Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
11.5.2008 14:03:48
Tak změna!!! Do Přerova jedu nejspíš i zítra!!! Jsem si vyřvala auto
Sice jsme argumentovala, že je ten týden respektu k porodu a Martin mi odvětil, že to mě přece nemusí zajímat, že já mám konečnou, ale stejně jsme mu vysvětlila, jak je pro mě nezbytné, si něco poslechnout ![]() Peti, dá se tam zase objednat oběd???? |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
11.5.2008 8:27:44
Chtěl jsem tu pro Leňu na ochutnání dát obrázek té kefírové buchty z mikrovlnky, na kterou nám dala recept, ale skoro nezbylo jak se po ní zaprášilo...
Byla výborná, akorát čas pečení jsme museli protáhnout na nějakých 15 minut. Za recept každopádně díky a už se těšíme, až budeme testovat něco dalšího... ![]() PS: Jinak Vojta se (asi díky odrážedlu) naučil během dvou dnů perfektně jezdit na kole ! Předevčírem jsem z kola oddělal boční kolečka a hned začal jezdit s mým jištěním a druhý den už bez jištění... |
|
|
11.5.2008 0:14:56
Jedna inspirační...sice nic extra,ale jsou pěkné amoc fajn - Imse vimse biofroté
![]() ![]() |
|
|
10.5.2008 22:44:48
No,tak na Thirsties jsme zvědavá!!! ty jsme taky ještě neviděla!!! A prý jsou pěkně štíhlounké. Jen nejsou úplně přírodní. Jenže já bych chtěla všechno. Ale to bych pak musela mít od každého druhu tak jen 2 kousky. Bych musela prodat spoustu bamboozlů, Kissaluvsů. BE, za čásek i BL....zbytek mám v menších počtech. No a teď jsme asi objevila novou "lásku" Místo kapsovek mě oslovila IV 2v1. tak je super. Nic nemusím vycpávat, pěkně sedí, super střih!!!!
A na ječmen určo přifrčím. Jen si vyřvu to auto....ovšem tento týden asi spíš nee. |
| Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 | 41363 |
|
|
10.5.2008 22:29:04
Blani, tak přijeď, hodíme řeč. Ne vážně, až budeš někdy moct, tak přijeď, na Tobě to záleží. Udělám ti mladý ječmen, ukážu kožešinky pod miminka, ty mě zase kapsovky a co jsem to ještě chtěla...
![]() ![]() ![]() Dnes jsem dala Majdě nejmenší velikost Thirsties, růžovou barvičku, no to je Ti ták pěkné. ![]() ![]() (Pro neznalé - mluvím o plínce. ![]() ![]() ) |
|
|
10.5.2008 18:54:41
Jé, Peti, já si s tebou chci povídat
![]() ![]() No, být já v Přerově, tak přijdu. On je týden respektu k porodu, což? |
| Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 | 41363 |
|
|
10.5.2008 10:57:42
Jestli si někdo chce popovídat o možnosti pěkného porodu nejen s porodní asistentkou, ale třeba i s psycholožkou (takto po dvou vlastních porodech), srdečně zvu teď v pondělí 12. května od 9.30 hod do Mateřské centra Sluníčko v Přerově.
Kromě toho můžeme probrat, jak a čím pečovat o miminko, podívat se, jak se dá přebalovat do látkových plen moderně , jak a v čem malé děti nosit (šátky, nosítka), jak s nimi manipulovat nebo spolu probrat i jiná témata. ![]() ![]() A o nošení dětí i s ukázkami přijedu povídat i na Chvalčov - 26. května, cca od 10.30 v Rodinném a mateřském centru Baby Domino. |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
9.5.2008 23:47:31
LEONIE: V Dřevohosticích nebydlíme. Obýváme chaloupku v Beňově, ale to není zase až takový rozdíl. Při cestě z Přerova směr Chvalčov je to skoro nulová zajížďka.
Určitě by bylo bezva se poznat, takže stačí dát vědět, kdy pojedete okolo. Naše ICQ je snad někde v kontaktech v deníčku! Samozřejmě stále platí naše výzva setkat se na !půlhodinovou párty"- třeba i v hojnějším počtu- například v dětském koutku Sportovního centra Mlýn. Radek |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
9.5.2008 23:15:50
Ahoj,
tak mám tu čest vložit sem pár foteček z dnešního setkání, tedy návštěvě, kdy se u nás objevili toužebně očekávaní Kolmíci z Kojetína. Tedy Rosťa, Sylvie, Vojta a Anička. Musím říct, že tak bezvadné a okouzlující lidi je radost poznat osobně! Moudří a charismatičtí rodičové, hodné, milé a krásné děti. Věřím, že kdo je kdo na fotečkách asi poznáte. Takže tu je první: ![]() Tady je druhé foto: ![]() A kdyby se někomu náhodou zdálo, že doma nemáme židle, tak nebojte. Někde tam taky byly! |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
9.5.2008 17:32:20
Jo ? A máš někde nějaké fotečky ?
Jinak dnes jsme navštívili Radka, Hanku a Míšu, tak tu snad Radek dá i nějaký obrázek, ať tu máte corpus delicti... Rosťa |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.