Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ADRIEN | 21343 |
|
|
9.5.2008 8:00:12
Taky jsme u nich byli na zámku na návštěvě, ale to už je přes měsíc. Pak jsme si volali, ale jakmile nemám kredit...
Rostíku, vaši rodinku jsem viděla na její svatbě, takže zhruba poočku vím, kdo jste ![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
8.5.2008 23:17:14
S Amandou jsme ve spojení, chystáme se je doma přepadnout, ale pořád nám do toho něco leze...
Občas bývá vidět v jiných diskuzích, ale u PC celkově vysedává o dost méně. Teď jezdívá s Lukym na koníčky do Polkovic a celkově přibylo aktivit, tak není moc času nazbyt... Ale i nám tu chybí ![]() Rosťa |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
8.5.2008 21:50:12
Nevíte někdo, co je s Amandou? Už dlouho tu nebyla... Amandi, písni něco, jestli tu budeš!!!!
|
|
|
8.5.2008 21:29:32
ježkovyvoči, nečekaný s měkkým I, no takže srazík nebude, jdu se oběsit
![]() |
|
|
8.5.2008 21:28:47
No a zítra bude další srazík, i když ne nečekaní, protože Kojetíňáci pojedou do Beňova navštívit Hanču, Radka a Michaela
![]() Ahoj Rosťa |
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
8.5.2008 20:53:45
Ahojky
Leonie-ted jsem to zapla a musím se smát--jo jo přesně tak to bylo chtěla jsem to tu napsat,ale předběhla jsi mě.A bylo to náhodou bezva.Těším se ,že se někdy stavíte u nás ![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
8.5.2008 20:50:59
Ahoj Leni, to by mě zajímalo, podle čeho tě poznala?
Jinak též zdravím všechny Přerováky, já s Míšou a babičkou tchýní strávila nádherný den na Hostýně... Měla jsem dojem, že je tam půlka republiky, ale naštěstí se to celkem rozptýlilo a dokonce autobusy to zvládaly dobře. Dolů jsem pak vyrazila s Míšou v (golfovém) kočárku pěšky, divím se, že má všechny zuby (Míša).![]() |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
8.5.2008 20:27:58
Jdu se vám pochlubit. Sedím u splavu s rodinou a najednou přijde paní s dítkem a ptá se: Promiňte nechci být vlezlá, ale nechodíte náhodou na rodinu.cz na přerovskou diskuzy? A nejste náhodou Leonie? Já vykulený očiska, kdo že mě to poznal, a pak: No já jsem Pája s Pavlíkem z Týna no a už mi to docvaklo, tak jsme se seznámily, sedly si k sobě a huš jsme kecaly, zatímco manžílci hlídali děti, teda hlavně ten můj.
A pak že svět není malej. Pájo bylo to takle, že jo? Možná jsem nenapsala přesně slovo od slova jak si to přesně říkala, ale tak nějak určo. ![]() |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
8.5.2008 11:14:08
Hojte, hoj Rady. Ohledně botiček a chození-názory různé-pediatři a ortopedi nejčastěji hlásají-pevné kotníky, rehabky zase většinou-na boso. Nejde ani tak o to, že tráva a koberec je měkčí, to vůbec nehraje roli, protože děti ještě neskáčí, neběhají-tak aby si nepřiměřeně zatěžovaly klouby, ale jde o to, že tyto (i další) povrchy jsou nerovné. Jakože je prostě žádoucí, aby ty kamínky, hrbolky a výstupky dráždily chodidlo-samozřekmě bosé-páč tím stimulují k zatínání svalíků, prstíků a tím podporují tvorbu klenby. Takže klidně i po asfaltu na boso, pokud není studený a se sklem
Na doma potom buď bosky, nebo v případě plovoučky, a to nejen z bezpečnostního hlediska,ponožky s protiskluzem. Pokud jsou ty ďublíky dost výrazné, taky stimulují plosku nohy . A můj osobní názor je, že krom prospěšnosti pro klenbu, si i vazy v kotníku a okolí musí zvykat na zátěž a být volně a sílit a zpevňovat se a je zfixovat. Jakože prostě přirozený vývoj, postupný...když dítě začne sedět, taky ho nezpevníme, aby v tom sedu "krásně drželo", ale je potřeba aby se vypracovalo samo a svaly prováděly jen to, na co mají |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
8.5.2008 9:55:17
Ahoj všichni,
Radku je to tak i tak. Doporučují někde bačkůrky a někde zase chodit naboso. Takže když dáš papučky, dobrý, ale i když necháš bosky, ještě lepší. Což je super, néééé? Ty bydlíš v Dřevohosticích? No my přes ně jezdíme když jedeme na Chvalčov na chatu, což je i v pátek. Tím nemyslím, že máš napíct buchty, upíct dort a nachystat pohoštění, že se jako vtírnem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() , ale někdy by jsme se teda mohli domluvit a udělat si u vás pauzičku a tím se i poznat. Teda jestli bydlíš v těch Dřevohosticích.Tak dej vědět. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.