| Bohulka | 60144 | 
|   | 5.9.2008 10:25:44 Želvi, myslím na Tebe, dlužím mejla, jen ted nějak nestíhám.,... pokusím se to brzy napravit.... | 
| Ivory | 67949 | 
| 5.9.2008 9:53:47 Želvičko, doktory bych v tomto ohledu brala s nadhledem...jejich odhad v tomto je jako věštění z koule))))))ti lepší to narovinu přiznají    Šátek mám značky Amazonas, barva narura / světle béžová bych to popsala/ délka 4,5m a šířka O,7m. Nosnost 2Okilo.Stál 15OO, dala bych to ho polovinu.moc sem si ho neužila.Ale je to kvalitní materiál, to zas jo. Při návštěvě mi ho tu vnutila místní dula, snažila se mě přesvědčit,že ty bolesti jsou psychického původu)))no, bez komentáře.Pak sem se nechala vyšetřit ve Zlíně a tam mi zjistili,že to není psychické původu...místní špitálníci mi při "odborně" vedeném porodu rozšípli kostrč-problémy na celý život.No, do UH sme se přistěhovali,tak sem nevěděla do čeho lezu....    takže nějaké nošení bohužel.... S látkařkou s Bojkovic bych si taky ráda písla, ta výměna zkušeností prostě chybí. Pokud jde o pediatry, zkusím tady někoho osvítit))))) | 
| Bibi-bari | 12410 | 
| 5.9.2008 7:27:47 Ivory, neboj ještě nerodím   . A podle doktora ještě dlouho nebudu :-(. A já bych už tak ráda  ). Jinak několik dní jsme byli bez netu, MM aktivně při stěhování přerušil drát od netu :-(. Hledání čehokoliv dobře znám, takhle se nám při stěhování ztratily nabíječky na mobily, které jsme doteď nenašli :-(. Tak máme nové. Jinak u mě vše v pohodě, každý den ještě lítám po zahradě v předklonu a sbírám švestky  . Jaký šátek máš??? A jak dlouhý?? Já si právě vůbec nedovedu představit, jaký si vybrat. Kdysi to bylo fakt jednodušší (asi). Šátek jsem chtěla i u Štěpíka, ale páč bývalý rozfofroval můj rodičák, tak mi zbylo akorát na babyvak a nebylo co řešit. Ale šátek stejně chci. Jinak co máš za problémy??? Něco se zádami nebo ... ??? Jinak pediatra opět neporadím :-(. Plínky už mám doma dvě...  , ale nějak se začínat musí, ne? Mám jednu baby lucy a jednu imse vimse a u jedné paní mám objednané upletení vlňáčků. Zbytek stihnu dokoupit, když mám tedy podle dr. tolik času  . Dokonce jsem našla jednu maminku v Bojkovicích s látkovkami, psala jsem jí mejla, tak uvidíme. | 
| Ivory | 67949 | 
| 4.9.2008 20:32:56 Želvičko, jestli sháníš šátek na nošení dětí, můžu ti prodat můj se slušnou slevou. U mě ze zdravotníích důvodů šátkování už moc nepřichází v úvahu. Holky, vy ale vůbec nediskutujete    Jinak stále řeším následky malování bytu - pořád něco hledám, nedovedu si představit se stěhovat)))) želvičko, doufám, že ses z toho předčasně nerozrodila ( že nepíšeš), já ze stěhování ke konci prvního těhu málem jo. | 
| Ivory | 67949 | 
| 29.8.2008 11:42:10 Jsem zpět,už jsme vymalovali a dokonce našli i kabely k počítači)))))))))))))))) Bohulko, na mě nemůžeš v takových zkratkách)))) já měla první plenky Petit Todou Bio,pak od Tots Boots, Biofrotáčky od Popoliny a nakonec Bamboo Extra - ty mi přijdou nejlepší.taky sem na zkoušku objednala jednu Konopku z Ellas House-taky dobrá. Al ted už máme plenky jen na ven, doma chodí na nočník a noc,takže zas pampersky,protože se mi nechce prát jen dvě plenky denně.spíš se tak nějak snažíme bez plen ale je to teda děs...... VlŇáčky shorties a longies,pak Baby idea s dráčkem na zádku,Disany...no, ale malý když se vyčural,to byl dycky takový potok,že byl okamžitě mokrý i s vlňákama....je to i o tom, že některé děti jsou víc čůrací a některé míň...radit v této oblasti těžko, protože si každý nakonec musí najít, co mu vyhovuje...je škoda,že tu není žádný kamenný obchod, já se na ty věci neměla kde podívat, tak sem objednávala na zkus přes internet, což je taky děs... Miminko čekám taky začátkem března, vítám novou přispivatelku do diskuze. A opět kladu dotaz, zda neví tady na hradištsku o "osvíceném" pediatrovi? | 
| Bibi-bari | 12410 | 
| 28.8.2008 8:35:17 Ahoj Lehounko, klidně se přidej, zatím to tady vázne   . A gratuluji k mimi. To budeš mít malou zasněnou rybu... | 
| lehounka+Tom06+Verča09 | 44541 | 
|   | 27.8.2008 14:59:07 přečetla jsem si, že čekáte miminka. Já taky v březnu. | 
|   | 27.8.2008 14:57:26 Zdravím maminky i děti! Můžu se přidat? Bydlím taky kousek od UH, proto jsem zavítala sem. | 
|   | 27.8.2008 14:57:24 Zdravím maminky i děti! Můžu se přidat? Bydlím taky kousek od UH, proto jsem zavítala sem. | 
| Bibi-bari | 12410 | 
| 26.8.2008 16:06:44 Bohulko, už jsem se bála, že se tu nikdo neobjeví. Zatím lovím info všude možně na netu, ale že toho je... takže nějaká rádkyně by se mi hodila, hlavně ono to v reálu může vypadat i jinak, že... | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.