Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
16.4.2013 12:15:56
pardon vidím osmiletí kluci, no chtělo by to zavest asi trvdší režím ve věcech
za chvili budou v telecích letech a bude hůř![]() |
| adelaide k. | 20327 |
|
|
16.4.2013 12:15:27
Kaplenko,tak je trochu divný že když to rodiče tak prožívají, že to mají děti tak naopak. Otázka je jestli spíš přehnaně neinterpretujou chování dětí (normální
) |
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
16.4.2013 12:14:39
to tak někdy byva, že rodiče ač skromni nevědomky dětem davaji zbytečně moc a zaroveň chtěji, aby zustaly skromní. Nevim kolik jim je, ale ta chyba už byla dána nevim ted to již pujde daleko huře jim dat najevo co a jak
|
| susu. | 129001 |
|
16.4.2013 12:12:11
Nevím, asi jak kdo.
My s manželem jsme na věci dost opatrní a dcera to nejspíš zdědila po nás. Brácha se švagrovou si s tím hlavu nelámou a ani děti to zatím moc neučili. Uvidíme, jak to bude v dospělosti, on toho člověk spoustu přehodnotí, když si věci už musí kupovat sám. |
| kaplenka | 106570 |
|
16.4.2013 12:08:29
Někdy mi u nás fňuká kamarádka,má dva kluky,osmiletý,a ona je nešťastná z toho,že si ničeho neváží.Na nic nedávají pozor,nehlídají si věci,ztrácejí všechno,hodně věcí zničí,rozbijí,trhají oblečení,boty,a je jim to jedno.Kamarádka s manželem jsou takoví,že si váží každého prdu,kluky taky učí,že nic není zadarmo,ale bez úspěchu.Co s tím.Začnou si toho ty děti někdy vážit?
|
| Adelinkaa 1 dítě. | 75195 |
|
|
11.4.2013 13:24:18
Pamatuji si, že mě jako možná taky 6-let nutili hlídat 2 let bráchu. Vím, že se mi to vůbec nelíbilo, brácha pořád něco chtěl nebo už nevím ajá ho schválně strčila, chudák spadnul z gauče a zlámal si kliční kost, no já samozřejmě neřekla, že jsem do něj strčila, brácha to taky neprozradil
Do dneška si naši myslí, že spadl náhodou..pak jako starší jsem nenáviděla, když jsem musela mít nádobí, uklízet společný pokoj a brácha nemusel. Bylo mi vysvětleno, že ženské musí a chlapi prý ne ..Dnes už si s bráchou bezva rozumím, ale tenkráte jsem ho proto přímo nesnášela.. |
| Yanull & 2 | 15067 |
|
|
11.4.2013 10:39:26
Naučili sa to v škôlke (sú tam od 3 rokov) :)
No a recept - vyžadovať to "vždy a všade", kde sa pozdravíš aj ty. |
| Markéta s párkem |
| • |
11.4.2013 10:19:20
????? Nějakej špatnej den?
Tobě nepřijde divný, když potkáš někoho v baráku, míjíte se na schodech a jste zticha? ![]() |
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
10.4.2013 21:36:35
JO a když já nepozdravím dostatečně nahlas a nebo se jen na někoho, náhodného chodce, kterého už nikdy neuvidíme, jen tak usměju, hned dostanu taky za uši, že mě babička asi taky málo vychovávala
. |
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
10.4.2013 21:33:35
Nás teda nemá nikdo šanci pozdravit první, ale jakmile neodpoví na pozdrav, tak chlapci neváhají jeho chování komentovat "Mamko, ten pán/paní/dítě asi není moc dobře vychovaný, když neumí pozdravit, že?" Po dvou letech bydlení ve městě už teda pochopili, že nezdravíme jednotlivé lidi v tramvaji nebo třeba na náměstí, to je druhej extrém . Hodně je ale jistě motivuje pochvala, kterou zpravidla obdržej na úřadech, v obchodě nebo u paní doktorky. Jak oni to tak většinou dospělí komentujou "vy jste ale pěkně vychovaní, že umíte zdravit" |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.