Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Elsa |
| • |
28.3.2006 8:19:12
Díky za informaci.
|
| Dana |
| • |
28.3.2006 0:33:29
Myslím, že 2x do roka, pokud je to stejné jako u 4 letého.
|
| Elsa |
| • |
27.3.2006 14:17:07
Nemáte někdo prosím informaci o tom jak často má 7 leté dítě nárok na ortopedickou obuv hrazenou pojišťovnou? Děkuji.
|
| marzulinka | 28600 |
|
|
26.3.2006 15:24:01
Ahoj Pavle. Mohl bys prosím napsat něco víc o těch ortopedických ortézkách? Můj syn má vybočené paty z osy nohy, plochou nohu, špičky vtočené dovnitř a i kolínka se mu točí trochu dovnitř. Cvičíme Vojtu, ale nezabírá to . Konečně dostaneme ortopedické boty. Syn často zakopává při chůzi o své vlastní nohy ,a když se nesoustředí a někam utíka, tak běhá na stranu. Díky za radu.
|
| Dargo | 31991 |
|
|
2.3.2006 8:53:34
Pavle,
děkuji za radu.Nakonec nás ortoped poslal na vyšetření do fakultky v HK,tak jsem zvědavá jak tam pochodíme,ale rozhodně se na vše přeptám. Mě osobně bylo divné,že jak pediatr tak i náš ortopéd se neustále zmiňují jen o operativním řešení,což mě připadá zatím zabytečné. Rozhodně děkuji za tip a jak jsme dopadli určitě napíšu..díky. |
| Pavel |
| • |
1.3.2006 15:18:19
vlozky od fy Ortopedica moc lecebny efekt pro deti nemaji. Jsou to jen 2 placky kuze a mezitim jen plocha teliska. Paticka neni zapustena. Takze pro deti s nozickami do O nebo do X existuji ucinnejsi (a levnejsi) typy se zapustenou patickou.
Pavel |
| Pavel |
| • |
1.3.2006 15:11:21
Zdravim,
zkusenost se zminovanym doktorem nemam, ale zrejme patri k distributorum jisteho typu vlozek, jejichz lecebny efekt neni jiny, pripadne lepsi nez u jinych typu ortopedickych vlozek. Kratce.... je v tom byznis. Bezne se cena vlozek pohybuje tak od 400,- do 2000,-. Ale ty drazši, to uz je na nejake ohromne deformity ci vady nohou. Slozitejsi ortopedicke vlozky pro deti jsou tak do 700-800 Kc, bezne kolem 400,- az 500,-. Kdyz na to prispiva pojistovna, tak je to 300 Kc na kod 05250, 80% ceny na kod 00971 nebo plne hrazene na kod 00960. Pavel |
| Pavel |
| • |
1.3.2006 15:03:16
Zdravim,
na vbocene malicky ale i na jine deformity nejen nohou se daji zhotovit jednoduche ortezky, ktere drzi prsty v potrebnem postaveni. U malych deti je to tak na dobu nekolika mesicu v noci, pri spanku. To by to melo napravit. Takze nejlepe k detskemu ortopedovi navic k takovemu, ktery se v tom vyzna, ktery zna ortopedicke pomucky. Pavel |
| Alča, Julča |
| • |
31.1.2006 14:10:41
Alice a Dančo,
děkuju Vám za rady. Bohužel jsme byli teď nemocný, ale hned příští týden začneme oběhávat doktory. Zkusím toho neurologa a a pak zkusím sehnat nějaký rehablitace. Uvidím, jak pochodím , co nám řeknou a dám pak vědět. Něco se s tím snad bude moct dát dělat, protože jako vrozenou vadu bych to neviděla. Muselo se jí to začít křivit nejspíš když začala chodit. Začala totiž už v 10 měsících chodit sama a je na svůj věk dost veliká. Tak jestli to na ty kolení klouby nebyla moc veliká zátěž. Až budu vědět víc, ozvu se. Díky a ahoj. Alča |
| Moňa+kluk+holka | 33644 |
|
|
25.1.2006 14:01:26
Dargo napsala jsem ti mejla.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.