Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
9.11.2023 9:43:40
a jo - bikava ve školce, melta s mlékem doma - oboje hnus neskutečný
![]() meltu jsem začala pít až jako dospělá, to už mi nepřišla tak hnusná... dodnes ale když se vaří, zvedne se mi občas žaludek... v porodnici jsme měli asi nějakou jinou než melta, možná caro? to mi naopak i vonělo... a caro kupujeme domů, děti ho rády a já si občas taky dám... ono to bude asi stejné složení, ale ta melta je nějak jiná, možná víc pražená ta čekanka? nevím... |
| Jerry G. | 159407 |
|
9.11.2023 9:39:28
stary chleba namaceny v bile kave snidal cely zivot muj deda, kdyz byly svatky tak si dopral vanocku.
|
| babi_ | 48341 |
|
|
9.11.2023 9:36:48
A ječmen a žito.
EDIT: jo a řepa, jsem se raději podívala na internet, a tu cukrovou řepu jsem zapomněla. |
| Len | 108740 |
|
|
9.11.2023 9:27:56
Cumco, vidis, me to chutna po obili. Nikdy jsem nezkoumala, z ceho to je, od skolky jsem to nepila.
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.11.2023 9:25:33
Len, melta je nadrcený upražený čekankový kořen
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.11.2023 9:21:44
jo, já byla na hanbě, tj. v jídelně, přede mnou talířek s nenáviděnou potravinou, pravidelně - několik hodin
a dveře po hodině nechávaly otevřené, abych viděla na hrající si děti, ke kterým se nesmím přidat máma byla na palici, jak mám každou chvíli jídlo nastrkané po kapsách: nutili mě do chleba se sádlem a cibulí a do některých pomazánek - ten odpor k pomazánkám a nově potom po bramborovém salátu mi vydržel dodnes pokud si pomazánku neudělám sama a přesně nevím, co tam je - nesním to ![]() taky měli ve školce hotovou sbírku z mých prstýnků - točila jsem si prstýnkem před usnutím po obědě, což bylo chápáno negativně - takže cokoli mi babička koupila za prstýnek, to do týdne putovalo do šuplíku učitelky |
| Len | 108740 |
|
|
9.11.2023 9:18:27
Bila kava ve skolce byla melta, ne? To vubec nechutnalo jako kava, ale jako varene obili s mlekem. Mne doma delali prekapavanou normalni kavu s mlekem uz v tom skolkovem veku, teda ne doma, ale o vikendu u babicky. To mi chutnalo a chutna dodnes. Ja si za odmenu o vikendu delam kavu z moka konvicky, pres tyden mam z automatu.
Skraloup na mlece je neco, z ceho se mi dodnes regulerne zveda zaludek. Zvracela jsem v zivote asi celkem 4x a jednou z toho to bylo ve skolce ze skraloupu, nastesti jsem mela velmi osvicenou skolku a od te doby prede mne nikdo teple mleko nepostavil. |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.11.2023 9:13:03
Stáňo, meltu jsem kdysi na doporučení porodní asistentky pila kvůli laktaci
![]() |
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.11.2023 9:11:58
taky jsem bílou kávu ve školce milovala a Bikavu (směs na přípravu bílé kávy) mi babička kupovala i domů
|
| Čumča. | 160024 |
|
|
9.11.2023 9:10:04
taky jsem milovník rizot z basmati rýže - dá se do něj dát fakt cokoli od luštěnin po červenou cibuli, ořechy nebo bambusové výhonky - v našem podání je to spíš pečená rýže z Woku a já se po tom můžu utlouct - lety mírním obsah masa a cpu tam co nejvíc superpotravin
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.