| Rescue112 | 107001 |
|
|
20.4.2010 12:04:50
Pokud se zajímate o tyto oddělení nemocnic pak zde pro Vás je připraven aktuálně tento projekt s názvem Rescue112.
![]() Jedná se o zdravotnicko záchranářský portál, první pomoc, zdravotnictví , urgentní medicína a úzce související právě z těmito odd. nemocnic !! Rovněž se zaobíráme Záchrannou službou a integrovaným záchranným systémem ČR. více zde: www.rescue112.cz ![]() hezký den všem team rescue112.cz ![]() |
| Annitta | 58510 |
|
|
8.5.2009 9:13:48
Flame, jsem ráda, že to tak necítím sama! Jestli tam ještě někdy budu rodit, tak ambulatní porod...ale teda na mě byly protivný i sestry na gyndě...6nedělí bylo plný a já rodila v noci, tak jsem je asi rušila...strašně se mi chtělo na malou, ale nešlo to-byla jsem štrašně potrhaná a sestra mi vůbec nevěřila a mučila mě 4 hodiny ať spím nebo to zkouším na záchodě! no a až pak v 6 ráno se uráčila mě vycévkovat...a dodala: No jo, vás se asi chtělo opravdu čůrat!
![]() ![]() ![]() atp...špatně nám na hekárně nasadily monitor a pak nám tvrdily, že nemáme kontrakce, tak co nás jako bolí a tak... navíc jsem ještě narazila na pokoji už na 6nedělí na maminu, co byla stále s něčím nespokojená a takovej depkoidní typ...děs.. |
| Blanka a Kubíček | 53978 |
|
|
8.5.2009 8:31:42
Tak nevím, já byla v Kolíně moc spokojená, pokoje se mi malé nezdály, jsou po dvou, s vlastní koupelnou, za mnou chodila celá rodina, za druhou mamkou taky a vešli jsme se všichni, ještě jsme si povídali dohromady
![]() Měla jsem trochu komplikace, všichni mi vše vysvětlili, doktoři milí, sestry příjemné, i manžel si chválil jak se chovali na sále, nechali ho u porodu, i když jsem rodila v úplné anestezii, říkali mu co a jak a nechali pochovat Kubíka.... Na JIPce jsem po porodu ležela já a neměla jsem problém s jediným zaměstnancem.... Akorát uklízečky v 5:00 ráno hulákají an chodbách ![]() |
| Flame+Tomáš06/07+Adam02/10 | 57982 |
|
|
8.5.2009 8:10:10
Souhlasím s Anittou (snad jsem to nezkomolila
Já jsem rodila v Kolíně, porod na 1. ale oddělení šestinedělí z toho mám ještě teď husí kůži. Podpora kojení žádná, sestry protivné (to neplatí o sestrách z gynekologie, ty jsou parádní) malý ztratil díky nim sací reflex a pomohla mi až laktačka (3 měsíce odsávání a krmení stříkačkou). Malý měl reflux a dost plakal, najednou mě ho vzali, nikdo nic neřekl, tak jsem šla bušit na dveře té JIP (je to hned v tom oddělení), milostivě mi sdělili že mají podezřejní na brániční kýlu a přijde chirurg a bouchla mi dveře před nosem. Já rozklepaná po porodu a hormony pracovaly, naštěstí to všechno pak dopadlo dobře, ale fuj! Podruhé budu rodit sice taky tam, ale už se jim nedám! Zdi fakt hrozně tenký, celou noc jsem slyšela jak nějaká mamina rodí a sténá tam, no prostě dost hrozný.. Uf, musela jsem se vypovídat ![]() JIP nevím, ale myslím že doktoři tam jsou dobří, ale chce to se nedat a ptát se a nenechat se odbýt. Vybavení toho JIPu je taky v pohodě, myslím že tam mají spoustu nových přístrojů atd. Držím palečky aby to s miminkem dobře dopadlo!! |
| Veveruss + 3 | 70884 |
|
|
7.5.2009 22:47:21
LoraX, díky za reakci, ono uvidíme zítra. Ona sama říká, že dojíždět případně bude, ale samo lepší by bylo, kdyby byla s malou už tam. Nicméně zvládnout se dá vše, léčení by mělo trvat týden, tak holt vydržet!
Tyhle rady a zkušenosti každopádně moc pomáhají!!! Díky ![]() |
| Veveruss + 3 | 70884 |
|
|
7.5.2009 22:37:57
Jasně!! To musí vyjít, dám vědět. A fakt díky
![]() |
| Dáňula | 68603 |
|
|
7.5.2009 22:34:34
No vidíš to, tak to je machr že vymáčkla aspoň těch 10 kapek.
![]() Tak toje jistý, ať jde zítra za tím primářem tam a že jí bezpodmínečně musí tam někde najít místo, páč se musí rozkojit a to bez dítěte moc nejde a nemá peněz nazbyt. Hlavně ať jí to vyjde!!! |
| Veveruss + 3 | 70884 |
|
|
7.5.2009 22:28:17
Dáňul, zrovna před chvílí psala, že odstříkala asi 10kapek, zklamaná, no jí povzbuzuju, že 2.den po porodu nemůže chtít litry, že jo
Ona je trošku submisivní, budu jí muset nakopnout, ale zase jak jde o dítko. Ona se snad nedá. Ale mrzí mě, že tohle musí prožít, navíc po tom porodu ![]() |
| Dáňula | 68603 |
|
|
7.5.2009 22:22:39
Veru,
to je fakt na palici, ať je hlavně v klidu, bude líp. A hlavně ať se nedá! Ono kdyby to šlo, tak by mohla prudit na chodbách a tak dlouho, třeba by se v případě nepřízně nad ní pak smilovaly a našli nějaké místo, ale pokud si pamatuju, tak měla ten porod ošklivej, takže to by asi nešlo. Teda beru podle sebe, kdy jsem sice 3. den dostala 2krevní konzervy, ale ještě týden se mi šíleně motala hlava a byla jsem taková malátná. Nebo prostě to vzít rovnou přes nějakého toho tamního primáře, nevím teda jak to má daleko, ale jestli už má mlíčko(mě se začlo dělat až po té transfuzi, takže jsem tam ze začátku byla prakticky jako nekojící a to už tam mladej 4dny byl bezemne), tak by to mohla uhrát na to, že prostě kojení pro dítě a nemá jak se dostat s odstříkaným mlékem a že pro dítě je to to nejlepší ... takže buď jí tam někde ubytují, nebo si budou jezdit pro mlíko. Sázka do loterie(paní, co byla se mnou v porodnici taky měla dítko na JIPce a mlíko malé posílala každý den sanitkou, když jeli se vzorkama do laborek, tak jí to vzali s sebou). No a taky se zmínit o psychickým dopadu na malou i na ní ... teda držím pěsti, ať to zítra dopadne dobře a nějaké místo tam vybojuje!!! |
| Veveruss + 3 | 70884 |
|
|
7.5.2009 22:13:06
No, to je taky story, ona volala, měla volat v 17:00, aby jí řekli, co a jak s malou. Jenže ošetřující dr už tam nebyla
a sestra jí řekla nějaká fakta a ať zavolá ráno, děs, co? No, uvidíme zítra, sama jsem zvědavá. Asi jí hodně vyburcuju, ať se nedá.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.