| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Auto

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 28650  [Dalších 28580 >>]
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
31.10.2024 9:27:20
tinko, tohle je bohužel argument použitelný pro každý pokrok ~d~
to je jako bys řekla, že ústřední topení svádí k tomu, že si pak člověk neumí rozdělat oheň ~d~ nebo si zvykne na kupované těstoviny a sám si je pak neumí doma udělat...
a co s tím? vrátit se na stromy? ~;)
blíží se doba autonomních aut, já se na ně celkem těším ~:-D
TaJ 81121
31.10.2024 9:03:42
Rose, jenže problém je v tom, že ty třeba nespoléháš jen na robota, ale umím si představit, že dost lidí se na to spolehne a časem přestanou dávat pozor. V tomhle to mám jako Ropucha a můj manžel taky. Přijde mi to podobné, jako s chytrými mobily. Lidi si na ně tak zvykli, že když potom musí něco zařídit, nebo najít bez nich, tak jsou úplně bezradní. Ne všichni, ale je jich dost.
Markéta 121171
31.10.2024 8:26:14
Pokrok nezastavis. Jak by rekly moje deti- zvykej si, starenko.
Půlka psa 24064
31.10.2024 0:02:33
Pípač je zlatej. Nejhorší je služebák, co nejdřív pípá a pak se rozhodne, že nejede a nedá se přetlačit. Na nájezdu doma máme z boku převislé keře. Listy zavlají ve větru a auto stojí jak debil a hystericky pípá a na nájezd nezacouvá, protože ze sebou vidí překážku. ~o~
30.10.2024 23:28:14
Ropucho, ale já rozhodně nespoléhám na robota, jsou to jen kšandy k mému opasku ~:-D a samo auto mi hlásí "dívejte se všemi směry", jakmile zařadím zpátečku ~:-D vždycky koukám jak na kameru, tak do zrcátek, a NAVÍC mám i ty pípače :-)
Ropucha + 2 120300
30.10.2024 23:24:32
Rose, když já pořád nevím, jestli tohle ve výsledku nepodporuje nepozornost.
Svým dětem jsem od malička meldovala, že řidiči je z aut nevidí, že musí dávat ještě větší pozor než dospělí.
Jakožto doprovod jsem si je hlídala, jakožto řidič zase počítala z tím, že někdo si své děti uhlídat nemusí.
Možná jsem jen stará a konzervativní, ale bezhlavé spoléhání na roboty mi nějak nesedí.
Ropucha + 2 120300
30.10.2024 23:12:25
Chloé, chápu, že to má tento účel, ale osobně mi přijde lepší soustředit na plno vlastní smysly než spoléhat na robota, na kterého nakonec nesoustředěný člověk nemusí ani včas zareagovat.
Možná jen zvyk, nevím.
Každopádně jsem zažila pozici toho chodce, kterého vyjíždějící řidič nevnímal a až pískání ho probralo.
V tom případě mě robot opravdu zachránil (a ještě jsem se pobavila, jak se řidič lekl).
30.10.2024 23:09:24
Ano, i minulé auto jsem mela dost vysoké a děsila jsem se, že mi za něj někdo při couvání vleze a já ho zajedu...
Dvakrát se mi to málem stalo, jednou na parkovišti nechali rodiče jít malé dítě fakt hodně před sebou - je jsem viděla a byli dost daleko, ale že mám cca dvouleťáka za autem, jsem neviděla, naštěstí jsem vyjížděla hodně pomalu a chlap zařval, takže jsem zastavila... A jednou mi za auto z rohu zezadu vlezl chlapík, nechápu proč, vlezl vlastně do silnice, musel vidět, že vycouvávám a stejně pod to auto vlezl, ale bouchl mi rukou do kufru, takže se nic nestalo...
Teď vidím zadní kamerou, když je teda zrovna čisté oko :-) a ještě to pípá ~R^
Nejdřív mě ten zvuk iritoval, ale zvykla jsem si :-)
Vánoční dekorace na Favi.cz - největší výběr
Chloé 102783
30.10.2024 22:52:40
Ropucho, já jsem za to občas i ráda. Že to pípá na překážku. Když je nepřehledno a najednou se pri parkování nebo vyjíždění zčistajasna zjeví chodec...
Ropucha + 2 120300
30.10.2024 22:48:22
Chloé, nojo, mně to jde na nervy.
Přijde mi to kontraproduktivní, ruší to soustředění.
Dlouho jsme si drželi hodně staré auto, kde šlo vypnout úplně všechno, jen nám tiše psalo německé vzkazy, to byl klid :-)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 28650  [Dalších 28580 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.