| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 16:01:39
protože přijímat sacharidy jen ze zeleniny a občas nějaké dobrůtky (sladkost?) není vyvážené, ale dost o tom, nesouhlasím, ale je to jedno
![]() je mi upřímně líto, že máš smutnější období, že i endorfiny tentokrát nestačí taky mívám propadyjá jen že jsme tu zmínily i to "mít svoje tělo ráda", nechtít od něj nemožné, když se tohle dospívající dívka naučí (já ani trochu), je to výhra na celý život, snad se mi to u dětí podaří, syn myslím ty svaly teď buduje kvůli blbým poznámkám holek ze třídy (byl velmi vysoký a štíhlý), nemá tam kvalitní sacharidy a já jenom skřípu zubama, ovoce on odmítá už od dětství a mě to trápí, protože on je má kopie (stejná imunita, stejné nemoci) a bude mít možná v budoucnu problém se zažíváním - a já mu nemůžu zaboha vysvětlit, že potřebuje vlákninu a celozrnné výrobky, že nálada a pohoda je ve zdravém mikrobiomu, který si mísami proteinů neudrží - i když tedy buchtičky na břiše a na svaly na rukou má úžasné, to jo ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
31.7.2024 15:47:49
Koníčku, tak to u nás dnes ráno v 7h bylo 18 stupňů...a já do práce chodím v plných botách, tričku a džínách, protože tam máme klimatizaci a je mi tam pak zima.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
31.7.2024 15:43:32
babi/Beat, možná přijde i na vedlejší vlákno, které spojuje běh, stravu a vyhazování jídla (ze žaludku ven) s názvem "Vyhazujete při běhu jídlo?"
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 15:38:00
Čumčo,
""postavená na zelenině (minerály, vitamíny, sacharidy), proteinech a tucích, a nějaké sacharidové čistě mňamky." babi, jak si mám s tebou psát o kvalitních sacharidech, když tvoje strava je viz výše? Kdysi jsem četla (u Margit Slimákové), jak taková dlouhodobá strava vede k horší psychice. Hubne se při tom skvěle, mám vyzkoušeno, ale je to poukaz na depresi. " Nechápu, jak by vyvážená strava plná zeleniny, proteinů, tuků, trochy sacharidů a potěšení z dobrůtek měla být poukazem na depresi. To se asi Slimáková mýlí. U tebe deprese, u mě větší pohoda. Zamlada jsem jedla jako většina tehdejší zdejší populace (bavíme se o letech sedmdesátých až devadesátých), a s depresemi jsem bojovala dost. Na kvalitní lowcarb kolem padesátky jsem byla nejšťastnější za celý svůj život. Teď mám v jídle cukrů víc a jsem smutnější, ale v zájmu objektivity je třeba dodat, že ten smutek nesouvisí se stravou. |
| Beat | 107867 |
|
|
31.7.2024 15:07:19
JO, byla jsi rychlejší
![]() |
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 14:57:00
Koukám se nám podařilo oživit běžeckou diskuzi ve Vaření a pečení - tomu říkám povedený kousek
![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
31.7.2024 14:51:59
Babi jo, instinktivne to tak dělám, víc jak 40 let běhání po lesích mám snad už vepsanych v genech. Mám na to vyhlidlé mírně svažité cesty. A jinak určitě raď
, je porad co se učit. |
| Len | 108740 |
|
|
31.7.2024 14:49:54
Ja beham pul behu na tepovku (2. zona) a pul co nejrychleji 2x tydne, vyhovuje mi to uplne nejvic. V detstvi jsem byla spis sprinter, dlouhe trate jsem nevydrzela, pichani v boku atd. Ted to mam spis naopak, ale ta rychlost mi docela chybi. Ted se flakam, uz mesic je bud moc horko, nebo mam elergie, tj nemuzu to udychat. A na tele je to hrozne videt. Tesim se na ochlazeni. Ted jsem par dni teda plavala intenzivne v mori, takze zase dostaly zabrat paze a je to hned videt, mam rychle reagujici telo. Chtela jsem behat po plazi, ale nejak jsem se k tomu nedostala.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
31.7.2024 14:39:48
Beat, jo, sprinty (jinak úseky, intervaly...) vkládat do tréninku i na dlouhé tratě, každopádně.
Poradím (jestli mohu) jednu vychytávku, která je zpříjemní, a moc neubere na účinku. Trochu z kopce. Tedy najít si úsek cesty, který se MÍRNĚ svažuje dolů. Pro ten nácvik jak kmitat, návyk na rychlost, tepovku atd... je to dobré, pro pocit nejlepší. Dynamickou sílu lze pak nabrat i v kopcích - krátké prudké výběhy naplno (tedy nejen sprintama po rovině). |
| Evelyn1968,2děti | 6269 |
|
|
31.7.2024 14:39:35
V práci mám hodně pohybu, hodně chodíme. Pak jedno dopoledne v týdnu je celé v tělocvičně.
10 lekcí plavání, kdy jsme ve vodě i my, narozdíl od učitelů ze základky, taky tam a zpátky musíme dojít, 4 km celkem. Červen, a kus září když je hezky, trávíme v bazénu na zahradě. Kdybych v práci seděla, tak mám snad 200 kilo. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.