Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
30.4.2008 18:34:39
Mně !!! Ale nakonec tam prošla jen taková noticka. Napíšu si to do Wordu a budu to tam kopírovat - uvidíme !!!
|
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
30.4.2008 17:15:15
Ty jo, to je divný, JEŠTĚ TO NĚKOMU NEJDE ?
|
| Zdenule, 10/07, 04/10 | 74866 |
|
30.4.2008 15:53:46
Tak jsem konečně našla trochu času, odvahy a rozhodnutí napsat Vám něco o naší rodině a výsledek... nejde to!!! Nějak mi to nechce vzít!! Už jsem to zkoušela dvakrát, tak nevím, tak třeba do třetice
![]() ![]() |
|
|
29.4.2008 20:27:45
My se omlouváme, že jsme tu dnes zas nebyli, ale protože bylo hezky, sedli jsme s Vojtou na vlak a vydali se do Slezska.
Cílů cesty bylo několik, jednak návštěva mého známého v depu v Krnově, pak procházka městem a dobrý obídek v restauraci, odpoledne jsme se pak projeli po úzkorozchodné trati z Třemešné do Osoblahy - tedy vystoupili jsme dřív - ve Slezkých Rudolticích a zašli si omrknout zámek. Vojta pak každému vykládal, že jsme byli tam, co lišky dávají dobrou noc. ...což je sice pravda (polské příhraničí je krásné a "neposkvrněné" ale chudé), ale žádné lišky jsme cestou nepotkali :-( Jen hodně srnek, zajíců a veverek... ![]() ![]() Ahoj všem ! R+S+V+A z Kojetína |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
28.4.2008 18:34:00
Blani, tak fotečka samo super, malej je šikula. Já fakt ted nemám moc času na vkládání fotek, ale b´vše napravím nebojte...
No k tomu kouření, máte pravdu, že to vypadá dost blbě když má maminka cígo v papuly a před sebou kočár. Já k ním nepatřím, naštěstí ![]() |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
28.4.2008 18:27:32
Ahoj všichni, zdravím po super víkendu. Včera jsme byli celý den na chatičce, máme jí na Chvalčově a bylo tam náááádherněěěěěě
![]() ![]() ![]() No prostě co dotat, užívali jsme si to s dětičkama. O víkendu hlásí zase hezky, tak pokud počasí vyjde a holky budou OK, pojedeme tam od pátku do něděle.... Takže supeeeeer. Jdu vás dočíst co nového |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
28.4.2008 13:11:00
HGojyk, Tak teda Rosti, já bych taky chtěla na vrtulník, počítám s tím, ale opět mi opožděně došlo, že máme to plavčo. Nicméně je to až na 13h, takže bych ještě něco stihnout mohla. A teoreticky i to odpolední Tovačovské dovádění, ale obávám se, že budu poněkud znavená...uvidíme. Ale každopádně dík za info a připomenutí
![]() Zdeni, já si říkala, že jste zase nebyli plavat. Snad už tento týden dorazíte, co? ![]() ![]() |
|
|
28.4.2008 13:04:18
Blani - ani nevím proč, mám takový pocit, že Lea se dá na filozofickou dráhu
![]() všem - Chystáte se někdo někam na pálení čarodějnic ? V Tovačově 30.4.2008 jedna taková akcička začíná v 16:00 a snad tam bude i nějaké vyblbnutí pro dětičky. A v Kojetíně bude 9-ti do 12-ti na stadioně velká akce i s opravdickým vrtulníkem, předváděčkou vojenské i policejní techniky atd. My bychom se rádi pokusili stihnout obojí, tak pokud se někdo tam či tam chystáte (a tímto vás zveme !), dejte vědět, ať se tam někde jen tak nemíjíme... Ahoj všem ! R+S+V+A z Kojetína ====================================================================== ALBUM PŘEROVÁKŮ: http://rodina.cz/prerov PS: Přidejte někdo nějaké fotečky či textík do alba, o některých stále ani nevíme, jak vypadáte. Prosíííííííííím... |
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
28.4.2008 12:44:20
Ahojky...tak mi víkend strávili po výletech v sobotu jsme byli na Floře.Rostíku máš pravdu lidí jak natenovaných s kočárem se tam blbě jezdilo,ale zvládli jsme to.
Pavlík byl chvílemi mrzutý, protože chtěl chodit no jo ale tolik lidí to se nedalo. A v neděli jsme zajeli do Lešné no super víkend takových více.Akorát jsem už toho taky měla dost. Kristo ten pátek nevadí vyjde to třeba jindy. pěknej trapas nečekala jsem takové teplo,ještě nemáme koupenou kšiltovku pro malýho tak musel dostat dospělou logo Zubr mu dobře seděla na kebuli ![]() |
| Krista+2x1/08 | 69342 |
|
|
28.4.2008 12:02:40
Ahoj a dobrou chuť k obědu !!!
Tož víkend ... nám začal dost neslavně. Ale děťátka byla přijakta do společenství občanů Lipníka nad Bečvou, tož z toho máme radost. Pájo, moc se omlouvám, že jsme se neozvali. Až do pozdního oběda ve Fantasy v Lipníku to bylo dobré, ale pak se to trochu posr...., tož už jsem nevolala. Baby Lucy - dejte mi prosím ještě chviličku. Petro - Ty si taky drak, porodíš si a už v tom zase jedeš ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.