| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 43728  [Dalších 43128 >>]
Koníček mořský 156666
29.7.2024 12:55:24
"Jé, čaj s mlékem a s rumem nám dávala teta o prázdninách po večeři."

To mám teda pocit, že si hodně přála, abyste usnuli. Asi vás měla za celej prázdninovej den dost ~;)
babi_ 48341
29.7.2024 12:53:50
Děkuji za info k důchodkyním. Mně se zatím "řešily" přírodním výběrem (dravci a kuna), ale teď to vypadá (ťuk ťuk), že mám konečně dostatečně velký a zabezpečený výběh, takže již neriskuji pobyt slepic na celé zahradě a jejich odlovení, a dvířka zdá se bezpečně fungují na noční šelmy. Uvidím, jak se to dál vyvine, ale důchodkyně možná budou tedy problém :(

Rodinová, myslíš, že by manžel kamarádky zvládl i dovozovou slepici?
Ropucha + 2 120300
29.7.2024 12:50:39
Knedli, droždí údajně není po ránu zdravé. Nemělo by se jíst ani pečivo s droždím, jen kváskové.
Ale nemám v paměti zdroj, kde jsem to četla. Relevance s otazníkem. Takže jen předávám k případnému samostatnému výzkumu :-)
neznámá 91073
29.7.2024 12:50:00
Já jsem citronovou babetu jako dítě neznala, ale tady o ní píšete každou chvíli, tak jsem jí zkusila před lety upéct a zabydlela se u nás, peču jí fakt často. Už jsem říkala, že ji asi musím koupit, abych měla porovnání, jestli je ta moje pečená alespoň podobná té původní prodávané.
neznámá 91073
29.7.2024 12:47:44
Nenesoucí důchodkyně řeší manžel se sekerkou.
Ono to není jenom o tom, že časem hromadíš slepice darmožrouty, ale u těch starých je riziko různých chorob a ohrožuješ tím ty mladé slepice, navíc i sebe, je tam větší riziko salmonely.
Velkochovy likvidují slepice ve dvou letech ne proto, že málo nesou, i když je to samozřejmě také důvod, ale proto, že hybridky nejsou šlechtěný na dlouhověkost a ke staru už chytlavý k nemocem a ohrožují tím celé svoje podnikání.
Drypetis 154924
29.7.2024 12:47:08
Chleba se sádlem a s cibulí se u nás k večeři jedl často, jen maminka dohlížela na to, aby to byl pátek nebo sobota, stejně jako s topinkami s česnekem, protože by si nevzala na zodpovědnost, že to z nás bude ještě v pondělí cítit. A zásadně to bylo k večeři. A té cibule bylo stejně jen malinko a stejně tak i vrstvy sádla, my jsme měli sádlo z necelého kila syrového sádla určitě půl roku ve čtyřech lidech.
Česnek cítit i druhý den je, vypařuje se i potem, ale cibule snad ne? Ta si myslím už druhý den cítit není.
Stará husa 154854
29.7.2024 12:46:10
Chleba se sádlem jsem jedla v dětství k večeři často. Jednou jsme dostali od sousedky velkou láhev husího sádla a to byla dobrota! Dnes by mi to přišlo asi moc mastný, už bych to nejedlá.
Silvie+dva kluci 103202
29.7.2024 12:41:44
To my taky ne. Spíš třeba když zbydou brambory, těstoviny, rýže. Přílohy neohrivam na druhý den, už to není ono. Snažím se toho varit akorát, ale někdy to neodhadnu nebo někdo jí méně než obvykle.
Stará husa 154854
29.7.2024 12:41:31
Jé, čaj s mlékem a s rumem nám dávala teta o prázdninách po večeři. Milovala jsem to, ale po dětství jsem to už nikdy nezkusila.
Drypetis 154924
29.7.2024 12:41:21
Z droždí dělám pomazánku, knedlíčky do polévky a taky je dobré pojivo do vločkových karbanátků, kterým dodá i chuť a spojí to ty vločky dohromady. Ty vločkové karbanátky jsem dělávala dost často. Teď spíš koupím mleté maso :-(, ale aspoň ve slevě :-)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 43728  [Dalších 43128 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.