| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
5.3.2007 21:31:47
Jani, moc gratuluji ke chlapečkovi. Vojta bude mít prima kámoše do party. Má kmarádka po 4 klucích také říkala, ža svého muže a jeho chromozomy nepřebije!
Jméno, to je oříšek! Myslím, že jsi kdysi psala, že nemůžete mít R, kvůli manželovi. Zrovna ta jsou tvrdší, viď. Napadá mě Jáchym, ale nevím, jestli není pro tebe moc výstřední. Jinak Jonáše ti sámo schvaluji! Tak ještě Michal, Jakub,Štěpán ( moje oblíbené, jmenuje se tak můj táta), Šimon,Adam, Dan,Zbyněk ( ale to nemusím)...jak mě zase něco napadne, tak písnu. Doma je čurbes, bojové podmínky, ale nějak přežíváme, zedník už má práce hotové, z 3 týdny přijdou dveře a pak se vše dodělá načisto. Ale musím se pochlubit, že máme krásné WC, to se bude trůnit! Oslava se povedla, děkuji za přání. Na chalupě bylo příbuzenstvo a Bára s kámoškou připravila pro všechny soutěžní kvíz. Hodně jsme se pobavili, měli to moc pěkně připravené. Jinak chtěla už peníze a dnes si koupila šílené skejťácké boty!!! To je móda, musela jsem se tvářit, že se mi ohromně líbí, abych jí nezkazila radost. Jonáš má opět zácpu, večery probíhají s řevem na nočníku. Zítra vyrážím koupit laktulozu. Budu nakukovat. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
28.2.2007 20:35:08
Jani, omlouvám se, bydlím teď dočasně na chalupě. Dělají nám doma nové dveře a byt je neobývatelný. Bohužel se museli vyrvat staré baťovské futra a dozdívat vše na rozměr sapelek. Rozhodli jsme se i pro nové WC, takže práce jak na kostele. Děsím se nedělě, návratu domů a rychloúklidu, abysme mohli vyrazit v pondělí do školky, školy a práce. teď máme prázdniny a týden před tím měla Bára veslařské zimní soustředění na horách. Bylůa jsem se na ni mrknout a naučila se pěkně jezdit na snowboardu.
Jony navíc dostal opět kašel, tak po 14 dnech ve školce opět léčení. V sobotu chystáme oslavu, Bára bude mít v neděli 14, to letí... Te%d tu má na chalupě kámošku, puberta jak hrom, obě. tak se opatruj, písni co nového s mimčem, už víš pohlaví a co jméno? Jsem zvědavá! |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
26.1.2007 9:10:49
Tak to je moc fajn, že David školu tak vytáhl, myslím, že te%d už si bude dávat pozor ( a navíc i ten přehled známek na netu je dobrý).
Jsem zvědavá, jak to dopadne s Tomem. A na jakou VŠ by chtěl jít? Jinak díky za uklidnění s pubertou, ale Jani dva roky ???? no nazdar, nejde to nějak vypnout a pak zapnout? Tak my dnes jdeme bobovat, byli jsme včera a pro joníše ohromná zábava, tak repete. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
24.1.2007 18:29:16
No pololetí u Báry bude letos s trojákem z matiky, bohužel to nevyšlo, ale zase si říkám raději te%d, třeba se dá do konce pololetí dohromady a bude dvojka. Počítá denně, ale vždy udělá nějakou numerickou chybu, postupu rozumí.Má te´d i dost pubertální období, tak někdy mě dost vytáčí, ale z toho je zase úplně jiná, je s ní sranda, hlídá a hraje si s malým, prostě změna nálad. Říkám si, že já jsem byla ještě horší a má na hormonální změnu nárok. Jak puberta u kluků? Taky jsi měla pocit, že někdy vyletíš z kůže?
Já ve škole letos poprvé nasázela i koule a to dokonce 5x ve druhém ročníku z cest. ruchu České republiky. Jenže se známek, kde jsou samé 5 nic jiného nevykouzlím. Prváci jsou v pohodě, ty si na mě zvykli od začátku, druháci měli údajně loni leháro, tak jsem pro ně postrach. Co sníh, odklízíte hromady? na mě vyšla zrovna tento týden velká baráková služba, uffff. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
24.1.2007 18:25:30
No pololetí u Báry bude letos s trojákem z matiky, bohužel to nevyšlo, ale zase si říkám raději te%d, třeba se dá do konce pololetí dohromady a bude dvojka. Počítá denně, ale vždy udělá nějakou numerickou chybu, postupu rozumí.Má te´d i dost pubertální období, tak někdy mě dost vytáčí, ale z toho je zase úplně jiná, je s ní sranda, hlídá a hraje si s malým, prostě změna nálad. Říkám si, že já jsem byla ještě horší a má na hormonální změnu nárok. Jak puberta u kluků? Taky jsi měla pocit, že někdy vyletíš z kůže?
Já ve škole letos poprvé nasázela i koule a to dokonce 5x ve druhém ročníku z cest. ruchu České republiky. Jenže se známek, kde jsou samé 5 nic jiného nevykouzlím. Prváci jsou v pohodě, ty si na mě zvykli od začátku, druháci měli údajně loni leháro, tak jsem pro ně postrach. Co sníh, odklízíte hromady? na mě vyšla zrovna tento týden velká baráková služba, uffff. |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
23.1.2007 21:32:08
Jani, moc a moc držím palce, ať je vše v pořádku! opatruj se,odpočívej ( tedy pokud to půjde, já vím , že toho máš moc).
Má na tebe manžel paragraf? A co Vojtík, jak to bez tebe zvládl? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
23.1.2007 9:37:07
holky, jak zvládáte to chřipkové období?
já jsem doma na paragrafu s Jonym, kašle už 14 dní, ze začátku to bylo děsný, dusil se a z toho pak zvracel, tento týden se to zlepšilo. Minulý týden hlídali babičky, musela jsem dokončit pololetí, dát známky do Pc, ale tento týden už hlídám já. ve středu jdeme na kontrolu. Dnes jsme zaspali, spadl mi budík v noci na zem a zaklapl se, tak jsme vstávali v 7.52 a Bára úprkem do školy. jak je u vás? |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
13.1.2007 19:58:13
Jani, příhoda bomba, dobře mě pobavila.
Moni, i tvoje. Jinak doufám, že se u tebe vše obrátí k lepšímu a budeš řešit jen příjemné věci. Aspoň ti to přeji. my o víkendu slavíme manžu, neteř a moji mamku.Dělám na zítřek tvarohovou střechu z bébé sušenek, nepeče se a je moc dobrá. Znáte to někdo? Jdu ji chránit vlastním těle neb rodina se už srocuje v kuchyni. Jinak mě se dnes Jony akorát zeptal, co je to k-k-t blbý. ( úplně se to stydím napsat), tož tak... |
| Monika - Prokop-Kryštof-Jáchym | 15223 |
|
|
11.1.2007 21:51:31
Ahooj holky,
Jani to je moc fajn, drzela jsem ti pesti! Vojta je super, Prokupek miva taky dobry hlasky, ted se mi vybavuje jen jedna asi tri mesice stara, kdyz manzel prekracoval Krysota leziciho na zemi a Prokupek mel strach, ze na nej slapne, tak na nej volal:"Tatii, davej pozor na Kyfófa, at ho nerozbijes, vzdyt je to muj kamarad." Marlen, diky za pripomenuti ohledne prihlasky, uplne jsem to vypustila z hlavy, resim ted tak neoptimisticke osobni veci, ze zapominam na milion veci.Tak snad se dokopu a fakt tu prihlasku podam ;-). |
| Maddy + 1 | 38713 |
|
|
5.1.2007 15:17:17
Jani, moooc gratuluji!!!
Odjíždím na víkend na chalupu neb náš táta přes víkend dělá, odjel v út a vrátí se příští pá. hezký víkend všem |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.