Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
16.10.2008 2:20:12
Ahoj všichni, opět Vás zdraví váš noční pracovník
![]() Už mi tu z toho hrabe, tak se jdu odreagovat za Váma. Holky, buďte rády, že máte chlapáky doma. Já poslední dobou taky permanentně nestíhám a takovéto Vojtíškovo "tati, proč si se mnou nechceš hrát" mně úplně deptá Kolikrát i něco, pokud to jen trochu jde, vyškrtnu z programu abych byl doma, ale do toho zazvoní telefon a zas někdo jiný "Rosťo, víš, mně nejde počítač a zrovna nutně musím dodělat práci..."... a tak je to pořád Někdy mám pocit, že se na mně všichni domluvili ![]() A tak skoro jako spása jsou pro mně tyto noční, kdy můžu být přes den doma (byť dopoledne prospím - ale to je Vojta stejně ve školce). No a taky to má jinéí výhody, že - třeba nemusím delší čas vidět svou šéfku, teď třeba nemám denní v pracovní den skoro měsíc ![]() ![]() Teď v úterý jsem Vojtu omluvil ve školce a celé dopoledne jsme stavěli kolejiště na vláčky a skoro po roce jsme si zajezdili. Nádhera. Kéž by to tak šlo častěji... Jo jinak, maminy (a tatíni - Radku co je s Tebou ???), málem bych zapoměl VŠECHNY VÁS POZVAT na poslední letošní jízdy po tovačovské trati - viz. http://www.prototypy.cz/tovacovka/gifs/M131upoutV.jpg Budeme jezdit starým motoráčkem "Hurvínek" (ten celý červený jak jezdil ve Slunce-Seno) a já budu ve vlaku prodávat a štípat (staré lepenkové) jízdenky. No a jelikož jsme se s většinou z vás ani neviděli, myslím, že to je dobrá příležitost se setkat. Kočárky svezeme a s nakládkou i vykládkou pomůžeme ! Pro děti máme i nějaké omalovánky či pochutiny. A na samotném Výlovu Hradeckého rybníka, kvůli kterému budeme celý víkend do Tovačova jezdit, bude vyblbnutí pro děti taky hodně !!! Takže Vás všechny zve za KMD a ČD Rosťa |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
15.10.2008 21:29:42
Ahoj Leoni, to je fajn, že už ho máš doma. Teď Ti nastává péče o "třetí dítě", co? Ale vydržať a užívejte si společně strávený čas (byť omezený pohyb). Zrovna dneska jsem si říkala, jak se s naším tatínem už vidíme jen, když přijde pozdě z práce a dá maloškovi pusu na dobrou noc a v tu chvíli přišel (už v sedm večer) a oznámil mi, že je marod a jak to hooodně dlouho neudělal, tak si vzal neschopenku. Nemůže vůbec polykat, hlavu na rozpadnutí... Takže máme taky tatínka doma!
Takže v sobotu pojedu na oslavu taky bez manži (ovšem, jestli to od něj všichni nechytneme... ). Pozdravuj Dušana a ahoj! |
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
15.10.2008 19:40:31
Tak to je teda super po dlouhé době se ukážu a tady ani noha
![]() |
|
|
15.10.2008 13:20:58
Teda Leonie jestli ted tak doma trsáš tak to mají sousedi ohromnou radost
~jAle jsem ráda,že už budete spolu. |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
15.10.2008 11:10:14
Přerováci a Kojetíňáci, představte si, že teď mi volal Dušan a jede domůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů. Za chvíli ho přiveze sanitkaaaaaa a bude s náma doma.
![]() |
|
|
15.10.2008 10:21:42
Rosti
![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
14.10.2008 23:41:25
Protože je noc a slušní lidé pracují
![]() |
|
|
14.10.2008 20:05:47
PROČ TU NIKDO NEPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍŠEEEEEEEEEEEEEEEE, TO NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
![]() |
|
|
12.10.2008 20:36:07
tak jsme v tom zoo teda byli sice počasí nic moc(jsem vypydala jak zmokla slepice),ale jinak super.
ODS tam měla své zástupce tož jsme pobrali balonky můj a Zuzka dostali vestu na silnici,Pavlík čokoládky,když už si je platíme tak aspoň to zoo jsme měli zdarma ![]() |
|
|
12.10.2008 9:13:54
Páááájooooooooo, no kde si? vůbec sem nechodíš. Mi tu teda ale chybíš víš? No u mě te´d nehrozí ani zoo ani výstavy. Mám jiné starosti. Ale děti to odnáší. Jsou pořád po babičkách, mojí segře atd. A ty s nima nikam nejedou.....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.