Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hortensie | 56767 |
|
|
10.12.2009 8:00:50
Milá Dali a všechny ostatní,
všechny ze srdce zdravím. Dali, noční chmury jsou zrádné, člověku připadá vše tak beznadějné a bezvýchodné. Moc dobře znám. Snad už tě teď pohltil vír pracovního procesu a je trochu lépe. ![]() Stručnou zprávu o stavu unie u nás zkusím dodat později, teď se jdu "radit" na poradu. Kapradino, žádné omluvy. Při tvém zápřahu bych nedokázala zorganizovat nic. Však já někdy ty tvoje berušky uvidím . |
| tinas | 8544 |
|
|
9.12.2009 20:18:39
Ahoj,
zdravím všechny starušky. ![]() Já jsem teď několik dní nebyla na netu,protože nám klekl comp. Manžel chtěl rozšířit operační paměť,zasunul je tam a konec,tak se tu s tím několik dní moil,ale zvítězil. Také nám dodělávali ty skříně a musím vám říct,že jsem z toho fakt na prášky. Takový neskutečný peníze za to chtějí a tak to odfláknou,že je mi stydno za ně,že odevzdají takovou práci. Několikrát jsem je to nechala předělat a pak už jsem rezignovala. No chápejte pozvete je,aby provedli opravu a oni vám místo toho tu skříň prorazí na dalších dvou místech. To mi fakt hlava nebere. ![]() ![]() Ale,abych jenom nenaříkala,také jsme teĎ předevčírem byli v divadle a musím říct,že to bylo moc hezké. Bylo to ve Švandově divadle na hře"Kdo je tady ředitel". Opravdu jsem si to užila. V hlavní roli byl Michal Dlouhý a musím před ním smeknout je to opravdu Pan herec. No a uklizeno nemám,protože teprve uklízíme z krabic ty věci do skříní,do toho řešíme další provozní věci,nakupujeme vánoční dárky atd. Právě jsem dopekla 12 plech lineckého. Nazdobené,ale ještě nemám nic. Jediné hotovové cukroví jsou vanilkové rohlíčky,protože ty se jenom obalují v cukru. ![]() No a jinak se máme dobře. Všichni jsme konečně zdraví,tak doufám,že to tak zůstane i když Naty hlásila,že jich ve třídě nějak moc ubývá. Snad se nám to už vyhne. No nic, musím razit s chlupišťákem ven je jeho čas a už tu podupává. ![]() |
| Kapradina | 34186 |
|
|
9.12.2009 17:55:36
Ahoj Dali,
krásně si zavzpomínala na časy minulé, také se mi zastesklo po tom všem ... jo, jo holky nám utekly o pár řádků výš a tam je to pro mě nepřehledné a popravdě se moc nechytám ... také toho času není tolik, abych byla v obraze, tady u "nás" je to takové komornější ... tak holky co je u vás nového? U nás je permanentní kolotoč skládající se z papání, kakání, čůrání a spinkání ... občas se mi podaří do toho nějaká malá vsuvka, ale spíš se vše točí kolem holek. Zatím se "jen" plazí, nelezou, nesedí - jsem v klidu, snad to do roka také přijde. Karolínka má 2 zuby, Kačenka 4. Občas se už vnímají a i si chvilku zalumpačí spolu, ale spíš si zatím nevědomky ubližují jako tahání za vlásky, za naušnice, dloubání do očí a tak ... Už se moc těším, až budou trošku větší, že s nimi bude jiná legrace a budeme více mobilnější. Tímto se omlouvám Hortenzijce, že z toho našeho podzimního setkání sešlo a já nejsem schopná zorganizovat setkání nové. Tak snad po zimě to bude i venku vlídněji i když tahle zima je k nám, co musíme korzovat min. 2 hodiny venku zatím velmi příznivá ... letos mi ani ten mráz a sníh nechybí. Pečeno nemám zatím vůbec nic, o úklidu ani nemluvě, dárečky jsou vesměs všechny doma díky internetu, teď průběžně po večerech balím. Já už se strašně moc těším, až se vyslím celou noc, ale kdy to bude si nějak netroufám odhadnout ... |
| Dali a Harry | 15122 |
|
|
9.12.2009 14:11:18
omluvte chyby, bulím...ta diskuze zhasla když mi bylo zase o rok víc...
|
| Dali a Harry | 15122 |
|
|
9.12.2009 14:09:40
je tu ještě někdo? V noci jsem nemohla spát a jak jsem tak posouvala ručičky na budíku, myslela jsem i na vás - nás. Co jsme toho tady napovídaly, kolikrát jsme byla i nejukecanější diskuze, většinou když se povídalo o knížkách. Jak jsme pekly cukroví, těšily se na jaro a dokonce čarovaly "ženichy", Agátko vzpomínáš, jak jsi scháněla tulipán? Jak jsme se těšily z dobrých zpráv a byli smutné, když se něco nedařilo. Vím, doba přinesla spoustu starostí, děti dorůstly a najednou si nemáme co říct. A mě se po vás zastesklo v té smutné noci. Tak se stavte, třeba jen na chvilku, vždyť to některé nemáte daleko, jen o pár řádků níž.
Dali |
| tinas | 8544 |
|
|
18.11.2009 16:39:01
Ahoj holky,
tak jsem zpět po dvou hodinovém čekání v přeplněné čekárně dětské ordinace. Fujtajbl tam asi muselo být bacilů. Kdo tam šel zdravý zcela jistě si odnášel domů nějakého toho hopšuďáka. Fuj. Prý už druhý týden to takhle vypadá. Je to nějaká hnusná viróza říkala doktorka,podle příznaků je to to co jsem měla v týdnu a co mě ještě stále trápí. Kašel a rýma to je fakt humus. Takže pokud můžete narvěte do sebe co nejvíc vitamínů,protože je toho evidentně všude plno. ![]() |
| tinas | 8544 |
|
|
18.11.2009 10:46:48
Ahojky,tak jak jste si užívaly volna?
My jsme nakonec jeli za teplem do toho Tropical Islandu v Německu. Bylo to moc hezké a myslím,že dětem se to líbilo. Bohužel bungalov nebo ten stan na pláži se musí rezervovat dlouho do předu,takže jsme tam nespali,ale jeli jsme do nedalekého hotelu.Bohužel všichni tři děsně kašleme,takže po škole beru děti k doktorce,aby je poslechla a doporučila něco na vykašlávání,protože dejcháky nezabírají.:-( No uvidíme co na to doktorka. Asi bychom fakt potřebovali to teploučko a vlhko,co bylo v tom aquaparku,protože tam se nám dýchalo mnohem líp a i ten kašel byl mnohem snesitelnější.Ach jo už,aby bylo teplo. 17.listopad jsem letos nějak zazdila. Abych se přiznala jsem zklamaná z lidía naší společnosti a tak se mi ani nechce vzpomínat. Naše společnost evidentně nedozrála na to,aby si vážila a docenila pravý význam slova demokracie. V zemi,kde si lidé přejí práva,ale povinnosti ignorují to ani jinak vypadat nemůže. ![]() |
| nicnic | 15051 |
|
14.11.2009 10:36:43
Tak jsem si říkala, jak to pojmeme, pokud dostaneme mexickou chřipku...
Zítra nakoupím zásoby a navařím do mrazáku. V pondělí koupím léky do zásoby. Tady už ani nejde o to, že jsme samy, myslím, že tu chřipku většinou dostanou celé rodiny a může se přestat fungovat. Všem Vám přeji, aby se Vám to vyhnulo. Máte Vy nějaké recepty? PS. My bydlíme ve čtvrtém patře bez výtahu, obávám se, že nějaký zásah doktora je předem odsouzen k neúspěchu. |
| nicnic | 15051 |
|
14.11.2009 10:19:09
Ahoj Jani,
taky tě moc ráda vidím. Jak se máte? Jak prospívají děti? Co ty? |
| tinas | 8544 |
|
|
12.11.2009 17:32:30
Tak je vyřešeno. Péťa přišel ze školy s tím,že mu neí dobře a,že zvracel,tak jsem paní učitelce cinkla s dotazem,zda bude na tř. schlzce něco tak zásadního,abych u toho nemohla chybět. Vzhledem k tomu,že N. je bez problémů,tak tam prý nemusím,takže zůstávám doma. Hurá alespoň nebudu muset svoje bacily roznhášet dál. Postel mám ovšem obsazenou synkem,tak tam nemůžu.
No tak alespoň půjdu naloupat ovoce,abychom si daly vitamínovou bombu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.