| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Přerov

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 3436  [Dalších 2856 >>]
Zlata
  • 
16.10.2008 22:01:54
Díky moc....
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
16.10.2008 21:28:50
Radku - no super, to je slovo do pranice !

My budeme, samozřejmě rádi, telefon se nemění, takže se ozvite a dojeďte.

Jinak pro všechny tu mám ještě jedno malé lákadýlko do vláčku:
Rozjednal jsem si se SFINXem v Holešově nějaké sladkosti pro dětičky do vlaku (jako sponzorský dar). Napsal jsem do žádosti, že by stačilo tak 100 až 200 kousků čehokoliv na chuť pro děti (měl jsem představu třeba na ty malé krabičky lentilek nebo pár pytlíků bonbónů, že bychom je rozdávali po kokinech).
Včera mi paní volala, že to vyšlo, že si mám přijet do Holešova, že tam budu mít nachystané dvě krabičky.
Tak jsme s Vojtou sedli na bus a když jsme přijeli do SFINXu, myslel jsem, že se složím. Čekaly nás tam dvě bedny všech možných výrobků z Holešova - od BON PARI, přes LENTILKY a moc druhů želé až po HAŠLERKY a různé MENTOLKY.
Takže když ne všichni tak určitě minimálně většina dětiček dostane po pytlíku bombónů a ty extra hodné ještě omalovánky
~k~
Radek+Hanka, Michael (03/07) 50592
16.10.2008 16:52:20
Ahoj všem,

Rostíku, to víš, že žiju. Zrovna před včerem jsme sem po delší době koukli, ale nějak se mi nepodařilo najít přihlašovací údaje :-) Dnes jsem zase nakoukl, co nového a už mi to nedalo a asi 20 minut pátrání mi přineslo úspěch.

My už pár dní přemýšlíme, že se vám ozveme a uděláme si výlet na návštěvu k vám do Kojetína- tedy pokud se vám to bude hodit. Rádi bychom zase Tebe, Sylvu a děti viděli. No tento víkend jsme ještě vytíženi, ale pak celkem kdykoli, takže dejte vědět, pokud vám nějaký termín bude vyhovovat, tak něco vymyslíme.

O vláčcích taky uvažujeme. Sice celou sobotu jsme pryč a i v neděli mám nějaké povinnosti, ale určitá teoretická možnost, že bychom se objevili, tu je. Slibovat ale nemůžu :-(

Radek, HAnka a Míša ~s~
Leonie + 2 lvíčata 70868
16.10.2008 16:20:59
Adrien, já taky vezmu nějaký hračky. To by nevydrželi. Snad se o ně nebudou rvát~j~:-D
Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna 33874
16.10.2008 13:45:09
ADRIEN - No, z okýnka asi ne, ale ve vlaku to cestujícím říkám celkem často...

Rosťa
ADRIEN 21343
16.10.2008 13:23:11
Rosti, díky za pozvání na mašinky. Budeš taky křičet z okýnka "Nezastavujeme, máme zpoždění...."?:-D
Leoni, doufejme, že budou chodit na cigárko ven. Ale přemýšlím, jaké vzít s sebou hračky, aby to ti prcci vydrželi co nejdýl.
Krakatice 22448
16.10.2008 11:45:25
tENTO VÍKEND, 18.-.19.10.
Zlata
  • 
16.10.2008 11:41:01
Ahojky, můžu mít na vás dotaz? Vy to tady určitě budete vědět: kdy je výlov tovač. rybníků?? Díky moc.
Krakatice 22448
16.10.2008 11:24:58
Rosťo, díky za info. My jsme zase, teda spíš pořád, nemocní, teď pro změnu Dominiček. Už se nám to vleče měsíc. Včera jsme byli opět u doktora, už tam jsme pečení, vaření;(( Takže s ním budu nejspíš doma a utrácet bude Lukášek s tatínkem:-)

Kdo se pojedete pokochat, přeji příjemnou zábavu a krásný víkend!
Leonie + 2 lvíčata 70868
16.10.2008 7:42:08
Adrien, musíte přijet na tu oslavu, přece mě tam nenecháš samotnou~g~~g~~g~~g~ Já bych zase někam píchla Viki, ale to by tchýně nepřežila, takže bude muset jet taky. Doufám, že tam nebudou hulit, ale snad né, snad budou chodit ven.....

Rosti, teď nemám čas, ale tvůj odkaz proštuduji a popřemýšlím, jestli bych nejela s dětma. Ale chtělo by to ještě s někým sama se mi jet nechce a taky chci mít fotku jako Blani v tom kupé~j~:-D:-D:-D:-D:-D
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 3436  [Dalších 2856 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.