Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gappa | 33907 |
|
|
14.10.2005 14:42:30
|
| Gappa | 33907 |
|
|
13.10.2005 23:45:14
Chodíme s klukem na ortopedii kvůli plochým nohám a musí nosit vložky do bot. Do teď jsme chodili do jedné zdrav. prodejny na Praze 7, kde nám je dělali, ale nejsme s nimi moc spokojení....posledně je udělali o číslo menší.
Chtěla jsem se zeptat jestli nemáte zkušenost s nějakou jinou prodejnou?? |
| ikhlj |
| • |
15.7.2005 9:54:54
![]() |
| Dáša |
| • |
7.6.2005 20:13:16
Omlouvám se, že odpovídám až teď, ale dlouho jsem se nedívala na tuto rubriku a byla jsem i pryč. Já jsem si tu knihu zapůjčila v knihovně na Smichově. Nevim jestli se dá koupit v knihkupectví.
|
| Lída |
| • |
25.5.2005 11:54:27
Jano, moc děkuju za vyčerpávající odpověď, v červnu jdu k ortopedovi domluvit operaci, tak jsem aspoň chytřejší. Teď už mi je jasné, že obě nohy najednou je nesmysl. Díky moc.Lída
|
| Jana |
| • |
23.5.2005 15:33:10
Lído...Najednou vám to nejspíš neudělají a ani bych to nedoporučovala!!!! Operaci mi provedli v narkóze, ale dělá se to i v lokálním umrtvení....to jsem odmítla!!! Poslouchat jak mi sekají kost...brrrr! Druhý den po operaci jsem jela domů. Bolelo to docela dlouho, ale byla to taková tupá bolest, opravdu se to dalo vydržet. Takže jsem to ani pak netlumila léky, které mi předepsali. V každém případě se na operovanou nohu nesmí šest týdnů stoupnout, chodí se o berlích. Takže si dost dobře nedokážu představit, jak by jste se asi pohybovala po operaci obou nohou. I s jednou je to velmi omezující...nemít svého manžela, nešla bych do toho!!! Dost se kolem mě i našich dětí nachodil.
Ale to je má zkušenost! Je totiž spousta typu operace haluxu, záleží na stavu kostí, věku a jiných aspektech. U mne prováděli zákrok dle Austina... Je to trochu radikálnější zásah, vyžadující delší hojení. Jsou i lehčí zákroky (dle Schedeho...např.) a u těch je asi hojení o něco málo kratší.. Ale více vám určitě poví ortoped, každý lékař na to má svůj názor, takže možná vám odpoví jinak. Ale opravdu bych vám doporučovala vyzkoušet nejdříve jednu nohu a za rok třeba druhou... Hodně štěstí Jana. |
| Jana |
| • |
23.5.2005 15:31:20
Lído...Najednou vám to nejspíš neudělají a ani bych to nedoporučovala!!!! Operaci mi provedli v narkóze, ale dělá se to i v lokálním umrtvení....to jsem odmítla!!! Poslouchat jak mi sekají kost...brrrr! Druhý den po operaci jsem jela domů. Bolelo to docela dlouho, ale byla to taková tupá bolest, opravdu se to dalo vydržet. Takže jsem to ani pak netlumila léky, které mi předepsali. V každém případě se na operovanou nohu nesmí šest týdnů stoupnout, chodí se o berlích. Takže si dost dobře nedokážu představit, jak by jste se asi pohybovala po operaci obou nohou. I s jednou je to velmi omezující...nemít svého manžela, nešla bych do toho!!! Dost se kolem mě i našich dětí nachodil.
Ale to je má zkušenost! Je totiž spousta typu operace haluxu, záleží na stavu kostí, věku a jiných aspektech. U mne prováděli zákrok dle Austina... Je to trochu radikálnější zásah, vyžadující delší hojení. Jsou i lehčí zákroky (dle Schedeho...např.) a u těch je asi hojení o něco málo kratší.. Ale více vám určitě poví ortoped, každý lékař na to má svůj názor, takže možná vám odpoví jinak. Ale opravdu bych vám doporučovala vyzkoušet nejdříve jednu nohu a za rok třeba druhou... Hodně štěstí Jana. |
| Lída |
| • |
23.5.2005 12:31:28
chystám se také na operaci haluxu, mám je na obou nohách a chtěla bych, aby mi udělali obě nohy najednou. Jak moc to bolí po operaci? A jak dlouho trvá léčba. Dělali vám to ambulantně nebo
jste byla hospitalizovaná? Děkuji za odpověď. L |
| Mirasol, Neli04, Mája07 | 30069 |
|
|
15.5.2005 15:26:41
Ahoj,
sice nemám dotaz na ploché nohy, ale nevím, kam se obrátit. Jaké by měly být správné dětské botičky? Tvrdá, měkká podrážka? Podrážka uvnitř boty má být rovná nebo už tvarovaná? Každý mi říká něco jiného. Děkuju |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.