Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| AlaKs | 15990 |
|
|
9.11.2009 15:51:28
No já nevím, někdy mi připadá, že je to spíš tím, že nic nevyžaduji. I když samozřejmě Bára vzorně chodí do školy, zbytečně neutrácí (u nás není z čeho). S pořádkem je to horší, ale protože nás rodiče kvůli pořádku neustále buzerovali, a já to nesnášela, nechávám ji v jejím pokoji a v její skříni zcela volnou ruku. A taky si myslím (trochu hříšně), že konflikty vyvolávají spíš otcové - chlapi hůř snášejí jiné názory než svoje. Prostě u nás není trojúhelník ani proti sobě stojící dvojice jak to bývá v úplných rodinách obvyklé. Jsme dvě ženy a ty se většinou domluví
. Ale plně tě Ajko chápu, taky bych měla o syna strach a měla bych ho raději doma. |
| Hortensie | 56767 |
|
|
9.11.2009 14:50:58
Ajko,
snad se blýská na lepší časy s Kubou. Álo, vy dvě s Janinou nemáte vůbec nic k probírání o těžkostech soužití s dospělými dětmi - takové vzorné dospělé dětičky hned tak někdo nemá. Přeju vám to a tiše maloučko závidím . |
| AlaKs | 15990 |
|
|
9.11.2009 8:27:54
Soužití s dospělými dětmi je těžké. S Janinou to probíráme pořád dokola... Bez valných výsledků
![]() |
| Ajka Kuba 89, Maki 96, Adi 09 | 18094 |
|
|
7.11.2009 19:09:28
tak se dneska stavil Kuba domů...viděla jsem ho po 25ti dnech..... vypadal naprosto normálně a v pohodě, tak jsem si oddechla....chtěla jsem, aby se nastěhoval domů, aspoň než se vylíže ze všech průšvihů, ale nechce, že bydlí u kamaráda..celou dobu, dvě a pl hodiny, co tu byl, nosil Adinku...asi mu chybí
|
| tinas | 8544 |
|
|
4.11.2009 11:47:01
Ahoj holky,
taky u vás tak nechutně leje? ![]() Já už jsem z toho počasí úplně ko.Fakt není nic hnusnějšího,než tohle počasí.Náš golfový trenér se akorát vrátil z Turecka z Antalaye a říkal,že nejhnusněji tam bylo 28C. Dopoledne hráli a odpoledne se koupali v moři a tady je takovýhle hnus. Dáša mi ráno psala,že u nich dokonce napadl sníh. Fujtajbl! Už,aby byl alespoň duben a vidina toho,že bude zase hezky. Venku je hnusně a v obchodech mě deprimuje ta vánoční masáž už od října. To je fakt na pakošku ta výzdoba je dělaná čím dál tím dřív. No nic, jedu pro Naty do školy,tak zatím ahoj ![]() |
|
|
3.11.2009 16:44:32
on teďka začal..je v prním...vloni maturoval a rok si dal pauzu....že prý si nás chce užít, když dělal střední, vůbec nikam s námi nejezdil...ale stejně mu to nedalo a letos si podal přihlášku...
|
| Hortensie | 56767 |
|
|
2.11.2009 15:00:31
Ajko,
tvého manžela obdivuju, jakož i všechny ostatní, co při zaměstnání studují. Je skvělé, že ho to tak baví. A s tou matematikou mi to připomíná naše studenty informatiky, taky mnozí matematiku nemusí ![]() Tvůj manžel je v jakém ročníku - druhém? |
|
|
2.11.2009 7:55:19
Hortenzie, Maki bude 13 let 7.12., takže krásně držíš myšlenku
![]() Manžel začal dělat dálkově výšku, docela záhul, dělá informatiku, což je jeho milovaný obor, ale matematika už méně milovaná.....ale on je tak ctižádostivý, že to nejspíš dá...říkal,že když tak aspoň bakálaře. Fandím mu, já bych do toho už nešla, i když mě lákal, že při mateřské se studuje určitě nejlíp...musela by to být škola bez matiky , on ani netouží po titulu, jako po tom, že dělá obor, který ho strašně baví, ve kterém pracuje.... |
| Hortensie | 56767 |
|
|
1.11.2009 18:48:58
Ajko,
to je tedy, uf, uf něco! Veřejně prospěšné práce jsem považovala za dobrou věc, ale koukám, že se tam - díky "kolegům" - lze přiučit hlavně jak obcházet kde co a parazitovat na těch, co pracují. Asi moc dobře děláš, že se snažíš moc si nepřipouštět, co s Kubou je, vím jak tě to asi trápí, ale stejně nemůžeš doopravdy pořádně něco udělat. Kdyby se k tobě nechoval špatně, měla bych tendeci říct, že třeba to jeho "vše má na háku" je možná trochu strach a touha, abys mu poradila a podala mateřskou pomocnou ruku; jenže když to chlapečci přeženou a chovají se moc hrubě a ošklivě, tak mají smůlu. I když to asi bolí víc mámu než je samotné. Tak ať je dobře aspoň s Maki a maličkou. Maki je kolik - 13? Omlouvám se, neudržím ani vlastní myšlenku, natož věk dětí kamarádek. ![]() ![]() A co manžel, už dostudoval? Nebo studuji dál? |
| tinas | 8544 |
|
|
31.10.2009 18:41:11
Ajko.
![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.