před porodem jsem byla kamošce na svíci.. pak jsem musela zklidnit. První měsíce mi bylo blbě, tak to bych radši až nebude horko :o))) ale to si člověk nevybere. |Už se vidím jak budu v zimě s panděrem nahánět Soňu v závějích... to se zmákne :o) doufám!
T yplánuješ druhé? kdy? Když pracuješ to bude asi docela složité. Lí |
| Milís |
| • |
8.3.2006 10:49:44
Lí, tak z toho pupku si moc nedělám,
při prvním jsem měla termín 10 července a já v květnu po kolena ve sněhu lezla na vodopád skok ve Vysokých Tatrách. Jen dolů to bylo trošku horší, celá cesta byla namrzlá tak mě můj držel abych nekecla na zadek a já držela břicho aby moc neposkakovalo a vše bylo OK. Jen máš pravdu , že ty koupáky nejsou nic moc. Ale zas plavání v bazénu ti doporučují a namyslím, že ten bazén by byl o tolik čistší než voda na koupáku. A zas kdyby na to přišlo ,tak přes léto ten pupík nebude až tak velký. Uvidíme, uvidíme |
| Lí | 12157 |
|
|
6.3.2006 22:02:27
.. ty dvě děti :) jsem mimoň.
|
| Lí | 12157 |
|
|
6.3.2006 22:00:38
Milís - my to měli opačně - nejdřív 3 měsí e neustálého pláče a probdělých nocí a pak nastoupilo uklidnění a období dospávání.. což ji ovšem kolem půlroku přešlo.. jak tak koukám, tak asi nadobro! :o) to si člověk nevybere. My jsme v období plánování druhého potomka.. ale jen plánování :o) ještě si chci maličkou užít, je teď prostě sqělá... jeětě aspoń léto, to bych s panděrem nemohla jezdit na kole, jezdit v tobogánech, blbnout na průlezkách.. tak asi až pak :o)))
Komupak patří ty tři děti??? někdo jkkoho znám odsud zdřívějška? Lí |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.