| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Klub starých paní a pánů

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 15522  [Dalších 15102 >>]
tinas 8544
12.11.2009 12:32:31
No ,když to vidíš takhle,tak to pak chápu,že prcháš do klidu do práce.~t~

Já jsem ko. Skoro mám fakt pocit,že nemám angínu,ale nějakou hnusnou chřipajznu. Hlava mi třeští,teče mi z nosu a nechce se mi vůbec nic,než padnout do postele. Za chvilku ovšem musím zase sednout za volant a jet pro Naty,pak úkol,vyvenčit chlupíka a zase na chvilku padnu,než budu muset na třídní schůzku.Ještě že ta Naty je tak hodná a nečeká mě žádná katastrofa na té tř. schůzce. Péťa má dnes narozeniny a já jsem taková lemra,že jsem mu ani dort neupekla. On má dnes školu stejně do čtyř,takže dorazí nejdříve v pět domů a oslava bude až o víkendu,ale stejně. Dostal jenom dárek a dort ne. Stydím se to se ještě nikdy nestalo. Budu se muset stavit alespoň nekde v cukrárně a koupím mu alespoň zákusek. On jí jenom rakvičku nebo harlekýna,tak to snad budou mít.Tak zatím pa jdu se oblékat a vyrazím pro tu Naty.
Hortensie 56767
11.11.2009 18:10:41
No přece v práci. ~y~
Srovnej: starý a mladý puboš doma x klid o svátku v práci. Jasná volba. ~j~~z~
tinas 8544
11.11.2009 16:24:55
Zase práce? Kdy odpočíváš?
Hortensie 56767
11.11.2009 16:02:58
Jo, a na volno plánuju práci~;). Jako že v práci~2~. Bude tady hezky útulno, klid, ticho - spoustu toho stihnu.~:-D
Hortensie 56767
11.11.2009 16:00:08
Ajko,
tvůj optimismus je nezdolný. ~:-D Taky držím palce, aby druhá operace proběhla dobře.

Janino,
jen tu masáž vyzkoušej.~;) Úplně tě při ní nerozšlapou (doufám~;)) a budeš mít zážitek k vyprávění.~y~~t~~2~

Tinas,
dárky opravdu povedené.~:-D
JaninaH 12107
11.11.2009 12:46:05
Ajko, to je skvělé, že se operace podařila, držím palce, ať i ta další se podaří ~x~
Tinas, mrkni prosím tě do Fem., jestli mě můžeš povzbudit nebo naopak vystrašit ~;)
J.
tinas 8544
11.11.2009 12:41:35
Ahoj holky,
tak mě dostihla nemoc. Od včera mám atb prý angína,ale je to nějaká divná angína,protože k tomu bolení v krku se mi dnes ještě spustila rýma a bolí mě celej člověk,takže to vypadá spíš na chřipku. Ach jo a to jsme chtěli na ten prodloužený víkend odjet za teplem.
Já už se fakt bojím cokoliv plánovat,protože nám do toho vždycky něco skočí.~n~

A co vy co plánujete na to volno?

Ajko,já vím,že by mohlo být hůř,ale myslela jsem,že už to budete mít dobré. ~x~
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
10.11.2009 13:39:38
Tinas, můžebýt hůř...já si pořád říkám, že je super, že je vada odstranitelná~b~
tinas 8544
10.11.2009 12:33:21
Ahoj.

Teda Ajko,to jsou zase zprávy.~a~
Tak moc držím palce ať je malá co nejvíc v pohodě a ty taky. Je mi jasné,jaký nápor na nervy to musí být + Kuba,Maki,domácnost atd. ~x~~x~~x~
Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 18094
10.11.2009 11:54:58
jsem zpět z ostravské fakultní nemocnice....hodinu jsem čekala na dětské nefrologii, než došla dr. a hodinu a 15minut jsme byly v ordinaci...Adélka má na neoperované ledvině horší nález než měla....konzultovala to s Olomoucí, rovnou s dr. Šmakalem,který Adi operoval, půjde na operaci už v lednu...původně jsme měly nástup 18.1. k vyšetření, ale prý to nebude třeba dělat....hned někdy po novém roce,na operaci, je to akutní..kdyby dostala zánět, mohla by o ledvinu přijít...je třeba operovat, co nejdříve....Ta paní doktorka je moooc příjemná, říkala mi, že vůbec nechápe, že se jí dítko s tak těžkým postižením ledvin dostalo do péče až v 9-ti měsících...nejdříve nás pozvali do porodnice v měsíci a ve dvou na kontrolu a potom rovnou do Olomouce...Porodnice je hned vedlejší budova a oni nepředali do péče nefrologie, tak nemocné miminko.....Ona paní doktorka jim prý pořád říká, že tak nemocné dětí mají předávat rovnou jí....chodily bychom na kontrolní ultrazvuk každý měsíc....Není prý na co čekat s operací, zázrak, že by se to zlepšilo se nestává, za dobu její lekářské praxe, nikdy nikomu zlepšení nenastalo....dělá dětskou nefrologii už dlouhá léta, dle mého odhadu jí je tak 45let...specializuje se přímo na hydronefrozu ledvin a refluxy, což je přímo naše dignoza....

Jediné a super dnešní pozitivum je, že operovaná ledvina nemá zvětšenou ledvinovou pánvičku, tudíž se moč nevrací zpět a operace se PODAŘILA
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 15522  [Dalších 15102 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.