| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ploché nohy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 917  [Dalších 217 >>]
Elsa
  • 
28.3.2006 8:19:12
Díky za informaci.
Dana
  • 
28.3.2006 0:33:29
Myslím, že 2x do roka, pokud je to stejné jako u 4 letého.
Elsa
  • 
27.3.2006 14:17:07
Nemáte někdo prosím informaci o tom jak často má 7 leté dítě nárok na ortopedickou obuv hrazenou pojišťovnou? Děkuji.
marzulinka 28600
26.3.2006 15:24:01
Ahoj Pavle. Mohl bys prosím napsat něco víc o těch ortopedických ortézkách? Můj syn má vybočené paty z osy nohy, plochou nohu, špičky vtočené dovnitř a i kolínka se mu točí trochu dovnitř. Cvičíme Vojtu, ale nezabírá to . Konečně dostaneme ortopedické boty. Syn často zakopává při chůzi o své vlastní nohy ,a když se nesoustředí a někam utíka, tak běhá na stranu. Díky za radu.
Dargo 31991
2.3.2006 8:53:34
Pavle,
děkuji za radu.Nakonec nás ortoped poslal na vyšetření do fakultky v HK,tak jsem zvědavá jak tam pochodíme,ale rozhodně se na vše přeptám.
Mě osobně bylo divné,že jak pediatr tak i náš ortopéd se neustále zmiňují jen o operativním řešení,což mě připadá zatím zabytečné.
Rozhodně děkuji za tip a jak jsme dopadli určitě napíšu..díky.
Pavel
  • 
1.3.2006 15:18:19
vlozky od fy Ortopedica moc lecebny efekt pro deti nemaji. Jsou to jen 2 placky kuze a mezitim jen plocha teliska. Paticka neni zapustena. Takze pro deti s nozickami do O nebo do X existuji ucinnejsi (a levnejsi) typy se zapustenou patickou.
Pavel
Pavel
  • 
1.3.2006 15:11:21
Zdravim,
zkusenost se zminovanym doktorem nemam, ale zrejme patri k distributorum jisteho typu vlozek, jejichz lecebny efekt neni jiny, pripadne lepsi nez u jinych typu ortopedickych vlozek. Kratce.... je v tom byznis. Bezne se cena vlozek pohybuje tak od 400,- do 2000,-. Ale ty drazši, to uz je na nejake ohromne deformity ci vady nohou. Slozitejsi ortopedicke vlozky pro deti jsou tak do 700-800 Kc, bezne kolem 400,- az 500,-. Kdyz na to prispiva pojistovna, tak je to 300 Kc na kod 05250, 80% ceny na kod 00971 nebo plne hrazene na kod 00960.
Pavel
Pavel
  • 
1.3.2006 15:03:16
Zdravim,
na vbocene malicky ale i na jine deformity nejen nohou se daji zhotovit jednoduche ortezky, ktere drzi prsty v potrebnem postaveni. U malych deti je to tak na dobu nekolika mesicu v noci, pri spanku. To by to melo napravit. Takze nejlepe k detskemu ortopedovi navic k takovemu, ktery se v tom vyzna, ktery zna ortopedicke pomucky.
Pavel
Alča, Julča
  • 
31.1.2006 14:10:41
Alice a Dančo,

děkuju Vám za rady. Bohužel jsme byli teď nemocný, ale hned příští týden začneme oběhávat doktory. Zkusím toho neurologa a a pak zkusím sehnat nějaký rehablitace. Uvidím, jak pochodím , co nám řeknou a dám pak vědět. Něco se s tím snad bude moct dát dělat, protože jako vrozenou vadu bych to neviděla. Muselo se jí to začít křivit nejspíš když začala chodit. Začala totiž už v 10 měsících chodit sama a je na svůj věk dost veliká. Tak jestli to na ty kolení klouby nebyla moc veliká zátěž. Až budu vědět víc, ozvu se.
Díky a ahoj. Alča
Moňa+kluk+holka 33644
25.1.2006 14:01:26
Dargo napsala jsem ti mejla.
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 917  [Dalších 217 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.