| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1120] Názory 11211130 z 3436  [Dalších 2306 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
5.5.2008 19:13:41
Lucy jako čarodějnice - vyrobeno během 5 minut, páč jsme na to, že má jít na pochod úplně zapomněli...

Viki na hřišti
Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 41363
5.5.2008 14:21:04
Hojte holky, BL mit budu, pro Vas i se speciální dvojčátkovou slevou. Jestli tedy chcete, tož mi pošlete co nejdřív objednávku. ;);)
ADRIEN 21343
5.5.2008 12:36:40
Zdravím všechny a přeji pěkný den. Zúčastnili jste se včera někdo se svými prcky Dětského Author Šela maratonu? Dětí za celou neděli soutěžilo přes čtyři sta a nemělo to chybu. Počasí přálo a je bezva, že Šela dělá něco takového i pro ty nejmenší. Jen tak dál. R^
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
5.5.2008 6:39:45
Blani - no, už si připadám jak slibotechna s tím, že příjdem (a vážně chcem přijít !), ale vpodstatě neustále máme něco na programu a nějak se k tomu nemůžem dostat :(

S tím dojídáním (hlavně chlapi) bacha ! Já taky tu a tam (každý oběd, snídani, večeři i svačinky co jsu doma) po dětech něco dobaštím a pak se divím, že mi má adhezní hmotnost neustále roste. Ještě před rokem jsem byl docent a teď už jsem hrubo přescent :-D

Rosťa
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
4.5.2008 20:54:27
Rday, moc díky. Já právě podezření na to Nero mám, nebo teda měla jsem, když švagr říkal, že jemu to vypalovalo....ale zase potom mi to-teda manželovi-nějaký DVD vypálilo, tak jsme si říkala, že se to asi vzpamatovalo, jenže pak zase problémy....Vážně už nevím, proto chci, jestli by se mi na to Ros""ta mrknul. A to vypalování přímo z XP mi Rosti radil, ale já se k tomu nedostala, takže sice jsme o tom mluvily, ale skutek utek. Jsem děsná, raději to nechám na těch, co tomu trochu rozumí ~j~~j~~j~

Díky vám oběma, chlapi :-D
Leonie + 2 lvíčata 70868
4.5.2008 20:00:44
Ahoj všichni, tak jsme se vrátili z chatičky, počasí nám vyšlo, takže super, Vikinka tam spala jak belina, ještě líp jak doma, takže paráda. Pak jsme si udělali výlet na pohár, tak bylo mňam. Akorát táta si chudák nechtěl dát, tak jsem mu jedinýmu (naštěstí) pohár nekoupila a nakonec měl dva, pác dojídal po holkách. Já si dala obrovký i s ovocem a to jsem sežrala do poslední lžičky.
4.5.2008 14:10:50
Jasně, to mně taky napadlo, ale Blanka mi kdysi myslím říkala, že jí to nešlo ani rovnou z XP-ček...

Rosťa
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
4.5.2008 10:41:12
Ahojky, nejprve všechny pozdravuji za celou naši rodinu a omlouvám se za naši nepřítomnost zde. Bude asi ještě chvilku trvat, protože doma výrazně rekonstruujeme.

Mám ale, Blani, takovou zkušennost k vypalovačce. Ono je taky možné, že to bude Nerem. Občas se vyskytuju na serveru, kde jsou lidi s bohatýma zkušennostma a zcela náhodou jsem včera, kdy chvíli pršelo hned po přečtení Rosťova příspěvku na rodině zaznamenal zajímavou zkušennost s jedním uživatelem. Psal, že : " : ja pouzivam CopyToDVD prave kvuli tomu, ze mi Nero nicilo CD a DVD "

Hned jsem navázal a popsal mi to takto.

"[16:54:59] ahoj, ctu jak Ti nero kazilo CD a DVD, jak se to projevovalo?
[16:55:31] kousalo se a nedokoncilo vypalovani
[16:56:59] < Radek > a vysledek paleni byl necitelny a nebo to dokonce hlasilo na onci paleni chybu?
[16:57:22] jedinna stabilni verze je Nero 6.6.0.3
[16:57:50] vysledek bylo necitelne - nedokoncene CD
[16:58:29] < Radek > a program co pouzivas je OK?
[16:59:37] zatim mi nezkazil ani jeden disk a je mnohem jednodussi na ovladani
[17:00:33] jenom nastaveni se vyplati dukladne prostudovat
"

Z toho vyplývá, že by to nemuselo být vypalovačkou. Asi bych nejprve zkusil přeinstalovat Nero, pokud to nepomůže tak se zkusit seznámit s nějakým jiným programem.

Radek

Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
3.5.2008 22:43:48
No jo, no. Však já s tím počítám. Jenže si ji bral svého času švagr domů a vrátit s tím, že vypaluje. DVD to prý vypálilo i Martionovi, ale fotky jsem musela zálohovat na CD...pak mi to tuším i šlo na DVD, ale příště zase PSD neprošlo...a už mě to sejří!!!!
3.5.2008 11:42:50
Aha, tak to bude v háji vypalovačka...
...ale nová už dnes stojí pár kaček...

Rosťa
[<<Předchozích 1120] Názory 11211130 z 3436  [Dalších 2306 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.