| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Karviná

(?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 4610  [Dalších 4260 >>]
sabka 47799
24.2.2010 9:45:13
jak myslíš, pokud do práce nemusíš, nebrala bych to

a jak dopadla tvoje práce před mateřskou? Já musela dát výpověď dohodou,protože zrušili pobočku v Ostravě a dojíždět do Prahy bych teda nechtěla ~:-D
adriM+M+N 55217
24.2.2010 8:51:33
No Sabi já první výplatu taky neměla nic moc, ale myslím že teď už mám praxi docela dobrou, už nejsem absolvent a ne krátkou a myslela jsem,že když po mateřské nastoupím do práce, že budu mít asoň nějakou korunu navíc než mám teď. A ne že budu mít míň než jsem měla třeba v roce 2000 ~a~
sabka 47799
24.2.2010 8:39:40
Anri, já si pamatuju jak jsem první práci měla za 4500,-, což jsem měla tak vysokou i sociálku, projezdila jsem taky 1.000,-ale vzala jsem to kvůli toho, abych už měla konečně praxi,protože mě nikde po škole bez praxe nechtěli vzít...

a pak jsem si mohla vybírat ~:-D~:-D~:-D
adriM+M+N 55217
23.2.2010 22:23:45
Moni super fotečky, se musím smát ~:-D

To jsou ale fotky z minulého roku, vy jste měli karneval ve školce?
Jinak jsem holky byla málem přijeta na jedno místo,ale asi to neberu, je to v Karviné (projezdím tam 1000 kč) a nabídka 11200 hrubého, což je pokud se nepletu tak kolem 9000 čistého - ta 1000 a jsem skoro na rodičáku, já nevím jestli nejsem moc náročná,ale přijde mi to málo za tu práci, to chtějí i marketing částečně a nabízím angličtinu, praxi si myslím mám docela dobrou, co na to říkáte???
A možnost navýšení toho platu nejdříve za rok ~a~
Monalíza 73713
23.2.2010 20:02:11
z dnešního karnevalu

Takhle mi malý včera vytuhnul před večeří a koupáním,tak jsme sundali jen papuče a hodili ho do postele~:-D

láska nebeskááááá
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
22.2.2010 17:32:53
Adri, tak at slouží!

Já nechtěla řidičák nikdy, bydlela jsem v Ostravě, vše u ruky a když dál, všude dojelo MHD.
Po přestěhování sem, mi nic jiného nezbylo. Ted jsem ráda, v práci ho nepotřebuji, ale nemít auto, nemůžu pracovat, kde pracuji a v Rychvaldě práci neseženu:o(
S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 9786
22.2.2010 14:10:59
Děvčata k ježdění...nebojte se... já myslela že jezdit nebudu a jezdím...myslím že mít řidičák je při hledání práce velk +
já mám vše od ruky a je to taková veliká pomoc
adriM+M+N 55217
21.2.2010 21:47:35
Ahojky holky,
nám odešel počítač abychom toho neměli málo,tak už máme novou bednu,snad bude sloužit :-)
Moni my právě octávku teď vyměnili za vw sharana,ale vy jste malincí,že? Manžel má totiž hodně dlouhé nohy a za něj se v podstatě nikdo nevešel, jinak to bylo pro nás opravdu perfektní auto,akorát nechápem proč má vzadu tak málo místa. Ani sedačka v případě druhého dítěte by za něj v žádném případě nevešla. Teda sedačka ano,ale nohy dítěte ne ~t~
A je fakt, že už jsem si na vyšší auto zvykla.
S řízením vás obdivuji, já vůbec nechci, bojím se,ale začínám zjišťovat,že je to handicap kvůli práce a to chci přitom pracovat v kanclu...
Tak nevím jestli se odhodlám s tím něco dělat, něco jiného když člověk chce a jen se bojí,já ani nechci,přijde mi, že prostě nejsem ten typ a když člověk něco neumí,tak se do toho nemá hnát ~d~
Silvi drž se, musíš to mít opravdu hrozně těžké, když si uvědomím na co si někdy stěžuji chjo ~f~ ~x~
Monalíza 73713
21.2.2010 20:36:35
sedačka je naštěstí v pořádku~R^....tééééda já vás fakt obdivuju s tím ježděním snad nebudu pořád kefrat a konečně zajdu do té autoškoly......aspon značky bych se mohla už učit~f~hiiii....dneska jak jsme jeli autem,tak mě z nich Renek zkoušel a smál se jak blázen~t~...já si je totiž po svojemu srandovně pojmenovávám~:-D
Ssilvie, Kubík, Domi a Maty 31101
21.2.2010 19:35:14
Ještě mne napadlo, co autosedačka? Říká se, že bouraná, už není bezpečná. ZKuste se na to poptat, třeba Vám pojištovna dá na novou.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 4610  [Dalších 4260 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.