Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pája,Pajík 20/2/07+Zuzka 11/94 | 62211 |
|
|
11.10.2008 14:09:24
Ahojky Leonie ted jsem se dočetla co se stalo manželovi je mi líto,že máš tak velké trápení,ale už je v Přerově a tam ho daj dohromady.Bude to chvilku trvat než se rozcvičí,ale ty jsi holka šikovná spolu to zvládnete.
Jinak tchyně říkala,že je zítra ZOO Kopček zadarmo tak kdyby měl někdo cestu kolem tak se tam potkáme jedeme hned ráno odpoledne to nemá cenu,protože náš mladý dlouho spí.jo a v Lipníku je dnes a zítra od 8:00do 17:00 zemědělská výstava jsou tam domácí zvířata(husy,slepice,králíci,holubi,...)a další zemědělské produkty tak kdo má zájem je to za Gymnáziem. |
| Leonie + 2 lvíčata | 70868 |
|
|
11.10.2008 10:50:47
Adrien tak to je k
![]() ![]() ![]() ![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
11.10.2008 8:12:39
Tak já mám taky perličku. Loni v létě na koupališti tam byla bývalá spolužačka a lámala jedno pivo za druhým, prokládala cigárama. Potom se zvedla z deky a šla ke kočárku, vytáhla miminko a kojila... Bylo mi toho malého tak líto...
Leoni, pokud budeme zdraví, pojedeme všichni, i Míša. |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
10.10.2008 22:52:49
Jo, jedna taková nám tu donedávna taky běhala, ale teď už je mimi na světě.
Nicméně ani dítě není motivací k tomu přestat si zapalovat jednu cigaretu o druhou... ...holt život je otázkou priorit... |
|
|
10.10.2008 19:49:57
Rosti, to víš, že manža pořád přemýšlí a přemýšlí a úplně čučím, jak chce abych byla s ním. Pořád někam utíkal, nechával mě věčne samotnou, jak byl doma, už zdrhal za tchýní a teď je rád, že mě má. Pořád mě hladí po ruce (to teda obvykle nedělal) atd. atd. Jsem ráda, že si na jednu stranu konečně uvědomil, že má i manželku. Všechno zlé je k něčemu dobré.
Adrien, jdete teda k tomu strýcovi na oslavu? já pořád váhám, jestli mám vzít i Viki. Jestli třeba neřeknu máti, aby jí pohlídala. Moc se mi tam s ní nechce.... Lucy beru určo. Jinak dnes jdu po městě a normálně těhotná matka s kočárem, další mimi na cestě (pupek jako blázen) a cigáro v hubě. ![]() ![]() ![]() No vypadalo to fakt otřesně.![]() ![]() ![]() |
| ADRIEN | 21343 |
|
|
10.10.2008 19:33:45
Leoni, já Ti psala na mail, že kdybys cokoliv potřebovala atd. atd. Jsem ráda, že už je to lepší, teď se nám málem zmrzačil další kamarád, je taky v Olomouci, pro změnu s rozdrceným kotníkem, taky prac. úraz. Hlavně, ať je vše v pohodě, moc na vás myslíme.
![]() |
| Rosťa & Sylvie & Vojta & Anna | 33874 |
|
|
10.10.2008 18:06:41
Tu jsme, neboj vnímáme.
Já se s rodinkou teprve teď vrátil z venku, chystali jsme písek a další věci na zítřejší omítání štítu... Je fajn, že máte tátu vpohodě, teď už to bude jen lepší a hlavní je, že budete spolu !!! V takováchto situacích si člověk nejlépe uvědomí, co pro něj ten druhý znamená a jak je důležitý ![]() Ahoj všem ! Kojetíňáci |
|
|
10.10.2008 17:52:31
KDE JSTE VŠICHNI OSTATNÍ? ROSTI, ADRIEN ATD. NO TO JE KONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEC
![]() ![]() ![]() |
|
|
10.10.2008 17:51:49
Teď jsem se teprve vrátila. uuuuuf od rána jsem v tahu. Manža už je v Přerově, už jsem za ním byla, pokoupila jsem mu co si naporoučel a měla jsem taaaaaaaaakovou radost, že je blízko. Zítra za ním zase jedu i s tchýní. Mamka bude hlídat.
Chtěl, abych si lehla vedle na postel (je na pokoji, kde jsou 3 postele) a byla tam s ním ![]() ![]() ![]() ![]() Nechtěl abych šla domů![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak co jsem tam byla, přišla rehabilitační sestra, musel vstát a projít se po chodbě, pak mi ukazovala, jak správně dávat korzet atd. Jo a když to dobře půjde, tak koncem příštího týdne ho pustí domů. Nikam ho ale já vozit nebudu, všude ho bude vozit sanitka. Nemůže sedět. Doma to bude záhul. Budu ho muset i sprchovat atd., No takže tak, ale mně to nevadí, nedá se nic dělat, hlavně že se nezabil, nebo nezmrzačil úplně.... |
| Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 | 15609 |
|
|
9.10.2008 21:53:36
Leoni, tak to je supr!!! Bude to lepší pro vás všechny. Holky taky můžou občas jet za tatínkem....Paráda. Tak hlavně, ať se pěkně hojí
![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.