| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 3436  [Dalších 2206 >>]
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
16.4.2008 21:27:51
Jé, Leonie, Vy jste byli na kopečku ? My jsme si taky říkali, že tam zajedem, ale prý to tam je teď celé nějaké rozkopané, tak zajedem v létě.

Jinak se musíme pochlubit s jedním úspěchem, kterého dosáhla naše Anička. Už čůráme do nočníku !
Už to nějaký čas zkoušíme, ale vždy hned z nočníčku utekla. Dnes ale ráno vzala knížky-leporela a udělala si kolem nočníku ohrádku (takovou "kadibudku" - asi holt jako správná ženská potřebuje soukromí). Pak si sedla a normálně se vyčůrala.
No a zatímco já jsem si s Vojtou rejdil po střední Moravě, Sylva mezitím udělala Aničce "ohrádku" ještě dvakrát a vždy to mělo úspěch :-DR^

Rosťa
Leonie + 2 lvíčata 70868
16.4.2008 18:10:44
No tak my byli v neděli v ZOO, tady je důkaz, ať tu Rostík není sám s těma fotkama
Leonie + 2 lvíčata 70868
16.4.2008 16:15:29
Rosti, je vidět, že jste rodina činu! Jak můžete, vyrážíte na výlety, to je super a fotečky takyR^R^R^
Je fajn, že jste si to užili.
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
16.4.2008 15:03:39
Ahojte !

Poslušně hlásíme návrat z Hulína z kinematovlaku. Bohužel nebylo moc hezké počasí, tak tam kromě mně s Vojtou byly jen 2 třídy nějaké místní školy (60 dětí + 3 učitelky). Od letoška jezdí s kinovozem i malé pojízdné vláčkové muzeum - viz. foto (v kině se fotit nedalo).
Personál byl velmi milý, hráli nám hezké ale úplně neznámé pohádky (nějaký Eduard a Francimór - až na čecháčskou mluvu to ušlo, pak nějakou krásnou o domácích zvířátkách a nakonec jednu překrásnou od Lady). Děti ještě dostaly každé lízátko a obrázky...

Takže za rok se tam snad sejdem !

Rosťa
Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 62211
16.4.2008 12:40:16
Blani tak to opravdu velká škoda,že jsi neměla u sebe foťák živě si to představuji.
Nám se ještě nic takového nepovedlo naštěstí~j~
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
16.4.2008 11:12:50
Od nás k vám je to tak 20. A protože je to samá zatáčka a dědina, tak to jedu tak 2o min. Ovšem samotný průjezd Přerovem mi kolikrát trvá stejně dlouho ;((

A když mluvíš o tom pokadění...ráno jsem nechala Editku chvíli větrat s holou prdýlkou a co myslíš, že jsme našla, když jsme k ní přišla? Hromádku žlutooranžové barvy pěkně rozpatlanou po matraci a nožičky komplet obalený. Škoda že mě nenapadlo to vyfotit. Ještě štěstí, že mi tím neprolezla popředu, páč jak už teď píďalkuje všemi směry, byla by to náramná taškařice :-D;)~j~
Leonie + 2 lvíčata 70868
16.4.2008 10:19:56
Ahojky ve spolek, jo jo venku je hnusněěěě, takže dens asi žádná vycházka a už vůbec né hřiště, chjooo. Malá mi tu stojí u nohy a řve, a pěkně smrdí, páč se právě pokadila - fuj, jdu jí přebalit.
Tak se tu čiňte ať tu nevedu zase dnes monolog.
Jo a kolik kiláků je to z přerova do Kojetína?
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
16.4.2008 7:38:02
Dobré ráno všem!!:-):-). To je teda počasí, ach jo.:(, budeme muset zůstat doma, teda kromě plavča, no to se už těšíme:-).
Jinak Rosťo s tou Prahou máš úplnou pravdu, jenže ono kolikrát stačí projít se v Přerově kolem Prioru, co tam je na lavičkách za individua.
Jinak s těma fotkama jsi nás nalákal na Kroměříž. My tam teda jezdíme docela často, no nejspíš co nevidět opět vyrazíme.
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
15.4.2008 22:04:34
Zdarte všici!!! Dnes jsme byli opět v Přerově-na rehabce, pak za holkama v práci...ve městě jsme zmokli, takže aspoň místně se předpovědi vyplnily ~j~

Zítra jsme opět v PR-máme plavčo, takže se tam snad potkáme se Zdenčou a pár dalšíma známýma.

JInak Rosti fotky super, Zaujal mě ten veliký pařez, to musel být ale strom!!! A Ani už velká slečna, jo jo, letí to. A vyřiď Silvuši, že jí to moc sluší:-D
Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 62211
15.4.2008 20:20:58
Rostíku krásný fotečky.
My jsme tam taky nedávno byli jak se udělalo nádherně a musím všem doporučit není to daleko a je tam krásně.Všude pobíhají zvířátka a super procházka.
My jsme si to tam dost užili.
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 3436  [Dalších 2206 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.