Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .kili. | 125672 |
|
20.4.2014 7:28:03
"syn má od včera asi zánět spojivek - může to souviset s neštovicemi "
tak pokud má i neštovice, tak bezesporu s nimi souvislost je. A pokud jde o červené oko, měl by si to nějaký doktor prohlédnout a možná podat acyclovir. Katarální zánět spojivěk může být v podromální stadiu ještě před výsevem beštoviček. |
| TaJ | 81121 |
|
|
19.4.2014 23:58:21
Libiku, chápu tě, taky mám dítě, co jinak prakticky nemarodí, teď mu bylo 6 a doteď měl jednu angínu (první ATB v 5,5 letech) a pak ty neštovice...jinak jen sem tam běžná rýma... Jinak i když je určitě namístě být ve střehu, tak bych se ale zase nenechala vyděsit tím výčtem komplikací, co píše kili, myslím, že nejsou zase až tak časté...nicméně určitě bych se snažila udržet dítko v klidu a nepodceňovala rekonvalescenci, někdo má potom i nějakou dobu oslabenou imunitu, u nás to naštěstí nebylo, syn měl neštovice v prosinci a od ledna až doteď chodil v kuse do školky...až teď z toho bláznivého počasí dostal rýmu a kašel...
|
| libik | 142094 |
|
|
19.4.2014 23:38:56
A děkuji všem za zkušenosti, doteď jsem byla na tom, že neštovice jsou hodně legrační nemoc na 2 dny..
|
| libik | 142094 |
|
|
19.4.2014 23:37:19
děkuji, trochu mi vrtá hlavou, jestli poznám opileckou chůzi, jestli dechovými potížemi myslíme zrychlený či hlasitý dech a co jsou to krvácivé projevy. Hnisání asi poznám. Omluva, ale jsem matka dítěte, co nemarodí.
Blbý neštovky.. |
| TaJ | 81121 |
|
|
19.4.2014 22:48:28
Libiku, 6letý syn měl neštovice v prosinci, od úterka do pátku horečky 39, srazit to šlo jen na chvíli, pak to zase lezlo nahoru, ale zase až tak moc osypaný nebyl, nejvíc na břiše a ve vlasech, spíš se to vysévalo pomalu, ani ho to moc nesvědilo, v noci spal dobře...celou dobu těch horeček byl naprosto v pohodě, byl docela problém ho udržet v klidu, jedl a pil úplně normálně, jen nechtěl jíst nějaké tvrdší a drsnější věci - měl je i v puse...jak se přestal osypávat, tak horečky opadly a další týden se teda cítil ještě dost unavený, ve finále jsme byli doma 3 týdny...no a pak byly vánoce, takže vlastně celý měsíc nebyl ve školce...
|
| Katka a 2 výrostci | 141251 |
|
19.4.2014 22:06:21
První kluk pohodový, slabý průběh. Druhý to chytil od něho (měl 4 roky) a děs běs, vysoké horečky,neštovice uplně všude, v konečníku, v puse, v uších - chudák fakt zkoušel.Dodneška si pamatuju, jak mi řekl"mamko když mám tak hrozný ty neštovice, tak to až se dneska vyspinkám, tak zítra asi umřu, vid.."No smějeme se tomu, ale tenkrát mi moc do smíchu nebylo...i když jsem samozřejmě věděla, že jsou to blbé plané neštovice. Tak tě chápu, celkem.
|
| JaninkaS. | 33261 |
|
19.4.2014 21:59:45
na pyl
![]() ![]() ![]() |
| JaninkaS. | 33261 |
|
19.4.2014 21:52:54
Kili - jeden dotaz - syn má od včera asi zánět spojivek - může to souviset s neštovicemi nebo to může být reakce na pil?
![]() |
| JaninkaS. | 33261 |
|
19.4.2014 21:49:48
Já jen mohu potvrdit aktuální zkušenost - první týden jsme nekoupali vůbec, ani v hypermanganu a mazali pouze tanno hermalem, dnes 9.den, všechny krásně zaschlé a rychle mizí, syn se vůbec neškrábal.
|
| .kili. | 125672 |
|
19.4.2014 21:02:41
"se to i rychleji vysusilo"
zdání klame. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.