| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna o Norsku

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 33136  [Dalších 32856 >>]
vlad. 38059
24.1.2022 11:12:10
"Nejvíce mi na případu nejvíce vadilo/vadí, že kluci nebyli dány do výchovy prarodičům."

Neznámá, ano, separace od původní rodiny je pro mně až nepochopitelná, přitom rodina měla zájem děti vychovávat.
neznámá 91073
24.1.2022 10:59:00
Necítím, od začátku pani Michalákové nevěřím, působí na mě dost falešně, sice to jsou moje dojmy dle sympatií, ale většinou vycházejí....
Pokud soud pro lidská práva rozhodl tak jak rozhodl, asi v rodině byl dost velký problém.
Nejvíce mi na případu nejvíce vadilo/vadí, že kluci nebyli dány do výchovy prarodičům.
libik 142094
24.1.2022 10:58:48
Ropucho, já tam vidím i jistý druh nacionalismu, český občan versus norský sytém~d~
Ropucha + 2 120300
24.1.2022 10:56:40
"proč se všechny soudy včetně Evropského soudu pro lidská práva nepřišly zeptat na Rodinu, jak to vlastně bylo"

Tak nějak.
Je to asi lidská přirozenost, spřádat vlastní konstrukce, a soukromě si každý můžete myslet, co chce, o osudech cizích lidí stejně jako třeba o virových nákazách, ale jsou to jen pavlačové řeči.
Pouze z mediálních zpráv nelze spolehlivě posoudit nic.
Ropucha + 2 120300
24.1.2022 10:47:53
"proč si ty oběti pořizují s násilníkem další děti, to taky nechápu"

Protože jim nebylo dáno? Inteligence, úsudku, výchovy, zázemí, vůle ...?
Ze pozice inteligentního, sociálně dobře situovaného člověka se to samozřejmě snadno odsoudí jako "je blbá".
Ale společnost by se měla umět postarat o slabé kusy, slabé ve všech ohledech.
Konzerva 153011
24.1.2022 10:46:45
Yuki,

ale tak snad i když si nevydělá na to, aby mohla s dětmi žít, tak snad má právo se s dětmi vídat, ne?

Já znám případ, že děti by měl mít otec, ale nemůže/nechce s nimi žít, to neumím posoudit, prostě děti jsou v děcáku, ale s otcem se vídají a jezdí za ním a přespávají u něj.
Gladya, bývalá dasa, 63023
24.1.2022 10:41:18
Přesně tak. My máme asi tendenci vidět hned soudrušku Zubatou, jak nám odvádá děti. A když dojde k takové tragédii, kterou zmiňuješ, pohoršujeme se nad nevšímavosti okolí a nečinností OSPOD.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
24.1.2022 10:40:37
gladyo, v konkrétním případě se píše o dvojčatech a starším dítěti... odebrali nejprve dvojčata a až pak starší dítě... on násilník nemusí být násilník (chovat se tak) od počátku, klidně to přijde až s časem, kdy si ta ženská pořád pamatuje, že to byl dřív fajn chlap... a tak klidně zkusí další dítě, coby "vylepšení vztahu" (nikdy jsem nepochopila tu logiku, leč je to bohužel časté)... no jsou z toho dvojčata...
ostatně i u násilníků se může prostě střídat horší a lepší období a ženská snadno podlehne dojmu, že tentokrát už bude hodný pořád, že to bylo naposledy...
prostě mě podobné "soudy" tak nějak dráždí svým nepochopením a mám dojem, že kdykoliv si pak něco podobného přečte ženská, které se to týká, utvrzuje ji to v pocitech, že ona je ta špatná a vlastně si nic lepšího nezaslouží...
Balbína 99798
24.1.2022 10:39:13
V podstate se myslim porad to stejne - nikdo z nas presne nevi, co se stalo. Nerozumim tomu, proc deti rozdelili.
Mentalita v ruznych statech je velmi odlisna a hlavni co jsem si z teto kauzy odnesla je, ze clovek si vazne musi rozmyslet, v jake zemi porodi deti a v jake zemi s nimi bude zit.
Nepodcenovat to.
Ennywan 4062
24.1.2022 10:26:22
Jako přiznám se, že mě to taky dostalo. Ten soud je to nejvíc, co může být. Fakt pracuje tak špatně nebo bylo něco špatně u Michalákové? Nevím, kde je pravda. Klukům dětství nikdo nevrátí :-( Věřím, že o Michalákových bude jednou film.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 33136  [Dalších 32856 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.