| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 3436  [Dalších 2296 >>]
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
2.5.2008 23:05:18
Rosti, fakt tam nemáme stupně výkonu v žádné podobě....

A vypalovačku mám zvolenou dobře. My totiž navíc máme dvě-jen jedna je pouze na CD....i na té "vadné" to CD vypálilo, prý dokonce i DVD, ale nějak šííííleně to trvalo, nicméně když chci přepálit na DVD nějaká data-fotky, PSD formát...tak se to tváří, že to fachčí, ale ve výsledku sice stopa na disku je, nicméně nečitelná a někdy to i na konci vypalování zahlásí chybu.
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
2.5.2008 17:06:37
Blani, ale nějaké stupně tam musíte přeci mít !

My taky ty konkrétní výkony nevíme, ale alespoň nízký/střední/vysoký výkon a nějaké ďubky mezi tím tam jsou, tak to holt nějak testnem a buď to klapne nebo nám sklapne ;-)

Taky se mi ta kefírovka zdá být pro začátek nejschůdnější ;)

Jo, Blani, ještě k té Tvé vypalovačce. Jestli máš NERO, tak v jedné z těch horních nabídek (tuším REKORDÉR nebo tak něco, teď tu nero nemám) je volba "Zvolit vypalovačku" (v anglické verzi "Select recorder";) a to když si rozklikneš, měly by tam být dva řádky, a to nahoře "Image recorder" a pod tím značka a typ Tvé vypalovačky. Každopádně musíš mít vybranou tu Tvou palírnu a já bych typl, že ty tam máš právě tu horní volbu "Image recorder", což je jakési pomyslné zařízení sloužící k simulaci vypalování bez opravdového zápisu na disk...

Rosťa
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
2.5.2008 15:45:13
No, tak já vyzkuším asi nejdřív tu kefírovou, jen u nás je ten problémek, že nevolíme výkon MW. To tam prostě nějak nefunguje....máem tam přednastavené několikero programů, stejně je nepoužívám, jen rozmrazování, ale prostě měnitelný výkon tam není. Takže to bude pokus-omyl. Buď to klapne, nebo neee a příště budu chytřejší :o)))
Leonie + 2 lvíčata 70868
2.5.2008 12:27:00
Rosti nic nekontroluj, neotvírej, pouze to udělej přesně dle receptu a návodu a bude OK. Zkus to a uvidíš....
Pak jak to bude tak do toho píchneš jak do klasické bábovky a popř můžeš ještě na 1-2 minuty zapnout. Nevím, s tímto nemám zkušenosti....
2.5.2008 12:18:45
No a (že jsem smělý), jak se při pečení v mikrovlnce pokrm kontroluje ?
To se přece nemůžu jen tak kdykoliv podívat jestli už to je jako v klasické troubě, ne ? Stejnětak dost dobře neuvidím, jestli se to už třeba nepálí :-(

Rosťa
Leonie + 2 lvíčata 70868
2.5.2008 11:38:04
Rosti, vše se propeče a nepřikrývej, vyzkoušej a sám uvidíš
Jen dodrž přesně receptR^
2.5.2008 11:05:17
Hej to vypadá tak nebezpečně jednoduše, že to asi zkusím...
A fakt se to v té mikrovlně propeče řádně i uvnitř ? Když to budu dělat (spodní recept) v té skleněné formě, musím to i přikrývat ?

Blani - no, vpodstatě je to totéž. Lehce jsem mázl tousťák máslem a dovnitř kápl trochu medu a pár plátků banánu. Už před nandáním toho medu a banánu jsem si ale ten tousťák rozkrál na ty trojúhelníčky a palci to trošku vymačkal do dolíku, aby mi z toho ten banán neutek ;-)

Rosťa
Leonie + 2 lvíčata 70868
2.5.2008 10:21:53
Kefírová buchta

30dkg cukru
2 vejce
1 vanilkový cukr
1 sklenička oleje
35dkg pol mouky
2 lžíce vody
1/2l kefíru
2 lžíce kakaa
já dávám ještě 1/2 prášku do pečiva, ale v receptu to psané není,

Vše vyšleháme dohromady, pečeme po dobu 5 minut (650W)

Mám ještě více receptů, ale nemám čas. Takže vyzkoušejte a dejte mi vědět. Je jsem zkoušela a mňam.

PEČENÍ ZDAR!!!!!!!!!!!!!!

Léňa
Leonie + 2 lvíčata 70868
2.5.2008 10:17:52
Čokoládová bomba

10dkg hery
10dkg čokolády na vaření
10dkg hladké mouky
8dkg curku
1/2 prášku do pečiva
3 vejce

Heru s čokoládou rozehřejeme a přidáme ostaní přísady. Pečeme v mikrovlnce 5-6 minut (650W)
Leonie + 2 lvíčata 70868
2.5.2008 10:15:38
Bábovka Opilec

1,5dcl vaječného koňaku
1,5 dcl oleje
3 vejce
1 vanilk cukr
citronová kůra
80g solamylu
80g polohr mouky
130g moučkového cukru
1/2 prášku do peč.
kokos na vysypání formy

Vše zamícháme dohromady, můžete šlehačem, vylijeme do formy, kterou jsme vytřeli olejem a vysypali kokosem- Pečeme v mikrovlnce 8 minut (650w). 2 minuty jestě necháme v mikrovlnce dojít
[<<Předchozích 1130] Názory 11311140 z 3436  [Dalších 2296 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.