Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
20.10.2008 11:11:09
Rosti, taky máš můj obdiv, jak si to všechno super zorganizoval. Taky jsem se bohužel nemohla o víkendu zúčastnit. achjoooo.
Jo jinak tak ty se chlubíš cizím peřím, jo? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Máš štěstí, že si napsal, že jsem ti to poslala já. Myslím tím ty recepty![]() ![]() ![]() Péti, díky moc za optání. No daří se mu tak všelijak. Je strašně smutný a bez elánu. Nepoznávám ho.... mSnad bude za nějaký čas líp ![]() ![]() ![]() ![]() Adrien, kdy jste dojeli z oslavy domů? ani se neozveš ženská jedna ![]() ![]() ![]() ![]() Blani je akční mamina, ale to tu všichni víme. Takže se ani nedivím, že je na všech fotkách ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Radku, to je dost, že se taky ukážeš.... |
| Radek+Hanka, Michael (03/07) | 50592 |
|
|
19.10.2008 22:19:43
Ahoj Peti, mohl bych poradit co se týče realitky, mám jednoho hodně dobrého kamaráda, který už dělá leta letoucí právě v oboru realit. Hodně jsem toho pro něj dělal a on by určitě mohl pomoci a některé věci malinko přichýlit mírně k výhodě vaší strany. Pokud chceš ozvi se mi na ICQ nebo mail.
Jinak Rostíku, jak jsi na tom se šichtami a dalším programem třeba ve středu a ve čtvrtek? Radek ![]() |
| Krakatice | 22448 |
|
|
19.10.2008 20:57:35
Ahoj Petí, s realitkou neporadím, zatím jsme ji nepotřebovali a snad dlouho potřebovat nebudeme. Na zámečku se nám žije krásně
. Kam se budete stěhovat? kupujete nebo stavíte domeček? |
| Petruše* | 17932 |
|
|
19.10.2008 11:21:13
Já se omlouvám, že nepíšu, ale vůbec nemám čas
![]() Začala jsem chodit do práce a prodáváme byt, chceme kupovat dům. A tady jsem si přišla pro radu- neprodával jste někdo byt přes nějakou místní realitku? Nemáte s nějakou zkušenost? Leoni, jak je mužovi? Moc na vás myslíme! |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
17.10.2008 20:23:04
To víte že jsem jednička a s hvězdičkou
![]() ...blázínci, to by přeci udělal každej. To mi tu povídejte, že kdybyste něco nepořádali, kor akci, kde je jasná větší účast dětiček, že byste jim něco nedali ![]() AMANDI - ty recepty jsou tu, ale dávala je sem tuším Lenka ??? Kefírová buchta 30dkg cukru 2 vejce 1 vanilkový cukr 1 sklenička oleje 35dkg pol mouky 2 lžíce vody 1/2l kefíru 2 lžíce kakaa já dávám ještě 1/2 prášku do pečiva, ale v receptu to psané není, Vše vyšleháme dohromady, pečeme po dobu 5 minut (650W) Čokoládová bomba 10dkg hery 10dkg čokolády na vaření 10dkg hladké mouky 8dkg curku 1/2 prášku do pečiva 3 vejce Heru s čokoládou rozehřejeme a přidáme ostaní přísady. Pečeme v mikrovlnce 5-6 minut (650W) Bábovka Opilec 1,5dcl vaječného koňaku 1,5 dcl oleje 3 vejce 1 vanilk cukr citronová kůra 80g solamylu 80g polohr mouky 130g moučkového cukru 1/2 prášku do peč. kokos na vysypání formy Vše zamícháme dohromady, můžete šlehačem, vylijeme do formy, kterou jsme vytřeli olejem a vysypali kokosem- Pečeme v mikrovlnce 8 minut (650w). 2 minuty jestě necháme v mikrovlnce dojít |
| Krakatice | 22448 |
|
|
17.10.2008 10:58:25
Může se ti hodit
![]() http://www.pokojik.cz/kapsare/c-947/ |
| Krakatice | 22448 |
|
|
17.10.2008 10:28:55
Kdysi tu byl recept na koláč pečený v mikrovlnce....Rostíku, od Tebe tuším. Můžeš ho sem ještě šoupnout, až budeš mít chviličku? Já teď našla receptík, že se dají takto vařit i brambory.... http://www.nadoma.cz/recepty/54731-brambory-v-mikrovlnce/&top=8
Nebo do googlu hoďte "brambory v mikrovlnce". Možná někdo znáte a já jsem sto let za opicema Jinak v mikrovlnce ohřívám knedlíky, prdnu je do mikroténového sáčku a za pár vteřin jsou hotové, nejsou vůbec vysušené![]() S výlovem uvidíme, možná Dominička chvíli vyvenčím, ale kašel má pořád a šílenej, tak to nechci pokoušet. Už mi doma hrabe, za ten měsíc, co jsme doma zavření, znám jen cestu k doktorce, do lékárny a domů ![]() ![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
17.10.2008 9:06:45
Jo Blani, jen abys věděla, tou další známou je maminka Sofie, Eva.
|
| ADRIEN | 21343 |
|
|
17.10.2008 9:02:50
No mě by spíš zajímalo, jak jste to pak táhli domů
![]() ![]() . Ale souhlas s Amandou, jsi 1. Začínám litovat, že toho mám na tenhle víkend moooc a asi nestihnu nic pořádně . Čím to je, že kolikrát jeden víkend člověk nemá do čeho vrtnout a naopak jiný víkend, aby se rozkrájel? Všechno akce, které jsem nenaplánovala já... Jinak, pokud se tu objeví Blaňule, tak jen vzkaz, jak je ten svět fakt malý... Před chvilkou jsem se tu smála, že na výletě vláčkem byla se skorosousedkou a včera mi kamarádka poslala fotky z plavání - a kdo na nich v té skupince nebyl? No ano, Blaňule s babičkou a dvojčátkama. Teď už, abychom se ještě setkaly osobně my dvě . |
| Krakatice | 22448 |
|
|
17.10.2008 8:44:54
Rosťo, ty jsi prostě jednička, měl bys dostat metál
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.