Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ssilvie, Kubík, Domi a Maty | 31101 |
|
|
18.9.2009 17:52:08
Ivetko, neeee, hihi, seděli vedle toho v autě a nevšimli si, já zapomněla
![]() |
| S+S Ivet, Sandra 02+Alexej 06 | 9786 |
|
|
18.9.2009 16:34:49
Silvi co kluci?...předalas jim co jsem jim poslala?
|
|
|
18.9.2009 16:34:19
Ahoj ahoj...po dvou dnech v práci zdravím...ještě mám pondělí úterý pracovní:o)))
sranda jak jde tichá pošta, včera mně v práci viděla jedna učitelka a dnes už to ví celá školka ![]() ![]() ![]() ale asi to je poslední šichta...kadeřnice místo které jsem měla někdy nastoupit těhu nedopadlo, tímpádem jsem nepotřebná ![]() no něco je natom + něco - už to kašlu neřeším počkám co bude jak bude ...mám už kupu nervů kvůli "ničemu" ![]() |
|
|
18.9.2009 13:20:10
Adri, ve škole jsem mluvila s p.u. až dnes, v to úterý měla až na 10, bohužel to už jsem byla v práci zpátky.
Dominik má diagnostikovanou lehkou hyperaktivitu s poruchou soustředění. Bohužekl to mám bez papíru, tehdy v první třídě jsem si o to žádala sama, škola mi na to nechtěla brát zřetel, že oni by posílali až ve druhé třídě, to chodil Dominik do Ostravy, já to chtěla řešit hned a hlavně vědět, jak na něj. Nějak nevidím důvod, proč rok čekat a prohlubovat to. V té době jsem netušila, že bude přecházet na jinou školu, takže jsem řekla, že papír nepotřebuji, nebyl by mi k ničemu. Loni přešel do druhé třídy do Orlové, p.u. stačilo mé tvrzení, navíc to i sama viděla a posílat ho ani ne po půlroce do PPP je zbytečné. Ted má jinou p.u., já věřila, že je na tom už dobře, opakování přes prázdniny bylo bez problémů, teda dobře mám na mysli s pozorností. Jen ted vidím, že bohužel dobře není:o( Dnes jsem to šla p.u. říct, byla super, její reakce, že ho posadí ihned samotného do lavice, blíž k sobě, škoda, že jsem to neřekla dřív, že by se k němu jinak chovala,...tak ho měla za lumpa. Ikdyž on svatoušek není ![]() Dnes tam mají mít spec. pedagoga, chodí vždy na začítku roku přímo do vyučování a pozoruje děti, pokud to jde, malé vady řeči, dyslexie,... cvičí přímo s ní ve škole, pokud je to vážnější, dávají doporučení pro PPP.Takže mi budou volat, že nejspíš, když už byl, budou žádat PPP. Ono je to třeba po určitých dobách opakovat. Jinak papír jim ve škole k ničemu není, nemá žádnou poruchu u které by měl nárok na lepší známky, jako třeba dyslexii,...tam se známkuje o stupěn lépe. U něj jde jen o přístup k němu jako k jedinci. Takže odedneška bude dohlížet, zda má v deníčku napsané všechny úkoly, jelikož on od začátku roku má napsané pouze 4, ale kupu poznámek, puntíků,...že něco nemá. Tak uvidíme. P.Učitelka mne moc mile překvapila svým chováním. ![]() |
| adriM+M+N | 55217 |
|
|
17.9.2009 13:18:10
Ahojky,
Ivet a kdy jdete do tesca? My tam byli právě teď. Tenisky taky peru,ale v obchodě bych to určo neříkala ![]() Moni tak to si užíváte,ale fakt to pak budeš mít krásné nové,snad to za to stojí ![]() Silvi a jak si dopadla ve škole? Malý má hyperaktivitu nějak diagnostikovanou od dr.? |
| Monalíza | 73713 |
|
|
17.9.2009 13:09:58
Ahojky....dneska jsem byla u sousedu nade mnou no děs......všechno v prachu a bordelu..co já mam okna :ložnice,obývák,pokojík..na jedné straně,tak z těch 3 oken je jedna velká díra a mezi tím to zdí.....byt pořád otevřený,pruvan jak hrom.....ale jedno + to má....všichni celý den sedí na chodbě a dělají si tam piknik
![]() ![]() ![]() |
|
|
17.9.2009 6:42:49
Ivetko, já taky peru:o)
Ale to se neuzná jako záruka:o( Proto říkám, praní zapírat a zapírat. My se nikdy žádné botky nerozlepily. MOni, v lékárnách mají nějaký sprey do bot. Moni, supéééér!!!! |
| Monalíza | 73713 |
|
|
16.9.2009 21:49:56
Tak já peru i značkové kožené tenisky.....
Díky za tip..leda,že bych je obrátila..ona mi nepáchne ta šlapka,ale ten nárt..je to sice divné,ale je to tak ![]() ![]() |
|
|
16.9.2009 21:31:11
Moni seš dobrá, s kilíčky :o) já peru tenisky už tak 10 let na nejnižší program, se starou dekou nebo hadrami ,ať se neoťukají v pračce kožené bych neriskovala, teď jsem četla tip že na zápach bot ...nasypat do nich kypřící prášek, nechat přes noc...ale to do cuklí asi nejde |
| Monalíza | 73713 |
|
|
16.9.2009 21:27:21
Akorát mam jedny hnědé kožené cukle a to nevím co s něma,jestli je taky mrsknout do pračky?Dost mi páchnou
z nohou.....u jiných bot se mi to nestává![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.