| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 3436  [Dalších 2146 >>]
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
9.4.2008 21:01:20
Nedá nám to nezapojit se do povídání o tématu pohybu dětí a skvělé paní doktorce.

Náš chlapec je celkem pohodlný. Posadil se až v 10 měsíci a kdybyste viděli ten krkolomný způsob, tak se asi dost nasmějete. Lozit začal ještě o měsíc později. Teď po čtyřech lítá jako elektrická myš. Přestože si umí stoupnout u nějaké opory, tak to nedělá příliš často. A chodit? To ani náhodou. Volí tu nejjednodušší cestu.

On dokonce v tom 10. měsíci kašlal celkem i na otáčení, přestože to evidentně uměl už asi od 6. měsíce. Naše paní doktorka ale říkala hned, že je prostě pohodlný. Sestra, která má kluka o půl roku mladšího se v nějaké publikaci dokonce údajně dočetla, že tento styl vývoje je zcela normální ba dokonce žádoucí. On je holt každý individualita.

Jo a v roce jsme měli také 12 kg (tedy bez pár deka, abychom zase nemachrovali).

Vrcholem toho co tu píšete o dotyčné paní doktorce je ta úvaha o kojení. To je šílenost. Má opravdu před jménem napsáno MUDDr.? Není to jen zaoblené "V"? :o))

Radek

Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
9.4.2008 20:42:48
Snad Vám v tom tu neuděláme chaos,ale rozhodli jsme se upravit si přezdívku, aby se podobala ostatním uživatelům. Už jen proto, že jména jsou osobnější!

Rosťo: prosíme o změnu i v deníčku, brzy něco doplníme i tam. (Promiň za přidělanou práci).

Radek, Hanka, ~s~Míša
Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 62211
9.4.2008 20:24:46
Leonie já to zatím nijak neřeším akorát venku má někdy chvilky,že chce z kočáru chvilku ťape za ruku pak padne na prdel a leze po zemi jak pavouk no a samo,že cpe do pusy co potká.
a kolem nábytku chodí asi od roku.Nejdřív jsem počítala týdny,kdy se pustí a ted už to beru po měsících.

Jo jo jsem sestřička a trpělivě sloužím lidu...
Leonie + 2 lvíčata 70868
9.4.2008 14:27:48
jo a Pájo, ty si taky sestřička?
Leonie + 2 lvíčata 70868
9.4.2008 14:26:48
Pájo klííííd. Jak jsem psala Vikinka taky začala chodit v říjnu loňskýho roku, tj. 15 měsíců a svět se nezbořil. Ted bys to nepoznala, nechodí chůř než ty, co začaly třeba v 10 měsících. Chodí naprosto všichni stejně. No tak si dá načas no bóže.
Spíš si užívej klidu páč pak tě z toho trefí jak za ním budeš pořád lítat.
Viki chodila kolem nábytku asi od 11 měsíců a né a né se pustit, ale v den D se překonala a líce jak drak~s~~s~~s~R^
Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 62211
9.4.2008 13:09:57
Ahojky,já když to tady čtu tak mi to nedá se ozvat.Pavlík bude mít 14 měs.začal mi lozit až někdy po 10 měsíci a taky jsem to neřešila a ani moje Dr. říkala,že je těžkej tak že mu to bude trvat asi dýl.A ted zase čekám kdy konečně začne chodit.
On teda chodí,ale jen kolem nábytku a nebo za ruce ještě se nechce pustit.
To víte je to váha v roce měl 12,1 kg tak má co dělat aby to unesl.

V přerovské nemocnici jsem taky dělala LDN,oční,a chvíli na gyn.,ale to byla ještě ta stará.
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
9.4.2008 13:07:37
No, my si třeba na naše MUDry nemůžeme stěžovat, ale dost mně překvapila jedná má kamarádka, které prý řekla dětská MUDr. P. z Kojetína (ke které jsem celé dětství chodil), že je tlustá. Tehdy té kámošce bylo 16 let a celkem jí to vzalo. Ale ona NIKDY tlustá nebyla, či spíše naopak bych řekl, že je zbytečně hubená. No a po tomto verdiktu se samozřejmě začala omezovat, i když naštěstí to nepřehnala. Nicméně u někoho jiného by to třeba mohlo mít fatální důsledky... Rv
Leonie + 2 lvíčata 70868
9.4.2008 11:54:47
Blani, tak pokud si žena jejího kolegy, tak je jasný že s váma bude jednat trošičku jinak, než se všemi ostatními.... To je celkem logický.
Moje mamka dělá setřičku na ORL v 5. patře a některé sestřičky na dětském jí znají a věděly, že jsem její dcera, tak to byla protekce jak hrom. Byly naprosto úžasné a co jsem chtěla jsem měla už předem splněno.
I když na druhou stranu musím říct, tak všechny sestřičky i doktoři na tom dětském byli naprosto úžasní, hodní, no prostě nááádhera tam ležet. Připadala jsem si jak na rekreaci. Né opravdu mooooc je všechny veřejně chválím, jsouR^R^R^R^~s~~s~~s~
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
9.4.2008 11:23:06
Leoni, já mám zase o Večeřové spíš takové informace, že sice je taková drsná, neřku-li někdy možná až zlá a nepřejícná, nebo jak to nazvat-ale na mě ne. Možná proto, že Martin je její kolega, možná proto, že už jsme s ebavily vícekrát i v minulosti a to jsme k ní ještě nechodili...Ale můj první údiv z ní byl v době, kdy Leontýnka měla asi rok a já při řeči řekla, že ji kojím...Tak to jsme si vyslechla, že to není normální, ještě kojit, že jsme to měla dávno stopnout...Tak jsme ji trochu uzemnila, že hodlám kojit ještě dál a že je to mmj obecně doporučováno a mě se to líbí....A byl klid

Jinak k odborné stránce se vyjadřovat nebudu, nejsem na to kovaná, tak nemůžu někoho soudit, ale názor rozhodně mám. A jestli ti amlá v 8 měsících nelezla a nesděla, tak to přece není vůbec opožděná, to je v pořádku. navíc když to asi jen nepředvedla. A ještě tě chci ujistit, že ani dětská nepozná moc dobře kvlitu a vyváženost svalovýho napětí. Jednak nevyšetřuje tak, aby něco takovýho zjistila, jednak tomu naprostá většina pediatrů fakt moc nerozumí. Jakože to už musí být opravdu véééliká odchylka, aby si toho všimli. samo že ne každej, ale většinou to tak je. A jestli jsi byla rozčarovaná z Večeřové, že zhodnotila Viki jako nedobře se vyvíjející, tak to buď ráda, že jsi se nedostala na rehabku k Bráthové. Ta je vysloveně hledačka a najde absolutně všechno. Člověk pak-pokud není informován a dopředu dostatečně připraven-odchází s pocitem, že má postižené dítě.A teď to mylsím ale jako dobré hodnocení na paní Bráthovou, protože ona tím, že popisuje všechny odchylky vůbec neříká, že je dítě opožděné apod, ale říká, kde jakej sval není optimálně zapojenej a souhra svalových skupin není vyvážená....Jakože ve vztahu k budoucnu-že budou mít špatné držení těla, ne že budou polochrnutí mrzáčci. Já jsem s ní opravdu spokojená. Ale jak říkám, je to na dlouhý povídání a a spoustu věcí bych ani nechtěla řešit tady veřejně
Leonie + 2 lvíčata 70868
9.4.2008 9:09:40
Dobré ránko ve spolek....

DDHan jo jo máš pravdu, že to tady žije, proto sem chodím jinak by mě to nebavilo. Tak se taky zkus více zapojovat at to tu žije ještě víc.
A děkuju za krásnou zprávičku pro marůdky.~s~~s~~s~
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 3436  [Dalších 2146 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.