| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 3436  [Dalších 1996 >>]
Leonie + 2 lvíčata 70868
28.3.2008 9:38:48
Zdeni počkej ty si na vozíku? Ehm promiň že se tak blbě ptám, ale nějak jsem to pochopila (možná špatně)....
Omlouvám se za netaktní otázku....
Leonie + 2 lvíčata 70868
28.3.2008 9:35:57
Dopitusko a kde bydlíš v tom Lipníku?

Zdeni a ty si odkud, že píšeš na procházky z Lipníka do Oseka? Holky já jsem z Osekaaaaa tak se stavte na kafčo. Nebo dorazím jááá
Napište mi něco o sobě třeba na mail a domluvíme se néééé. Bydlíme od sebe kousek to by bylo fajn.

Děkuju všem za pochvalu holčiček, jsou to moje zlatíčka a ta malá má omotanýho tatínka kolem prstu, ten ji miluje neskutečně..R^~s~~s~~s~~s~
dopituska 59263
28.3.2008 7:24:02
dobré ráno, já Vám mnohokrát děkuji za uvítání. Jo ta procházka kolem Bečvy je teď super, chodili jsme celoiu zimu. Ale výždy jsem došla jen po zatáčku a ani né ke splavu, jelikož mi dítě začlo řvát. A jednou se mi to poštěstilo a došla jsem až k prvnímu splavu. až bude klučina větší, třeba se konečně podívám až do Oseka. 30.3 budeme mít 7 měsíců, tak snad by už mohl ledacos vydržet. Zítra jedem na veletrh do Brna, tak se do cela obávám jeho reakce na takové množství lidí~k~
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
28.3.2008 7:05:10
DDHan: Já jsem nevěděla, že je tam výtah, tak to je naprosto super, aspoň nejsem odkázána na pomoc jiných, což moc nemám ráda. A kde ten výtah přesně je? Myslím, že už jsem kdysi ho tam hledala a nenašla, asi jsem se špatně dívala.

Pro Rosťu- srázek byl na Mlýně ( Černé hoře) nahoře, jak je sportoviště, minigolf a bouling.
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
28.3.2008 1:39:59
DDHan - Promiň, já to nějak nepostřehl (a nenašel), ale kteráže to byla restaurace ? Určitě bychom se tam taky někdy stavili. Kde to v tom Přerově je ?

Jinak dnes, vlastně už včera, jsem doplnil nějaké fotečky do naší rodinné galerie na rodina.cz/kolmackovi, tak se kdyžtak jukněte...

Rosťa
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
27.3.2008 22:54:58
Ahoj,

tak nejprve pár reakcí.

Leo: holkám to opravdu sluší!

Dopitrusko: Ahoj, také Tě vítáme mezi námi.

Zdena, Rostíku: z lidí které vídáme tu jsme na "srázek" dorazili sami. Přesto jsme tam nakonec byli v počtu 4 děti, 3 mámy a dokonce 2 tátové. Okolo bylo ale tolik rodičů s dětmi, že i kdybychom dorazili úplně sami, tak by to bylo taky bezva. Viděli jsme tam i několik kočárků a rodiče s nima jezdí výtahem. Jeto tam opravdu super! Nakonec jsme tam strávili asi dvonásobek času než jsme si původně plánovali. Malej se ze všech těch lidí a dětí kolem málem naučil mluvit.

No jenoduše řečeno my tam určitě tak každý týden alespoň jednou zajdeme.Pokud by se chtěl někdo přidat a poznat se, ta stačí nadhodit vhodný termín sem na "rodinu" (ne bždy samozřejmě taky můžeme) a nebo se dohodnout přes mail či ICQ! Samozřejmě pokaždé když se bude dopředu vědět kdy tam budeme, tak to napíšeme do diskuse a kdyby se to hodilo někomu dalšímu, tak ho rádi poznáme.

Všichni se mějte hezky

~s~Michael (12 m) + ~k~táta (Radek) a ~;)máma (Hanka)

Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609
27.3.2008 22:28:29
Ahojte!!! Zdeni, tak dnešní nedobré dojmy z plavání mě strašně mrzí, ale neboj. I my měli párkrát takový slabší den. Někdy jim to prostě nesedne, nebo jim třeba i vadí, že v tom bazénu je takový větší hluk a víc lidí a pro ně zmatek...Dokonce jsme měli jendou i období, kdy nechtěla vůbec nic dělat. Cachtat se, hrát si, to jo, ale nezakopala nohama, nedržela pomůcky, odmítala se potápět....Chtělo to odlehčit, nechat ji párkrát jen po jejím a jen sem tam po ní něco chtít a upravilo se to...Samo to už byla větší, ale ony nás ty děti zkoušejí pořád a neustále ;)

Teď nevím, kdo s e ptal na to lepidlo na vajíčka-asi nic moc prospěšnýho, ale lepila jsem to normoš Herkulesem

Leoni, holky jsou fakt krásný. Kočeny, jako lusk!

Dopituš, vítej!!! Já mám kamarádku v Lipníku a další v Týnu. Obě mají děti tak staré, jako je moje Lea-3-3,5 roku a ta z Lipníka má ještě 1,5 roční
Zdenule, 10/07, 04/10 74866
27.3.2008 21:57:10
Zdravím všechny!
DDHan jak dopadl sraz, kolik se vás (respektivě nás) nakonec sešlo. Moc mě mrzí, že jsme nemohli dorazit, měli jsme plavání. I když podle toho jak dnešní plavání dopadlo, tak jsem měla jít s Rostíkem radši na ten srázek.:-).

Musím se Vám tady trochu svěřit s dnešním plaváním, byla jsem z toho dost rozpačitá, Rostík byl dnes z toho dost mimo, moc se mu to nelíbilo. I když před tím ,co jsme byli dvakrát, tak vše v pohodě. Tak doufám, že to byla jen momentální blbá nálada, a že příště bude vše OK. Jinak jsme s plaváním skončili a to bych dost nerada.

Jinak Rosťo- fotky moc super, a to jako fakt je tomu Ondráškovi 5 měsíců, tak to je teda kus chlapa, kolik váží??

Leonie: holky jsou moc krásný

Dopitusko, tak mě napadlo ( my teda z Lipníka nejsme),ale myslím že pěkná procházka by mohla být z Lipníku směr Osek, kolem Bečvy, sice v létě je tam spoustu lidí na bruslích, ale teď by tam mohl být docela klid, ne?

dopituska 59263
27.3.2008 21:33:41
a kde ho máte? já se tu ještě moc nevyznám, bo jsem původem z Olomouce a bydlím tu teprve 4 měsíce, takže téměř nováček. na procházkyjezdím s mimčem pouze ke splavu nebo na Týn.Jian tu nikde moc chodit nejde~k~
Krista+2x1/08 69342
27.3.2008 21:23:16
já jsem bejvalka z Lipníka - 2. dubnový týden tam jedeme na letní byt ;-)))
[<<Předchozích 1430] Názory 14311440 z 3436  [Dalších 1996 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.