| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
24.11.2006 11:15:16
Jani, no vidíš, je to na dobré cestě.David je rozumný kluk, je vidět, že chce školu dělat. A má hlavně snahu se zlepšit.
Moni, doufám, že se letos přihlásíš!!! Rozhodně to nevzdávej, za pokus to určitě stojí. Jinak mě čekají třídňáky Báry příští čtvrtek, i když známky už mají napsané. tak jí z hlavních poředmětů vychází vesměs 1-2, 2 akorát ta matika...( no je fakt, že já na ni též nebyla žádný expert), ale mrzí mě to, protože ta 8 je důležitá. Dnes mám volno, nechala jsem doma i Jonáše, tak je nadšený. Pekli jsme spolu koláč a vařili na víkend. Zítra nás čeká Ikea (asi Ostrava). Moc se netěším, bude hodně lidí, ale slíbili jsme Báře, že jí do Vánoc zařídíme ten minipokojík po Jonym ( bude to mít jako hlavní ván. dárek). Tak se musím obrnit. navíc manžel je furt v práci, teď mám být pryč 14 dní, tak musím využít, že tento víkend je doma. co vy máte v plánu? |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
23.11.2006 22:18:59
Jani,
po precteni tveho prispevku jsem si vybavila muj prvni rodicak, kdyz byl Krysot v prvni tride.Byla jsem tehotna a vsechno jsem si desne brala a dozvedela jsem se pred celou tridou, ze Krysot je nejvetsi raubir, cestou domu jsem brecela, ted se tomu usmivam, na rodicaky chodim uz beze strachu i kdyz tam vlastne slysim vzdy skoro stejne veci.Je fakt, ze tohle se neda srovnat s vasim rodicakem, ale vybavilo se mi to. Snad se to u vas zlepsi. Ja v praci docela dobry, ale vim, ze to neni misto na cely zivot, o praci ve stacionari jsem si to myslela, vzdycky jsem si rikala, ze cely zivot budu delat jen s detma. Ohledne vzdelani mam velke plany, ale jsem chronicky odkladac, tak verim, ze budu sikovna a zvladnu si podat prihlasku, fakt si verim :-))))))))). Tak se mejte hezky a pisteeeee. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
23.11.2006 22:17:19
Ahoj Jani,
zrovna něco podobného jsme teď řešila s prváky. Také šli rapidně dolů, nebyli na základce zvyklí připravovat se pravidelně, tvořit samostatné a seminární práce a pod. Rozhodně bych to však nevzdávala. Já sama jsem první rok na gymplu docela bojovala a od druháku pak měla vyznamenání. Takže jsem se je snažila spíše uklidnit a povzbudit, když výsledky v pololetí budou horší ( u někoho na hranici). Určitě to nevzdávejte, David si musí zvyknout na nový styl práce a učení. Krom toho v pololetí se nepropadá ( i když jsou na výzo 5), důležité je konečné vysvědčení. Navíc o čtvrtletí většina kantorů dává raději ty horší výhružnější varianty. Na střední škole holt nebudou ze začátku 1 a 2, ale co není může být později. navíc, kdo se kdy bude ptát, jaké jsi měl výzo v prváku, druháku...důležité je zdárně dospět k maturitě. A třeba pak zkusit i štěstí na VŠ. Nenechte se odradit, navíc, když Davida baví odborné předměty, které by ho měli jednou živit. Ale samozřejmě bych se s ním zaměřila na předměty, kde hrozí problém. ( byla by škoda kvůli matice, češtině školu opustit). Prostě slevit z koníčků, o víkendech víc zabrat, možná doučování ( i když to je zase o financích). No nevím, jestli ti to nějak pomoh0lo. Ale já osobně bych nikdy nevedla třídní schůzky stylem popisované kantorky. S každým rodičem mluvím osobně v soukromí.Také se snáz dovím, kde je třeba zakopaný pes a v čem mohu študákům konkréně pomoci. A tedy říct o někom, že je nemastný, neslaný, no nevím... A také se mi nelíbilo to popichování ost. kolegů, docela neprofesionální. Také sice mám vůči některý kolegům a jejich metodám výhrady, ale nikdy bych je neshodila před rodiči nebo nota bene před studenty. Jinak i naše Bára z M čtvrtletky za 3, též jsem byla na mrtvici, vychází ji na pololetí 3+. Tak tento týden počítáme jak o dušu. A ač to nedělám, tak jsem jí také dala zákaz seriálů a PC. Tak já končím, Jani drž se. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
22.11.2006 22:38:40
Tak já se sem po čtvrtletních písemkách dostala až dnes a hned taková bomba.
Nejřív čučím na tu novou ikonku a chci se seznamovat a ona to naše Janička v novém. Jani, i ode mne velká gratulace, hlavně ti přeji co nejpohodovější těhotenství a na konci krásné zdravé miminko.Jak zvládáš a hlavně co všichni boys ? Teda, smekám před tebou, jsi matka hrdinka! |
|
|
22.11.2006 22:03:59
Janiiiiiiiiiiiiii, co to ctu???Tak to je moc hezke a mile prekvapko.Gratulovat teda budu az koncem jara, at to nezakriknu.
Ted si rikam co udelam s tou mou temer tri roky starou ikonkou, ale tak radikalni zmena to urco nebude ;-). |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
18.11.2006 18:45:54
Ahoj Moni, že se ozveš....
Karcoolku miluje i Jony, bonsáááááj. My měli včera velkou oslavu, tchán měl 60, tak jsme byli pozvaní do restaurace na večírek. bylo nás asi 30, trsali jsme do jedné v noci. Navíc jsme do toho od 22 hod pálili švestky, tak se manžel z oslavy přesunul do pálenice, kde byl až do 5 ráno. Ale 80 litrů vyteklo ( poělit mezi 3 chlapy), je výborná.¨Dnes se léčíme z únavy, a přemíry pohybu . ( aklkohol decetně!!!!). Jonáš má nový sestřih, nechala jsem ho před oslavou poprvé ostříhat v učň. středisku za20 kč. Ten řev vám nepřeju slyšet, pro mě traumatizující zážitek. Má to pěkné, na dva měsíce pokoj, ale je mi jasné, že příště ho pidlám sama. |
|
|
17.11.2006 13:25:19
Ahoj holky,
zase po nejake dobe se hlasime. Zadne novinky u nas nejsou, Krysot zacina mit tu zakernou chorobu o ktere tu byla rec. Prokupek se silene rozkecal, zacal spavat spolecne s Krysotem v pokojiku a kazdy vecer musim zasahovat, pac se ozyvaji salvy smichu.Vcera cihal na Krystufka az do pul desate a kdyz se Krysot potichu vplizil do postele, tak mu Prokop sdelil, ze je pan Zabak a ze je divnej (diva se casto na Karcoolku). Na vanoce dostane malej asi michacku a Krysot mobil, pac mu nejede, plus nejake drobnosti. To je od nas vse, mejte se fajn. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
15.11.2006 22:26:51
Jani, aspoň máš tip pro Vojtu na Vánoce - kombajn. Prodává se něco takového vůbec?
Ale aspoň je to něco nomálního. Naše Bára si totiž přeje piercing do nosu! ( tedy mimo jiné). 3 dny jsem zjišťovala, která návštěva to dopsala na ježíškovském dopisu dětí ( psali si ho společně), navíc je vystavený na lednici. všichni se dušovali, že ne. Až jsem se zeptala přímo toho našeho týnejdžra. Tak na mě koukla, a prý no já, to mi asi nedovolíte, že? ANI OMYLEM!!!!! Stačí, když se na to musím koukat v práci! Jak dlouho prosím trvá zákeřná choroba jménem PUBERTA? Jo a malování super, po Vánocích si pána zvu znovu na zbytek. Teď mě napadá, kde se Barča inspirovala. Dyť von měl v každém uchu 5 naušnic! uáááááááááááá |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
31.10.2006 14:46:49
Jůůů, Jani gratuluji k novému a opravdu užitečnému členu rodiny!!!!!
Já mám zase od včerejška nové žaluzie, jupíííí. Ty staré byly poulámané, zohýbané a hlavně RůŽOVÉ!!!!! předchozí majitelé měli prima vkus. Tak mám jednoduché na řetízky, v obýváku a kuchyni perforované, což se mi moc líbí. Neustále jimi chodím kroutit. Na pondělí mi sestra objednala malíře,tak bude zase "práce". Myslela jsem, že budeme malovat až tak za 3 týdny,ale něco tomu známému odpadlo, tak nastoupí u nás. To bude poprvé, co si nebudeme malovat sami. Manža nestíhá, má dost zakázek a navíc je sám unavený. Sestře vymaloval moc hezky a rychle a nebyl drahý, tak uvidíme. už se těším, až zmiznou šmouhy od nutely a jiných Jonových pochutin. Nechám vymalovat obývák, kuchyň a pidipokojík. Báře jsem slíbila, že do Vánoc se nastěhuje do nového. Postel má vybranou z Ikey patrovou a pod ní velký psací stůl. No a v podstatě nic jiného se tam nevleze. Co dárky, už nakupujete? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
24.10.2006 20:00:57
Jani, promiň, ale mě zase tady u toho čtení cukají koutky. Když ty to tak dobře vždy napíšeš, že tě úplně vidím, jak běháš po poli s plápolajícím drakem a pak zuříš u hlíny.
Písnu vám džouk Jonáše : večer dával manželovi pusu na dobrou noc ( on si pusinky vždy pojmenovává, např. to je vanilková, čokoládová atd.) a najednpou začal plivat. Manža : Co blbneš? a Jonas : To byla melounová, tfůj a měla pecky, tak je plivám. Jo a ještě jsem si na tebe dnes vzpoměla v dětské Barvičce, kreslili a vyráběli totiž draky. A perlička ze školy. Dnes mi 17letá slečna napsala do písemky : je hezký den, vás to baví nám dávat 5 a neohlašovat písemky? tak to prosím nepočítejte do klasifikace. Dík. Odepsala jsem : 5 mě opravdu dávat nebaví, tak se prosím učte. Dík. No, tož tak já bojuji. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.