| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
21.2.2010 19:33:18
Moni, tak at Vám octávka dobře slouží. Jen pozor na sensory, sloupek kámošce nezabraly. Ale určitě při parkování mezi auta, což podél cesty třeba já neumím, musí být super.
Já si všude zacouvávám:o) Nevím, kde mi auto začíná, takže by se mi taky hodily a vidíš, přesto jezdím.:o) Ivetku jako řidičku obdivuji, sedla za auto na podzim a odjezdila celou zimu a že ta letošní stála za to. Já zimy jezdím teprve třetí a to jezdím skoro denně. Ted mám od konce srpna najeto 6,5tis km. |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
21.2.2010 18:32:26
Moni tož super..... neboj zaparkuješ!
Já taky myslela že v životě nebudu jezdit a jezdím s tím svým malým prskoletem denně! Švagr má z té bouračky taky totálku, jsem zvědavé co koupí...to už bylo jeho 3 fugl nové auto |
| Monalíza | 73713 |
|
|
21.2.2010 18:25:28
Ivet....no zatím se neozvali s nějakým vyjádřením ,akorát soudni znalec volal,že to bude určitě totálka..mame pujčenou Oktávku do té doby než se to vyřídí,tak snad to bude brzo,protože pojištovna musí platit 1200 za každy den ,co mame pujčené auto.Renek šel vytahovat autosedačku a prý děs,kapotu máme 20 cm zvedlou do Ačka a vevnitř všechno v pr.....at to dopadne jak to dopadne Renek už nechce bourané auto a v uterý kupujem OCTÁVII 3 v plné výbavě......hlavně si Renek kvuli mě pochvaluje parkovací senzory
..no já myslim,že i s nima nezaparkuju |
|
|
21.2.2010 17:50:41
i když s tebou pracuji...myslím s že seš
hodná ...né blbá.... hodná ![]() já ti taky povívám mé starosti....a ty mně trpělivě posloucháš ![]() Snad bude líp ![]() Moni a co vy s autem?......už máte nějaké info o opravě? nbo t je totálka? |
|
|
21.2.2010 16:50:06
Ivetko, hodná?, vždyt se mnou už dlouho pracuješ:o)
No, asi jsi chudák, na kterého to vždy vychrlím, ale ty mne srovnáš, hodíš do správné lainy,....tak snad to se mnou i nadále vydržíš , nemáš to se mnou jednoduché![]() Děkujíííí A už holky dost, ať tu nejsme jak "slaďačky" ![]() Všechny máme problémy a i radosti! Někdo zvládá lépe, někdo hůř, důležitá je podpora! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
21.2.2010 16:20:19
Puberta odezní a bude líp až budeš tančit na jeho svatbě ani na to nevzpomeneš
![]() mrzí mně že máš "starosti" s klukama...ty seš taková hodná duše...víš že tě mám ráda...myslím na tebe ![]() |
|
|
21.2.2010 14:24:24
Ivetko, já a baba?:o)
Nadpis, bohužel jsem si v tu chvíli tak přišla, dělám, co můžu, i mnohem víc než jiní, ale prostě je to asi málo, všichni dři i starší diabetici říkají, že nejhorší je puberta, ale i taaaaak, děláš, vymýšlíš, kombinuješ a výsledky jsou horší. Vím, že v tom nejsem sama, díky za diskuze na netu,...ale prostě všem dávám rady, jak dávkovat, co změnit,...u všech to pomůže. Jen u nás nic moc. Teda oni mají všichni mladší děti, děti, co nejsou ještě v pubertě. Do puberty, by Kubík vzorový, proužky jsme našetřili a ještě kupu nechali pojištovně,...ted jedem od čtvrtletí do čtvrtletí a modlíme se, at vyjdem. |
|
|
21.2.2010 8:46:01
Babo jedna koho by jsi tím obtěžovala...
a s tím titulkem nesouhlasím ![]() myslím že ty už děláš maximum, zbytek musí zvládnou "kubajz" drž se ![]() |
|
|
21.2.2010 7:15:52
Moni, děkuji
![]() Ono to prostě tak někdy příjde, pak to sotjí za to, ale jinak jsem spíš v pohodě, nic jiného nám nezbývá, hold musíme být rádi, že se s tím dá žít. ![]() Jinak MOni, psát můžeš komentáře v blogu, ať s tím tady někoho neobtěžujeme:) Ještě jednou díky, fakt to moc potěšilo, hihi, obzvlášť od toho s kým se moc nestýkáme. ![]() |
| Monalíza | 73713 |
|
|
20.2.2010 22:57:36
jj...Silvínko to bylo pro tebe....samo,že nakukuju na blog
a ten tvuj poslední příspěvek mě fakt dostal,až mi taky vyhrkly slzy ...celkově jsem z toho byla nějaká špatná..a ještě ten titulek....nemáš to fakt někdy jednoduché...i když se vlastně moc neznáme a nestýkáme hodně mi to příjde lito co prožíváte,mám vás ráda a držte se![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.