| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 3436  [Dalších 2286 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
2.5.2008 10:12:09
Rosti, našla jsem knížku, kde mám receptů do mikrovlnky celkem dost, tak ti něco pošlu.

Ještě je nutné aby jsme měli bud tu silikonovou formu nebo skleněnou, ale to určo víte.
Leonie + 2 lvíčata 70868
2.5.2008 8:59:33
Ahojky všichni, jéééé dám vám receptík, ale pohledám ho. Snad během dneška to sem dám.
Jo a pořád slibuju fotečky a nic, no dnes se pokusím to napravit
Já fakt nestíhááááááámRv
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
2.5.2008 8:42:46
Jo a popiš ty tvoje trojúhelníčky, jestli to teda není je obměna toho mýho ;)~j~
2.5.2008 8:42:05
Jé, Rosti, tak v sendvičovači je vynikající si udělat takový rychlý jablkečný"dezert"-taštičky....úplně zlehka mázneš z jedné strany máslem toustový chleba, tou stranou ho dáš vždycky "ven". Dovnitř dáš na drobno nakrájená, nebo postrouhaná jablíčka (můžeš jakkoli přichutit, dát skořici....) a zase přiklopíš chlebem a připečeš. Je lepší ty jablíčka napřed trochu podusit, aby změkly a líp se instalovaly, ale to je na mě moc práce :-D:-D:-D , já je dávám syrový. Taky je to výborný takhle dělat z listového těsta, ale opět-víc práce ~j~~j~~j~
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
2.5.2008 8:05:31
Tak tak, Leonie, nahoď ho přímo do placu, ať to můžou testnout všeci ! Prosííím

;)

Když už to zařízení máme, tak by bylo škoda to nevyužít !

Já osobně jsem velmi špatný kuchař co je rád, když se mu podaří uvařit čaj, ale různé novinky, to já můžu :-D
Onehdá jsem v sendvičovači, který jsme "zdarma" dostali k rychlovarné konvici zkoušel dělat trojúhelníčky s banánem a medem a všem to moc chutnalo...

Rosťa
1.5.2008 21:24:21
Tak my gril v MW nemáme, máme ho v troubě, ale nikdy jsme ho pořádně nepoužili :-D. No ovšem ta bábovka mě velmi zaujala!!! Leni, sem s ní!!!!!
Leonie + 2 lvíčata 70868
1.5.2008 21:07:18
Ahoj Adriééééén, teda Jani, já čumím, kdo mě to tu poznal. Jé tak to je super. Taky chodíš sem na diskuzy?
No holky jsou si dost podobný, když Viki nemá brýle, je celá Lucka když byla malá, fakt....Jsou si hooooodně podobné.
Jedete do Němčic na hody k tetě? No mohly by jste, my určo pojedeme~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~
A jak se jinak máte? Jo a mail mám v nicku, tak kdyžtak písni.

Rosti mám mikrovlnku s grilem, kuřátko mňam, fakt a můžu ti dát recept na bábovku, která je tam za 5 minu a je fakt výýýýbornáááá
1.5.2008 19:52:01
Zdarte maminy,

Vídím, že Vás opět nebaví si povídat, tak tu mám jeden Dotaz.
Není to tak dlouho, co jsme si koupili mikrovlnku s grilem (stará bez grilu se odporoučela) a na radu mé kolegyně z práce jsme otestovali udělat s tím grilem kuře. A kupodivu se to povedlo a bylo moc dobré.

Taky někdo ten gril v mikrovlnce používáte ? Co se na tom dá všechno dělat ?
Zkoušeli jste někdo i péct v mikrovlnce třeba koláč ? V návodu to je, ale nevím, jestli se tomu dá věřit...

Díííííííík !

ROSŤA
ADRIEN 21343
1.5.2008 13:52:09
No nazdárek Leni!!! Až jak jsem zpětně trochu pročetla diskusi a viděla fotku Vikinky, tak jsem hned poznala, že jste to vy! Hádej, kdo Vás zdraví... (napovím, že Jana a Míša...). Malá je hrozně hezká. (a dost dobrá kopie Lucinky..)R^ Tak zatím papa a kdyby jsi chtěla napsat na mail, tak ne na ten, který mám v záhlaví (ten už neplatí) ale na janaspacilka@email.cz
30.4.2008 19:50:35
Kurňa, to je divný. Ale povolené to všeci máme.

To napsání ve Wordu (nebo lépe Poznámkovém bloku) ale rozhodně doporučuji. RODINA (a nejen alba, ale třeba i tyto diskuze) je známá tím, že občas něco napíšete, odešlete, ale ono se to někdy nezobrazí. Proto už taky veškeré příspěvky píšu nanečisto a pak kopíruju, nebo ty kratši si alespoň před odesláním "hodím" do schránky pomocí Ctrl+C

Rosťa

[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 3436  [Dalších 2286 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.