| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Vyškov

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 516  [Dalších 326 >>]
Maddy + 1 38713
2.5.2006 19:13:32
Ahoj Jani, to byl teda hnusný víkend, co? Já se těšila, jak odzkoušíme taťkovo nové kolo, s kámoškou měla domluvené brusle a počasí nepřálo.
Ke známým jsme přece jenom jeli, všechny děti (jejich i naše se těšily, tak jsme je nechtěli zklamat). Večer jsme grilovali, teda taťkové a my ženské plkaly
a sedělo se u vínka do dvou. Druhý den, i přes nepřízeň počasí jsme vyrazili s dětmi do hodonínské zoo, je malá, ale roztomilá, tak na hoďku. S Lešnou se to nedá srovnat, to je na půl dne.Vrátili jsme se kolem páté v pondělí a ještě nám večer došla návštěva.

Dnes jsem s mamkou nasadila muškáty a měsíčky s afrikány ( to mi donesla mamka ze svojí zahrádky na 2 balkón), a nakonec tu popínavku vyřešil manžel. koupil sám klematis, tak uvidím co letos z něj bude. Loni se neujal.

A co kluci, nějaká viróza? Jak to snáší? A taky, myslím David, dělal dnes zkoušky, tak mě nenapínej, jak to dopadlo?

Moni, ty jsi dnes první den v práci, že? Přeji prima kolektiv, pohodové pacienty a dobrý start do zaměstnání.

jani, s tím kuku, já tě podezírala, že něco celou dobu tajíš, hihi.
kuku
  • 
1.5.2006 21:20:37
kuku
  • 
1.5.2006 21:16:36
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20060521/dt/7/k/8ccf/preg.png
Maddy + 1 38713
30.4.2006 9:24:55
tak holky, košťata připravit a jedeméééééééé
Maddy + 1 38713
29.4.2006 23:20:02
ahoj jani, u vás je to opravdu akční!
Babička drsňačka, hlídá často ?
Jsem zvědavá, co si nakonec David vybere, napiš jak dopadl na talentovkách.
A co Filip? je v pořádku?

Dík za inf. o očkování, já váhám, do konce května je žlout. ve slevě.Asi ji dám.
To by mohla poradit Monča, když pracuje ve zdravotnictví.

my dnes byli v aqvaparku v UH, vše dobrý, až na jeden masakr v tobogánu. Pán se šprajcl, trenky až po kolena a odrážel se rukama.Já v rychlosti napálila přímo do jeho drž... a řvala zaříznout plavkýýýýýýýý a potom do mě vjeli 3 pořádní ogaři, tak mám na ruce monokla jak..naštěstí jen to. Do tobogánu už nelezu, a to mě prosím přemluvila Bára a byla to jedna jízda.
A ještě mě večer nakrnul jonáš, sežral kinderčokolády určené pro zítřejší návštěvu. jedeme zítra ke známým i na noc, a to byly pozornosti pro jejich děti( kromě knih, které naštěstí jony nejí!).
Tak já jdu spát, ozvu se asi v úterý. Pěkný proudloužený víkend.
Maddy + 1 38713
27.4.2006 15:11:21
Ahoj znovu nalezená Moni, už jsme si dělali starost. Moc gratuluji k práci, budeme na tom stejně. Kde budeš dělat sestřičku, v nemocnici nebo obvodní ?
Myslím, že teď té mateřké + možnost výdělku využije více maminek, aspoň u nás už vím o několika známých.
já, když vím, že budu mít ten start poloviční, tak se i docela těším. Kolegové mě sice varují, že děcka jsou čím dál horší,tak uvidím.( jinak my jsme taková smíšená škola, učni, maturanti dohromady, přes 1200žáků, megaškola).
Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym 15223
27.4.2006 13:39:28
Ahooooj holky,
ja vim, ze jsem vas dlouho zanedbavala, ale ja mam ted hlavu v pejru.V utery nastupuju do prace :-((((((((((((((((((, pred hodinou jsem to definitivne potvrdila.Naskytla se mi prilezitost jit delat zdr. sestru na pul uvazku a to je pro me v tuhle chvili lepsi prace, nez ma puvodni, diky tem zmenam co nastaly za dobu me materske...takze se vracim ke sve puvodni profesi.Rikam si, ze budu mit vic casu na kluky a jeste rok muzu brat materskou a pak se snad uvolni i cely uvazek...

Jani, Davidovi drzim palce, ten obor zni super, me by to bavilo.

Maddy + 1 38713
27.4.2006 12:37:38
Ahojky, vrátili jsme se z dětského hřiště,měla jsem tam srazík s kámoškou a jejími dětmi.Odpol. bych měla vyrazit za druhou kamarádkou a jejím synkem, mají kousek od nás dům s velkou zahradou, tak kluci polítají. Ovšem jestli počasí vydrží.
Divadlo dobré, ale rozjelo se to až tak od půlky. Hrál tam i Tomáš Šulej , čerstvý držitel letošní Thálie.
Jani, koukám, že máš akční babičku. Jak se žije tvým rodičům na Moravě?
To pěkný kus na "stará kolena" přesídlili, aspoň vás mají pěkně pohromadě.
S prací to máš náročné, je na směny,že? U nás je knihovna od 9-17 s polední přestávkou a ve středu zavřená, to mají programy pro školy. Připravuješ také něo takového?
Moc přeji Davidovi školu a nadále držím pěsti. Vypadá to fakt dobře,zajímavý obor,tam by se vyřádil se svým talentem.
To je fajn, že Filip tak sportuje. Teda ale rugby, to je docela náročné. já hrála házenou a byla jsem příšerně domlácená, taky mě to stálo meniskus.

Jani, nechala jsi naočkovat Vojtu proti žloutence a klíšť. encef.?
Maddy + 1 38713
26.4.2006 15:41:14
Jani, Výtvarné zpracování kovů zní zajímavě, je to návrhářství šperků? To by byla bomba, držím palečky.Ale ředitel dal velkou naději, tak to musí vyjít.
Školku závidím(v dobrém), to je super, že máte po problému, já musím čekat až do 13.6., kdy je den otev. dveří a tam se to dovíme.A to máme 2 školky vedle sebe, je mi fuk do jaké, hlavně někam. Ovšem Jony to bude zvládat asi hůř, je mamináč, čím dál víc. Dnes v předškoličce opět vše jen se mnou.

Za chvíli vyrážím do divadla do UH. Jaksi jsem na to zapoměla, až mi to dnes připoměla ségra, tak jsem narychlo sháněla hlídání. Naštěstí tchýně měla volno.
Tak se jdu trochu zkulturnit.

Jani, babička bydlí ve stejné vsi? A co práce, kde vlastně pracuješ?

Myslíš, že Monika ještě žije ? Haloooo Moni!!!
Maddy + 1 38713
25.4.2006 20:58:15
jak jste dopadli se školkou? Já byla včera a nevím, co si mám myslet. Prý dětí letos moc, dají nám vědět do dvou měsíců. Asi jsem neměla říkat, že jdu na poloviční úvazek, to mě docela mrzí, no snad to dopadne dobře.
Už jsem byla i u dr. pro razítko za 100kč.
U vás na dědině jsou určitě vděční za každé dítko, že?
Jinak jsem vše povyřizovala, dokonce jsem stihla v zahradnictví utratit i ten šek od města za 1000kč, takže muškáty, kostelníčky, hlína, hnojivo.Můžu mičurinovat.

Nevím,jestli jsem ti psala o Báře a závodech, když tak skončila na dvojce druhá těsně za mistryněmi ČR. Tak na to, že neměli na vodě natrénováno, docela dobrý, byla spokojená.

Doufám, že vám škola i školka vyjdou.
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 516  [Dalších 326 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.