| heroes | 81875 |
|
|
8.5.2014 9:56:03
Jo a má 2 děti a rozstěp rozhodně nemají. Ta dědičnost je tam mnohem složitější a v podstatě pravděpodobnost opakování velmi malá.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.5.2014 9:55:10
Apolenka , život není procházka růžovou zahradou.....problémů na Tebe čeká během let mnoho....a ani to, že dítě bude bez vady Ti nezaručí, že se za pár let něco nepochruje a budeš muset absolvovat něco co jsi nečekala.....
Nechci, aby to znělo hnusně, ale mojí tetě se před víc jak 40lety narodila krásná zdravá dvojčata....pak přišlo osudné očkování na lžičku a z jednoho je ležák....s plenama, co nemluví, nenají se prostě úroveń 4měsíce. Přeji Ti, aby jste se rozhodli oba co nejlépe. Já sama to beru z pohledu toho, že jsem mohla být vůbec ráda, že jsem otěhotněla...trvalo to mnoho let...a tohle by mě opravdu nevadilo, spíš je to i tím, že mám toho kamaráda sportovce....vím jak se to podařilo opravit...před 60lety, natož nyní. |
| Binturongg | 104880 |
|
|
8.5.2014 9:54:35
Pokud plodovka neukáže žádnou vážnou vadu, rozštěp bych neřešila potratem.
Proč? Prostě bude plastika. Co by za to jiné holky daly, kdyby mohly vůbec mít miminko - tohle je podružná vada a hlavně řešitelná. Nesrovnala bych se se zabitím zdravého dítěte kvůli kosmetické vadě. Ano, šla bych na potrat při zjištění závažných VVV, nejsem pro přivedení na svět za každou cenu, ale tohle... ![]() Koukni na Sagvana Tofiho - jak po něm šly ženský ![]() |
| heroes | 81875 |
|
|
8.5.2014 9:54:29
A Dr. ti potrat nabízel? Dost pochybuju protože v tomto stadiu těhotenství se dělají jen ze závažných zdravotních důvodů což rozštěp rtu fakt není. Je to pouze kosmetická vada. Na plastice to spraví tak že to nebude skoro poznat. Moje sestřenice ho má taky a kdybych to nevěděla tak si toho fakt nevšimnu.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.5.2014 9:49:52
Jo a ten kamarád má děti a ty rozštěp toho rozhodně nezdědily ani syn ani dcera, má vnoučata, ani ty je nemají.....tak nevím , když píšeš, že se to dědí....není to zvláštní, že to z těch jeho potomků NIKDO nemá
![]() |
| erika,2 děti | 94827 |
|
|
8.5.2014 9:48:18
Tak kvůli této vadě bych na potrat nešla.
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.5.2014 9:46:23
nedávno tu byl na hlavní straně článek....o malém chlapečkovi s tímto zkus si to dohledat.... cca 1rok zpět....
Třeba by jsi mohla autorce napsat....určitě by napsala víc. |
| margotka78 alias shit-roller | 108560 |
|
|
8.5.2014 9:45:14
jedno dítě chodilo do MC, narodilo se s rozštěpem, mělo jen malou jizvičku na rtu, mluvilo téměř normálně, prostě normální zdravej bystrej klučina
|
| Lída+2 | 28136 |
|
|
8.5.2014 9:44:19
Mám kamaráda, pravda je mu asi 60,ale má rozštěp rtu....dali mu to dohromady tak, že kdyby na to nepřišla jednou řeč, tak bych si jen myslela, že měl jen úraz rtu.
Uvntitř mu to taky dávali dohromady, ale již před tolika lety to spravili úžasně.... Vlastně dodneška reprezentuje CR....e sportu....myslím, že by bylo škoda, kdyby nebyl..... |
| Merylin5 | 68735 |
|
|
8.5.2014 9:43:24
Kamarádovi mýho taťky se nedávno narodilo dítě s rozštěpem rtu, hned po narození šel na operaci - taky bych se spíš informovala na možnosti plastický chirurgie.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.