| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Vyškov

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 516  [Dalších 416 >>]
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
15.12.2006 21:57:42
Moc vas zdravim,
taky mame po nemoci, minuly tyden onemocnel Prokupek, ted jeste kasle, ale uz to odezniva.Zbytek rodiny se drzi, ja jsem povinne naockovana z prace, tak doufam, ze vydrzim OK.
Jak zvladate predvanocni shon?Ja nic moc, mam upecene tri druhy a na dalsi tri se chystam, vyzdobu nemam zadnou a darky tak z jedne desetiny, takze vlastne temer nic.
Besidku mame ve skolce az pristi patek, ale Prokupek na stopero ze sebe nevyda ani hlasek ;-), ale stejne se tesim.
Mlady pan se nam zacal vztekat, vse si vynucuje revem, obcas me svrbi ruka, nevim co s nim, nic na nej neplati, je to malej usurpator.
Mejte se fajn.
Maddy + 1 38713
15.12.2006 11:02:57
Ahoj holky,
zdravím hlavně novou tvář Pavlu, doufám,že tu s námi pobudeš. Je nás tu poskrovnu.

Jsme nemocní. Nejdřív Jonáš, ještě stihl vánoční besídku ve školce ( odzpíval, odrecitoval, úplně jsem zírala, jak to zvládl, protože hodně těchto malých dětí, jak viděly mamky, tak se roplakaly a nechtěly dělat nic), pak byly dílničky, vyrábění vánočních ozdob, a to už nechtěl dělat. Šáhla jsem na něj a teplota, tak jsme ještě stihli rozsvícení vánočního stromku před školkou a šupky do peřin. Do dvou dnů já, vůbec nemluvím, jen šeptám ( kupodivu děcka ve škole jsou vždy, když kantor trpí, nejhodnější) a dnes i Bára. Snad se dáme přes víkend do kupy.

Jani, jak se cítíš ty?

Pavla+Vojta9/05+Verča5/08 23221
14.12.2006 17:40:22
Mockrát díky

Už jsem dneska volala jestli berou a zítra tam jedeme. Tak snad budeme spokojení a už nebudeme muset měnit. Moc na to nejsem.

Taky přejem hezké svátky bez nemocí

13.12.2006 21:21:44
Díky za info. Můžu poprosit ještě o ordinační dobu?
Včera jsme se vrátili z nemocnice a ještě čekáme na výsledky vyšetření a pak hned se chystáme zatím za paní doktorkou se registrovat (snad nás ještě teda vezme).
I když dneska malej začal kašlat a měl teplotu, tak jestli nebudeme muset k ní vyrazit dřív.
Zkusím jí kdyžtak zavolat jestli bere.
6.12.2006 19:54:12
No bohužel v téhle republice a s tímto zdravotnictvím je možné asi vše :-(

My jsme od rousínova. Takže Vyškov je trošku z ruky, ale ne moc. A je mi jedno jestli jezdím 10km k doktorce nebo 15km do vyškova.
Ještě se zeptám ženských z práce, dělala jsem ve vyškově a uvidím. Jinak bych zkusila tu Vaši. Snad bude brát nové pacienty :-)
Protože tady od té chceme pryč. Ona vše řeší až je za 5minut dvanáct....ne-li později. Posledně jsem takhle skončili na jipce (v pěti měsících) se zánětem ledvin :-(
6.12.2006 14:41:33
Jani moc Vám děkuji. A kolik jí tak je? Zatím chodíme totiž k dr. která měla kdysi i mě v evidenci a tak jede pořád v těch kolejích 25-30starých.... Takže od 9.měsíců mi pořád nakazuje vysazovat malého na nočník byť násilím....a to se mi teda příčí, to dělat nebudu. Protože malej (15.měsíců) na nočníku sedět nechce a ječí.
6.12.2006 13:51:24
Ahoj maminky, můžu vás poprosit o doporučení na nějakého dobrého pediatra na vyškovsku? Hodlám změnit doktorku a nevím ke komu. Potřebujeme někoho kdo se nestaví k problémům zády a nebude šetřit na "bodech" jako naše doktorka, která mi v pátek řekla, že to vyšetření nám neudělá protože máme pojišťovnu 211 a je to drahé :-(
Už jednou jsme kvůli ní skončili na jipce v nemocnici a tentokrát zase skoro půl roku problém neřešila a teď nám ani v tom vyšetření nemůže vyjít vstříc. Prosím prosím....ke komu chodíte a jak jste spokojené??

Díky
Maddy + 1 38713
5.12.2006 13:45:49
Ahoj holky,
hlavně vám všem chci popřát pěkného Mikuláše!
Jani, tak jak to kluci vzali, už ji jim řekla novinku?

Tom je náhodou dobrý, že chce na výšku, jen ho nechte, v životě se ještě nadělá...i když to bude finanční záhul ( co třeba studentské půjčky?).

Pokojík už máme, je snad nejmenší ve stř. Evropě, mám dvě fotky v albu, tak jukněte.
jinak jsme te´d furt sami doma,taťka finišuje, prý ho uvidíme až na Vánoce...tak jsou na mě nákupy dárků, pečení ) to budeme naštěstí společně s holkama na chalupě) a úklid.

A Bára má pěkné vroubky!!!!! Byla jsme na třídňákách a musela si doma lupnout štamprdli, abych to překousla, puberťák jeden!
Maddy + 1 38713
24.11.2006 12:29:51
Jani, nemáme to blíž. Do Brna to trvá asi 50 min, do Ostravy tak hod a půl. Ale zkoumala jsem na netu nabídku ( a taky v katalogu)a Ostrava má větší výběr a nějaké novinky, co by se mi líbily jako dárky na Vánoce. Brno jaksi šidí.
No, vím, že největší nával je tam kolem poledne, tak uvidíme, jaký vymyslíme časový plán. Hlavně, aby to už Bára měla, protože 14 dní máme všechny věci z obou pokojíku v jednom a Bára zuří, že nemůže nic najít a ten binec....

To mě mrzí, že máš těhotenství problémové, ale chápu, že při takové partě naprosto nejde více odpočívat. Aspoň, že Filip zabaví na chvíli prcka. Také jsem vděčná za každou hru B s J.
Maddy + 1 38713
24.11.2006 11:22:59
Jani, no vidíš, je to na dobré cestě.David je rozumný kluk, je vidět, že chce školu dělat. A má hlavně snahu se zlepšit.

Moni, doufám, že se letos přihlásíš!!! Rozhodně to nevzdávej, za pokus to určitě stojí.
Jinak mě čekají třídňáky Báry příští čtvrtek, i když známky už mají napsané. tak jí z hlavních poředmětů vychází vesměs 1-2, 2 akorát ta matika...( no je fakt, že já na ni též nebyla žádný expert), ale mrzí mě to, protože ta 8 je důležitá.

Dnes mám volno, nechala jsem doma i Jonáše, tak je nadšený. Pekli jsme spolu koláč a vařili na víkend. Zítra nás čeká Ikea (asi Ostrava).
Moc se netěším, bude hodně lidí, ale slíbili jsme Báře, že jí do Vánoc zařídíme ten minipokojík po Jonym ( bude to mít jako hlavní ván. dárek). Tak se musím obrnit. navíc manžel je furt v práci, teď mám být pryč 14 dní, tak musím využít, že tento víkend je doma.
co vy máte v plánu?
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 516  [Dalších 416 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.