| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak naučit děti - ostatní

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 3407  [Dalších 1957 >>]
Lenka a dva kluci 57001
16.4.2013 12:15:56
pardon vidím osmiletí kluci, no chtělo by to zavest asi trvdší režím ve věcech:-)za chvili budou v telecích letech a bude hůř:-)
adelaide k. 20327
16.4.2013 12:15:27
Kaplenko,tak je trochu divný že když to rodiče tak prožívají, že to mají děti tak naopak. Otázka je jestli spíš přehnaně neinterpretujou chování dětí (normální :-))
Lenka a dva kluci 57001
16.4.2013 12:14:39
to tak někdy byva, že rodiče ač skromni nevědomky dětem davaji zbytečně moc a zaroveň chtěji, aby zustaly skromní. Nevim kolik jim je, ale ta chyba už byla dána nevim ted to již pujde daleko huře jim dat najevo co a jak
susu. 129001
16.4.2013 12:12:11
Nevím, asi jak kdo.
My s manželem jsme na věci dost opatrní a dcera to nejspíš zdědila po nás.
Brácha se švagrovou si s tím hlavu nelámou a ani děti to zatím moc neučili. Uvidíme, jak to bude v dospělosti, on toho člověk spoustu přehodnotí, když si věci už musí kupovat sám.
kaplenka 106570
16.4.2013 12:08:29
Někdy mi u nás fňuká kamarádka,má dva kluky,osmiletý,a ona je nešťastná z toho,že si ničeho neváží.Na nic nedávají pozor,nehlídají si věci,ztrácejí všechno,hodně věcí zničí,rozbijí,trhají oblečení,boty,a je jim to jedno.Kamarádka s manželem jsou takoví,že si váží každého prdu,kluky taky učí,že nic není zadarmo,ale bez úspěchu.Co s tím.Začnou si toho ty děti někdy vážit?
Adelinkaa 1 dítě. 75195
11.4.2013 13:24:18
Pamatuji si, že mě jako možná taky 6-let nutili hlídat 2 let bráchu. Vím, že se mi to vůbec nelíbilo, brácha pořád něco chtěl nebo už nevím ajá ho schválně strčila, chudák spadnul z gauče a zlámal si kliční kost, no já samozřejmě neřekla, že jsem do něj strčila, brácha to taky neprozradil~f~Do dneška si naši myslí, že spadl náhodou..pak jako starší jsem nenáviděla, když jsem musela mít nádobí, uklízet společný pokoj a brácha nemusel. Bylo mi vysvětleno, že ženské musí a chlapi prý ne~5~..Dnes už si s bráchou bezva rozumím, ale tenkráte jsem ho proto přímo nesnášela..
Yanull & 2 15067
11.4.2013 10:39:26
Naučili sa to v škôlke (sú tam od 3 rokov) :)
No a recept - vyžadovať to "vždy a všade", kde sa pozdravíš aj ty.
Markéta s párkem
  • 
11.4.2013 10:19:20
????? Nějakej špatnej den?

Tobě nepřijde divný, když potkáš někoho v baráku, míjíte se na schodech a jste zticha? ~a~
Tatramelka+3 66284
10.4.2013 21:36:35
JO a když já nepozdravím dostatečně nahlas a nebo se jen na někoho, náhodného chodce, kterého už nikdy neuvidíme, jen tak usměju, hned dostanu taky za uši, že mě babička asi taky málo vychovávala~t~.
Tatramelka+3 66284
10.4.2013 21:33:35
~t~ Nás teda nemá nikdo šanci pozdravit první, ale jakmile neodpoví na pozdrav, tak chlapci neváhají jeho chování komentovat "Mamko, ten pán/paní/dítě asi není moc dobře vychovaný, když neumí pozdravit, že?" Po dvou letech bydlení ve městě už teda pochopili, že nezdravíme jednotlivé lidi v tramvaji nebo třeba na náměstí, to je druhej extrém~d~.

Hodně je ale jistě motivuje pochvala, kterou zpravidla obdržej na úřadech, v obchodě nebo u paní doktorky. Jak oni to tak většinou dospělí komentujou "vy jste ale pěkně vychovaní, že umíte zdravit"
[<<Předchozích 1440] Názory 14411450 z 3407  [Dalších 1957 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.