Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
19.4.2014 21:01:37
kili, nevim, jen co jsem slysela, je to uz taky asi 5 let zpatky. Ale ta koupel male pomohla. Ono se to i rychleji vysusilo.
![]() |
| .kili. | 125672 |
|
19.4.2014 20:59:10
" koupat ve slabem roztoku hypermanganu. Byla to spis vlazna lazen. "
to až později, až se tvoří stroupky, je možné, Zprvu to moc vbhodné není. Žádní voda nic odnikud nevytáhne. Udeální je neštovic se nedotýkat, míněno nechat je jak jsou. |
| .kili. | 125672 |
|
19.4.2014 20:56:36
horečky obvykle ustupují 2.-4. den po objevení vyrážky, která je v počti do 1 500 puchářků u zdravách dětí (průměrně cca 300)-
Komplikcemi jsou předebším bakteriální superinfekce vyrářky (GAS a stafylokoky), méně častými jsou cerebellární ataxie a zánět mozku, závařnou - naštěstí vzácnou komplikqcí je progresivní varicella s poruichu haemnostasy (krvácen) a postižením vnitřních orgánů. čili pozor na : krvgácivé projevy, dechové potíže, stav vědomí, poruchy hybnosti zejména chůze ("opilecká"), kruté bolesti bčicha. Později pak na hnisání jednotlivých varicellových morf. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
19.4.2014 20:56:08
libik...a jeste neco...jak je ta voda teplejsi /fakt ne horka/, tak to pry vytahne ten zbytek nestovic z tela, takze se uz pak netvorej....mala mela po tech koupelich strasne rychly prubeh. Vubec jsem to po orvnich nestovicich me starsi necekala.
A jinak chapu...mam skoro osmiletou, jsem starsi matka a premyslim uplne jinak nez kdysi u starsi. Holky jsou od sebe 20 let. Taky me nemoce ty male zneklidnuji nejak vic ![]() |
| libik | 142094 |
|
|
19.4.2014 20:52:31
Je posetá na každém cm2, víc se jich snad udělat nemůže, ale ještě pořádně nesvědí. Ona je tedy strašně trpělivé dítě, když jsem viděla hodnotu na teploměru, přeměřila jsem ji pro jistotu druhým, nechtělo se mi tomu ani věřit, jak byla relativně v pohodě, teď srážíme..
Děkuji za zkušenosti a názory všem, jsem z toho nějak nepatřičně vyjukaná. |
| Chrysantéma | 100475 |
|
|
19.4.2014 20:36:27
U nás byly horečky 7 dní...až pak byla úleva.Do té doby taky stále nový výsev.
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
19.4.2014 20:30:01
libik....me jedna kamaradka ze zdravonictvi doporucila koupat ve slabem roztoku hypermanganu. Byla to spis vlazna lazen. Nejen ze to vysusilo ty nestovice, ono ji to srazilo i tu teplotu a vyrazne se ji ulevilo.
Ja bych dle sebe cekala 3 dny, kdyby to nepolevilo, jela bych na pohotovost ci k mudre /podle toho co je za den/. Ale ty 3 dny nechavam vsem nemocem. |
| libik | 142094 |
|
|
19.4.2014 20:18:57
Díky.
|
| erika,2 děti | 94827 |
|
|
19.4.2014 20:10:02
Syn měl taky tři dny 40 horečky, pak už se mu ulevilo. Osypaný byl hodně, zhubnul hodně, dalo mu to pořádně zabrat. Měl pak oslabenou imunitu tak nedlouho po neštovicích chytil střevní chřipku. a následoval epi záchvat
ale to určitě běžné není, co se stalo nám. Když jsem tenkrát volala třetí den těch vysokých horeček do dětské nemocnice, tak mi řekli, že je to normální......Hlavně dostatek tekutin. Což byl problém, syn pořád pospával......no přeju pevné nervy. |
| libik | 142094 |
|
|
19.4.2014 20:06:01
Má je třetí z mých dětí(8 let) a nějak si nepamatuji, že by to starší měly tak dramatické.
Jak dlouho mohou trvat horečky? (jdou srazit, má 3. den v podvečer 40 st.) Na co dát pozor a kdy už je průšvih? Děkuji |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.