| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 3436  [Dalších 2316 >>]
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
8.5.2008 0:34:39
Rosťo,

jestli nemá nic v plánu má drahá žena ~s~, tak v pátek jsme doma a budeme moc rádi, pokud se uvidíme.

Jelikož je ve čtvrtek volno, tak budeme čerství :-), nevěřím, že byste vůbec mohli jet tak brzy abychom nebyli připraveni na procházku.

Zítra budu odpoledne nebo nejpozději navečer ICQ, tak pokud se rozhodnete, tak se ještě detailně domluvíme. Každopádně jak sobě, tak i doma manželce a dětem vyřiď, že se moc těšíme. Malý Vám ukáže všechny své hračky a hlavně svéparadní číslo, totiž jak umí být hodný- to je totiž exkluzivní záležitost, která je k vidění jen jedenkrát a to ještě jen krátce ;) (Samozřejmě vtipkuji, je to náš poklad. I když pravdou je, že poslední dobou se mi jeví malinko více tvůrčím než by bylo nezbytně nutné).
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
8.5.2008 0:17:50
Zdar Radku,

Myslím, že správná je ta verze s kombinováním - bačkůrky na vycházky, doma bosky. Alespoň my jsme to tak aplikovali dvakrát a k plné spokojenosti zúčastněných...

Jinak předběžně v pátek jedem autem do Dřevohostic, jen nevím, jestli pojedem přes Beňov či Přerov. V kolik ráno vstáváte ? Tedy ne že bychom Vás chtěli budit brzy...
A v kolik +/- razíte na procházku ?

Rosťa

Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
7.5.2008 23:49:43
Ahoj všem ~s~, předně bych chtěl všechny pozdravit a pochválit fotečky (Ten kočárek musí být úžasně pohodlný. A jak lehko se veze!),

přicházím se zajímavým dotazem, který nastolila moje sestra, která má taky malého potomka, v mailu.

Existují rady, že dítě jakmile začne chodit má dostat kotníčkové bačkůrky. Zároveň ale je možno se dočíst, že dítě má naopak hodně chodit naboso pro správný vývoj nohy (což jsme oba nezávisle na sobě někde vyčetli a uložili si v paměti).

Jak je to tedy ale správně a proč?

Ze zkušeností vyčtených „na síti“se dá nakonec usoudit, že výhradní používání bačkůrek doporučuje ortoped tam, kde už nějaký problém vznikl. Jinak se to nakonec jeví, že je vhodné nechat dítě naboso tam, kde je podklad měkký – čili tráva, koberec apod. Na tvrdých površích jako je třeba plovoučka je vhodné obouvat.

Je to ale opravdu nějak takto?

Radek

P.S. Do fotoalba se mi podařilo přidat nějakou tu fotku, takže Rosťo, kdybychom někdy brouzdali stejnými vodami, tak i my jsme mezi těmi, kdo se s ostatními poznají. SNAD TO MOTIVUJE I DALŠÍ.

Mimochodem věříme, že se někdy s někým z vás někde potkáme a dětičky si spolu pěkně zařádí. Neplánujete někde někdo něco?

Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
6.5.2008 15:21:51
JJ, my pekli teď ještě "postaru", ale v následujícím týdnu určitě zpusíme v mikrovlně alespoň tu kefírovku. Už se móóóc těším !!!

Rosťa
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
6.5.2008 12:39:07
Leoni, neboj, až uopeču, poreferuju, ale zatím se na to nedostalo :o)) To víš, plínečkové šílenství propuklo a ne a ne utichnout....pořád se někde koukám, zjišťuju, nakupuju....na blbosti jako je pečení a úklid nemám čas :-D:-D:-D:-D~j~~j~~j~
Ne, teď vážně, poslední dny máme hodně rozlítané, stíhám jen ty základní věci-jako je vojtění, vaření, zábava s dětmi....
Leonie + 2 lvíčata 70868
6.5.2008 9:12:15
Ahojky, já jen pro upřesnění, aby jste byli v obraze, s Adrien jsme skoro rodina. Scházíme se asi 15 let u tety v Němčicích a máme děti od sebe o pár měsíců, teda ty mladší, Jo a Lucy, když byla malá, jim byla za drůžičku na svatbe, takže tak.

Rosti a Blani, už jste něco upekli? ani nenapíšete, to je hrůza
ADRIEN 21343
5.5.2008 21:26:28
To víš, že pamatuju. Neviděla jsem ji rok a je celá ty. To je legrační, jak si ty geny hrají, jak se děti mění. Já od narození slyším tak půl na půl, po kom malošek je. Polovina (větší polovina) říká, že je po dědovi, druhá (ta menší) zase že je po taťkovi. No, a mě z toho nějak vynechali... A takovou to dalo práci...ho na ten svět dostat :-D~k~
Leonie + 2 lvíčata 70868
5.5.2008 20:14:25
Adrien, mně ted strašně moc lidí /no všichni říkají, že je Lucy celá já, ale pamatuješ, ještě donedávna byla celá Dušan??????
ADRIEN 21343
5.5.2008 20:11:57
To je super vozejk!!! Ten stál určitě kolem dvacítky, co? :-D
Jinak, nemůžu si pomoct, ale Lucinka na té fotce v podobě čarodějnice je celá Ty!!!! Ale nemyslím že proto, že je čarodějnice, ale fakt, jak jsem otevřela web, tak jako bys na mě jukla ty!
Leonie + 2 lvíčata 70868
5.5.2008 19:42:37
Joooo a ani jsem se nepochlubila, že jsme koupili nový kočár. No zháněli jsme ho všude možně - Praha, Brno, Ostrava a nic. Nakonec jsme ho přec jen sehnali a normálka jsme byli nejš´tastnější človíčci na světě, uf uf uf - konečně. Tady vám zasílám fotečku. Je to značka Liberta a je fakt luxusní. Doporučuju opravdu všem - nemá chybuR^R^R^:-D
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 3436  [Dalších 2316 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.