| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jídlo a potraviny

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 43728  [Dalších 43038 >>]
babi_ 48341
29.7.2024 9:51:39
Tak ony slepice si např. s tou zkaženou šunkou taky neporadí. nebo možná jo, ale dobře jim to nedělá.
Peppa 133447
29.7.2024 9:40:10
V restauracích nedojídám běžně, porce jsou na mě moc veliké, jím vcelku pomalu a když už cítím, že mám dost, prostě to nedojím.. často nejím oblohu, poněvadž vypadá už dost unaveně a byla bych raději, kdyby tam vůbec nebyla, mám raději salát úplně bokem.
Rodinová 140078
29.7.2024 9:39:06
Slepice jsou fajn, ale plesnive, smradlave ci jinak defektni jidlo jim nedavam.
Rodinová 140078
29.7.2024 9:38:01
V pocetnych rodinach je to asi horsi.
Mne se to pro dva lidi planuje….

Nicmene ted jsme meli doma vetsi seslost a uz resim co s nerozdanymi zbytky.
Yuki 00,03,07 49504
29.7.2024 9:37:53
ona ta šunka cestovala dlouho, blbý bylo, že se nesnědla, kdy měla, jinak já ji kupuju u nás v malém obchodě, tři minuty od domu, úplně čerstvou, nekazí se

už jsem naštěstí dlouho nemusela vyhodit nic kvůli molům, nemohla jsem se jich zbavit snad půl roku, ale snad už se povedlo

zelenina ovoce jdou do kompostu, ale slepice nemáme, já je nemám ráda, mívalí jsme je, ale ony potřebují trávu a pohyb, zahrada je teď psí
Stará husa 154854
29.7.2024 9:37:09
Já jsem v dětství musela dojidat, přes to nejel vlak. Nechali mě u toho sedět třeba hodinu, než jsem všechno snědla. Mám to vžité. Přijde mi normální, že sním třeba 2- 3 sousta nad limit, než to nechat na talíři. Samozřejmě nesním šest knedlí, když mi stačí tři.
neznámá 91073
29.7.2024 9:35:48
Tak šunka se u nás nezkazí nikdy.~:-D

A vyhazuji, někdy to jinak nejde.
Teď stejně jako Vítr, prošla jsem špajz a vyházela mnoho prošlých věcí, luštěnin, nějaké vločky, pohanku.....To šlo slepicím a rybám.
Děti teď měly nějakou střevní virozu, tak se nestačil sníst velký meloun a zplesnivělo letní zelí, na které jsem zapomněla.
Pečivou vyhazuji po košíkách, tam teda rybám nebo slepicím, nikdo nechce jíst kousek včerejšího chleba, když je čerstvý a upéct čerstvý musím, ta včerejší špička by nám nestačila.
Teď mám nějaké prošlé jogurt a dva tvarohy, zůstalo to v nepovšimnuto ve druhé lednici, to spotřebuje zvířectvo.

Vařené se u nás většinou sní, štve mě manžel, který strčí do lednici lžíci omáčky nebo jiný mini nedojedený zbytek, nechápu proč to už nevyhodí rovnou. Ale to jsou fakt maximálně dvě sousta.
Peppa 133447
29.7.2024 9:34:55
Bohužel občas ano, nějak se u nás střídají období, kdy všichni jí pořád a všechno a stěžují si na prázdnou lednici s obdobími, kdy mají ten apetit asi menší. Pocity u toho už nemám nijaké, kromě mírné rozladěnosti z toho, kolik času, námahy a peněz jsem do toho vložila já, vklady ostatních (výroba, voda, doprava, děti v Africe, atd.) si do toho už neprojektuju. Nejsem schopná plánovat jídelníčky a pak je dodržet, to už prostě ve 40+ vím a nemá cenu se za to mrskat.
Vyhazujeme na kompost nebo dáváme slepicím.
Čumča. 160024
29.7.2024 9:31:17
no jo, ale zvyk dojídat je vysloveně zlozvyk~d~
moje děti ho třeba vůbec nemají, my s MM jsme ho měli

když tělo říká, že už by mu to stačilo, měl by ho člověk poslechnout, přeučila jsem se to takto dělat
Čumča. 160024
29.7.2024 9:29:32
vyhazujeme, a mrzí mě to hodně~d~
s povzdechem vzpomínám na roky 20+, kdy člověk žil od výplaty k výplatě (později i kvůli hypotéce) a fakt nevyhazoval~d~

je mi fakt líto, že nemáme tři slepičky, na tohle jsou fakt úžasné
[<<Předchozích 680] Názory 681690 z 43728  [Dalších 43038 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.