| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 3436  [Dalších 2336 >>]
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
11.5.2008 14:03:48
Tak změna!!! Do Přerova jedu nejspíš i zítra!!! Jsem si vyřvala auto :-D Sice jsme argumentovala, že je ten týden respektu k porodu a Martin mi odvětil, že to mě přece nemusí zajímat, že já mám konečnou, ale stejně jsme mu vysvětlila, jak je pro mě nezbytné, si něco poslechnout :-D~j~ Peti, dá se tam zase objednat oběd????
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
11.5.2008 8:27:44
Chtěl jsem tu pro Leňu na ochutnání dát obrázek té kefírové buchty z mikrovlnky, na kterou nám dala recept, ale skoro nezbylo jak se po ní zaprášilo...

Byla výborná, akorát čas pečení jsme museli protáhnout na nějakých 15 minut.
Za recept každopádně díky a už se těšíme, až budeme testovat něco dalšího...

PS: Jinak Vojta se (asi díky odrážedlu) naučil během dvou dnů perfektně jezdit na kole ! Předevčírem jsem z kola oddělal boční kolečka a hned začal jezdit s mým jištěním a druhý den už bez jištění...
11.5.2008 0:14:56
Jedna inspirační...sice nic extra,ale jsou pěkné amoc fajn - Imse vimse biofroté:-D

10.5.2008 22:44:48
No,tak na Thirsties jsme zvědavá!!! ty jsme taky ještě neviděla!!! A prý jsou pěkně štíhlounké. Jen nejsou úplně přírodní. Jenže já bych chtěla všechno. Ale to bych pak musela mít od každého druhu tak jen 2 kousky. Bych musela prodat spoustu bamboozlů, Kissaluvsů. BE, za čásek i BL....zbytek mám v menších počtech. No a teď jsme asi objevila novou "lásku" Místo kapsovek mě oslovila IV 2v1. tak je super. Nic nemusím vycpávat, pěkně sedí, super střih!!!!
A na ječmen určo přifrčím. Jen si vyřvu to auto....ovšem tento týden asi spíš nee.
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
10.5.2008 22:29:04
Blani, tak přijeď, hodíme řeč. Ne vážně, až budeš někdy moct, tak přijeď, na Tobě to záleží. Udělám ti mladý ječmen, ukážu kožešinky pod miminka, ty mě zase kapsovky a co jsem to ještě chtěla... ;););)

Dnes jsem dala Majdě nejmenší velikost Thirsties, růžovou barvičku, no to je Ti ták pěkné.~s~~s~~s~ (Pro neznalé - mluvím o plínce. ;):-D:-D )
10.5.2008 18:54:41
Jé, Peti, já si s tebou chci povídat :-D:-D:-DNo, být já v Přerově, tak přijdu. On je týden respektu k porodu, což?
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
10.5.2008 10:57:42
Jestli si někdo chce popovídat o možnosti pěkného porodu nejen s porodní asistentkou, ale třeba i s psycholožkou (takto po dvou vlastních porodech), srdečně zvu teď v pondělí 12. května od 9.30 hod do Mateřské centra Sluníčko v Přerově.

Kromě toho můžeme probrat, jak a čím pečovat o miminko, podívat se, jak se dá přebalovat do látkových plen moderně ~s~, jak a v čem malé děti nosit (šátky, nosítka), jak s nimi manipulovat nebo spolu probrat i jiná témata. :-);)

A o nošení dětí i s ukázkami přijedu povídat i na Chvalčov - 26. května, cca od 10.30 v Rodinném a mateřském centru Baby Domino.
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
9.5.2008 23:47:31
LEONIE: V Dřevohosticích nebydlíme. Obýváme chaloupku v Beňově, ale to není zase až takový rozdíl. Při cestě z Přerova směr Chvalčov je to skoro nulová zajížďka.

Určitě by bylo bezva se poznat, takže stačí dát vědět, kdy pojedete okolo. Naše ICQ je snad někde v kontaktech v deníčku!

Samozřejmě stále platí naše výzva setkat se na !půlhodinovou párty"- třeba i v hojnějším počtu- například v dětském koutku Sportovního centra Mlýn.

Radek
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
9.5.2008 23:15:50
Ahoj,

tak mám tu čest vložit sem pár foteček z dnešního setkání, tedy návštěvě, kdy se u nás objevili toužebně očekávaní Kolmíci z Kojetína. Tedy Rosťa, Sylvie, Vojta a Anička.

Musím říct, že tak bezvadné a okouzlující lidi je radost poznat osobně! Moudří a charismatičtí rodičové, hodné, milé a krásné děti.

Věřím, že kdo je kdo na fotečkách asi poznáte. Takže tu je první:

Tady je druhé foto:

A kdyby se někomu náhodou zdálo, že doma nemáme židle, tak nebojte. Někde tam taky byly!
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
9.5.2008 17:32:20
Jo ? A máš někde nějaké fotečky ?

Jinak dnes jsme navštívili Radka, Hanku a Míšu, tak tu snad Radek dá i nějaký obrázek, ať tu máte corpus delicti...

Rosťa
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 3436  [Dalších 2336 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.