Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanka |
| • |
30.9.2013 14:23:34
Alraune,
po pravdě, taky nesnídám. Mám pocit, že to souvisí s mou sovovitostí, dokud se neprobudím, nemám hlad - a skutečnost, že chodím bytem, neznamená, že jsem probuzená. Babička mi mánií "bez snídaně se nedá žít" přitrpčovala část dětství, takže jsem byla odhodlaná to dětem nedělat. A ony, hadi, snídaně vyžadují xD |
| Eržika. | 36295 |
|
|
30.9.2013 14:22:58
Šuplík, jenže můj půjde hladovej - jemu to nevadí. A padaj mu kalhoty a čouhaj kosti...
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
30.9.2013 14:18:53
ještě ukázka: smažený sýr v restauraci sní, protože oni ho dělají napsto bez tuku v nějakým tom konvektomatu, když ten samý oděláme doma, tak se no nedotkne, protože na tom už ulpělo minimum tuku, které pak zůstane na talíři, nejraději by zřejmě smažák z mikrovlnky
![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
30.9.2013 14:13:15
Anett, kaše, polívky, omážky a všechno co je mokré, nějak nedodělitelné od sebe a patlající se nejí. Jí výhradně a pouze to po čem zůstane čistý talíř, když to pozře. To jí připadá čisté a chutné. Nevím jak jinak to popsat. Ostatní je blemta, břečka a blé a nad tím sedí hodinu a nesní. Lupínky a jiné sní v tunách, naštěstí zapije mlékem. Takže výživová hodnota je aspoň jakž takž. Ale třeba kdyby to v tom mléce plavalo, tak ani náhodou.
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
30.9.2013 14:08:44
Jejdo, samozřejmě, že mně už za těch 6 let někdy ruply nervy, a když celé dopoledne vaříme oběd a pak jí ho nandám talíř ona se ho ani nedotkne a ještě naznačuje zvracení nad tím talířem, že jsme na ni zařvali, že to prostě sní a šmitec, rovněž učinila takový pokus paní učitelka ve školní jídelně, výsledek je hadr a úklid. Takže, ne že bych jí to jídlo přímo cpali do krku, ale formou výhrůžek, zákazů co všechno nebude smět, nedostane, případně dostane hračku když to sní...Případně někdy naše zoufalství, že je to stále a furt dokola a opakovaně na to nervy nemáš, když je to třikrát za den. 14 dní to bereš s nadhledem a chápeš to a pak pod tlakem dalších okolností vyletíš. Takže točíme oblíbený okruh jídel, blbý je když v neděli ráno dojdou a není kam pro ně dojet. Jedním z těch jídel jsou skořicové polštářky, např.
|
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
30.9.2013 13:52:57
Rakkaus, to tlačení jídla do krku a zvracení zní dost šíleně - nemá dcera nějaký okruh potravin, na kterých by mohla žít a nebylo nutné ji takhle nutit? Ale myslím normálních potravin, ne sladkostí samozřejmě.
Jestli ty děti, které nemají moc chuť k jídlu, dobře přijímají sladké, tak bych asi spíš zkoušela všemožné varianty sladkých jídel (kaše, koláče, palačinky, knedlíky, nákypy ...), která se dají udělat lespoň trochu nutričně hodnotná, než nakupovat průmyslově vyráběné dreky ... ![]() |
| Len | 108740 |
|
|
30.9.2013 13:33:59
Rakkaus, taky jsem byla hodne hubena a po kazde nemoci jeste mnohem vic, neb behem nemoci jsem nejedla vubec. Doted abych pribrala, musim jist vic nez muj vic jak stokilovy manzel. Vyrostla jsem taky hodne
Kazdopadne bych proste byla rada, ze dite ji, i kdyz to nebude stoprocentne idealni strava. |
| Inka |
| • |
30.9.2013 13:29:20
Mně to připadá celý šílený, nutit někoho cokoliv jíst. Vždycky si představím, jak jsem to nesnášela a svýmu dítěti bych to nikdy nedělala. Akorát nesměl nikdy na jídlo říkat fuj nebo br to je hnusný a podobně.
|
| Epepe | 89236 |
|
|
30.9.2013 13:26:11
Ty už jsi to zkoušela?
|
| Kreaty | 128225 |
|
|
30.9.2013 13:16:31
Limai a jak ji k tomu povedeš, zacpeš jí nos a ncpeš jí to do krku, buď v klidu moje dcera to vyzvrací obratem, takže to můžeme zkoušet opakovaně, já jí to pod pohrůžkou nacpu do krku a ona to zvlrátí a tak stále dokola, ale výsledek je, že stejně bude hubená a bude jídlo nenávidět a mě zřejmě také
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.