| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 19:37:11
Ropucho, no to já nevím, co plánuje a jak to na sebe časově pasuje.
Pokud bude po dobrání atb zdravý, závod se běží za další týdny (ne těsně po dobrání), a má natrénováno ze dřív, tak to odklusat může. Kondice se neztratí několika týdny bez tréninku. Zhorší se, ale nezmizí. Pořád na tom může být fyzicky daleko lépe, než jiní účastníci, kteří trénovat mohli, ale činili tak liknavě. Jo a poslední dva týdny před maratonem se tak jako tak už moc netrénuje, spíš odpočívá. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
31.7.2024 19:29:48
Babi, jako že místo tréninku bude několik týdnů (!) brát antibiotika a pak se postaví na start a poběží
![]() Ale já vůbec nevím, co nakonec zrealizuje, možná jsou to jen takové předběžné výkřiky, jak nahlas přemýšlí. Pravdou je, že nedávno se umístil třetí v závodě (kratším), který běžel nemocný, tak ho to možná povzbudilo k myšlenkám na další nesmysly |
| Zasjaj. | 54917 |
|
|
31.7.2024 19:28:49
Ja tedy určitě ne. 48 kg jsem mohla mít tak v páté třídě.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 19:22:51
Ropucho, jako že to chce běžet na těch atb? nebo až je dobere? Ze dřív fyzičku má?
EDIT: jo a je to skutečně maraton, jako že 42 km, nebo něco kratšího, čemu tak jenom říkají? |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
31.7.2024 19:21:02
Čumčo, kolik mu je?
Vydrž. Experimenty k dospívání patří. Ale chápu, člověk má starost, aby si neublížili. Můj potomek je také trhlý, aktuálně se hodlá zúčastnit maratonu bez tréninku, jelikož trénink má zakázaný kvůli dlouhodobé a ne úplně banální antibiotické léčbě. Já mu na jednu stranu rozumím, ale... ![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 19:20:12
"spíš mu podstrč relevantní odborné zdroje"
Přesně tak, to jsem již Čumče psala. |
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 19:19:00
"celá debata vznikla u "zhubnout ve stáří na 48kg má smysl" "
To není pravda. Mícháním stravy tvého syna a mojí právě dochází k nesmyslům (jiný věk a způsob života, jiný způsob stravování = nesrovnatelné). EDIT: přičemž já jsem do tématu tvého syna nezatáhla. Argumentovat v debatě starších žen o omezování sacharidů tím, že u (dospívajího?) chlapce to možná nedělá dobrotu (a nevíme, zda je to tím) je dle mého mimo. Přesto jsem se snažila poradit podle toho, co o potravinách a dospívajících chlapcích vím. Třeba, že luštěniny se nejspíš neujmou, a návštěvník posilovny bude patrně přístupnější nápoji v prášku (s vlákninou), což bylo opovrženo. |
| Rodinová | 140078 |
|
|
31.7.2024 19:17:51
Kdyz budete zodpovedne vyhazovat jidlo, ve stari zhubnete, klidne i na 48
![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 19:13:50
Ropucho, co si myslíš, že dělám? Po dobrém, rozmlouvám, snažím se...Tu vlákninu v jídelníčku prostě nedochytá (potom vysedává neskutečného času na wc), ani Bvitamíny, ale ano, koupil si v Aktinu nějaké drinky
a v lékárně B-komplex. Takhle jsem to ale nemyslela.![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
31.7.2024 19:07:57
Čumčo, každé tělo je unikát.
Historii debaty nedočítám, ale myslím si, že pro někoho klidně může mít smysl hubnout "ve stáří" na 48kg. Starost o dítě, které možná přehání budování svalů na extrémně nízkosacharidové dietě, chápu. Je naděje, že se dovzdělá a srovná. Ale spíš mu podstrč relevantní odborné zdroje, od maminky si asi radit nenechá (vlastní zkušenost). Mimochodem, dnes jsem našla v koupelně dovolenkového apartmánu váhu, která mi právě 48kg ukázala Je to samozřejmě nonsense, musí být pokažená, ale pobavilo mě to a teď se mi to připomnělo. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.