Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
17.4.2008 21:56:04
Leonie & Pája - díky MOC za ten Lipník ! Nebojte, my tam nepojedem hned, ale právě někdy až bude teplo, tak se tam určitě zajedem juknout. Právě jsem slyšel, že tam je zámecký park, ale neuvědomuju si, že bych tam někdy viděl zámek. Ale jak říkám, byl jsem tam naposledy někdy před deseti lety a v 17-ti holt člověka zajímaly jiné věci a objekty
![]() I ten Helfštýn by nebyl marný, ale to ještě pár let odložíme - zatím jsme vázáni na místa, kam se dostaneme vlakem či busem, protože kočár do auta nesbalíme. Ale předpokládám že za rok bez kočáru to už půjde líp ![]() Hm, tak jestli se v Madoně kouří, tak to tam nejdem, počkáme až na protikuřácký zákon ![]() Jinak Pájo, dort vypadá úúúžasně, nezbyl kousek na okoštování, že bychom se stavili ? ![]() Peťo - opožděně blahopřejeme k Madlence a držíme palce, ať roste ku zdraví a radosti ! A kdo vymyslel takové pěkné, České a "neokoukané" jméno ??? Chválíme !!! Rosťa & Sylvie |
| Petra+Matěj 3/06+Madlenka 4/08 | 41363 |
|
|
17.4.2008 21:28:37
Jenom krátce, za chvilku jdu uspávat Matěje. Jsme doma od neděle, drsňačka nejsem, jak psala Blanka
- dr. mě strašila žloutenkou a kdesi cosi,takže jsem vyměkla a zůstala v porodnici normálně 3 dny.Jinak se máme dobře, akorát Maty rozdýchává Madlenku zánětem průdušek s horečkou, i když tu už teď naštěstí nemá, takže dnes spal výjimečně v kuse celou noc, ale dvě předtím jsem z velké části prokojila, střídavě jednoho a druhého. |
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
17.4.2008 20:47:33
tak tady byl Pajíkovi rok,má někdo chuť
![]() |
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
17.4.2008 20:30:08
Rostíku a co výlet na Helfštýn?Ale ten už máš určitě obšlápnutý viď?
Ptal ses na Lipník tak tam nic moc obejdeš ho za chvilku,je tam jedině v zámeckém parku opět otevřena terasová zahrada,ale na tu bude lepší počkat až do léta,když pokvete. Pokud jako rodinka sportujete tak šup na brusle+kočárek a po asfaltce z Lipníka ke splavu nebo i od Oseka. |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
17.4.2008 17:39:16
cococo já vkládám fotečky průběžně....
|
|
|
17.4.2008 17:38:52
Jo Rosti díky za optání, Vikinka je v pohodě tuky tuk, zítra volám dr. na výsledky, jestli toho pneumokoka má...
Kouří se tam (v Madonně) a s kočárkem se tam vejdeš.... V Lipníku je tam záměček s parčíkem, ale jinak nevím, co bych ti tam tak poradila. Ale je to hezký městečko, takže si myslím, že jako odpolední prochajda dobrý. |
|
|
17.4.2008 17:13:54
No právě jsem se chtěl zeptat, co je k vidění v Lipníku, kdybychom si tam udělali výlet. Já tam byl naposled někdy před deseti lety...
Tu Madonu v PR mi doporučoval bývalý kolega, ale nikdy jsme tam nebyli. Nekouří se tam ? Vejdem se tam s kočárem ? To je jen pizzerka nebo klasická restaurace ? Jak se vede Vikince, už je vpohodě ? Dík ! Rosťa ====================================================================== ALBUM PŘEROVÁKŮ: http://rodina.cz/prerov PS: Přidejte někdo nějaké fotečky či textík do alba, o některých stále ani nevíme, jak vypadáte. Nedávno jsme při procházení po Přerovu potkali tolik mamin (i tatínků) s kočárky - co když to byl i někdo z Vás ?! |
|
|
17.4.2008 16:27:53
Rosti, Madonna
![]() ![]() Výborně vaří, doporučuji. Já jsem z Oseka ale třeba poradím.,... |
|
|
17.4.2008 15:49:33
Máte někdo zkušenosti s restaurací U Madony nebo Madona v Přerově ?
A kdo to tu říkal, že tu je z Lipníka ? Ahoj všem ! Rosťa ====================================================================== ALBUM PŘEROVÁKŮ: http://rodina.cz/prerov |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
16.4.2008 22:00:28
Páji, to ještě nic není. Mě se tohle přihodilo i s Leontýnkou svého času a ta to tehdy dotáhla do naprostého vyvrcholení, páč jsem ji tehdy nachytala s tím bobečkem v puse
![]() ![]() BlééééRosti , super fotky, Vojta je na nich evidentně šťastný a ve svém živlu. A Anička má opravdu super metodu. To by jeden nevěřil, co všechno může vést ke zdárnému naučení se na nočník ![]() ![]() Přijdeme potom na školení![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.